Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Van God los

Nu Hans Meyer met Wees de Weerstand in zijn eentje verder is gegaan heeft Hans de remmen ook gelijk maar losgegooid. In een, inmiddels alweer door Youtube verwijderde, video gaat Hans helemaal los op Hugo de Jonge. Deze gore dokter Mengele moorddictator moet opgeruimd worden, aldus Hans.

De toorn van Hans Meyer is gewekt, en dat betekent hel en verdoemenis voor Hugo de Jonge. Het oog van Hans viel op het bericht dat euthanasie voor jonge kinderen wellicht mogelijk gaat worden.

In een waanzinnige video, die Youtube al heel snel niet meer te pruimen vond, gaat Hans helemaal los. Al in de eerste minuten moet de Jonge opgeruimd worden, aldus Hans. Uiteraard niet door meneer Meyer zelf. Dat mag iemand anders doen.

Als je deze man ziet rondlopen, pak um! Gooi hem in je kofferbak. Afvoeren! Deze man mag niet meer vrij rondlopen!

Hoe heet zoiets ook alweer?

Opruien dus.

In het 18 minuten durende extra ingelaste journaal, ja ja het moet officieel, volgt een verward verhaal over een nepvirus, dodelijke vaccinaties en euthanasie, en niet persé in die volgorde.

Hans past de geijkte wappie methode toe: Roep op tot van alles, maar blijft zelf buiten schot. Deze zwaar gristelijke, nee geen schrijffout, man laat zijn zwaar gristelijke  moraal spreken. Met de bijbel binnen handbereik laat Hans je, sputterend en wel, weten dat wat hem betreft de Jonge wel dood mag. Hij zal er in ieder geval geen traan om laten. Erg gristelijk, Hans! We hebben dit vaker gezien ook. Lange Frans en Janet Ossebaard hadden samen ook al eens het goede voorbeeld gegeven. Het was gelijk het einde van het Youtubekanaal van gekke Frans.

Hans mag dan niks meer van QAnon willen weten, maar zijn verwarde ideeën komen wel angstwekkend overeen met de QAnon gedachtengang. Een moord hier of daar is voor Hans geen probleem, zolang het maar in de waanideeën van Hans past.

De pandemie haalt werkelijk het beste in de mensheid boven.

De video is van Youtube verdwenen, maar Rumble slikt alles, dus de waanzin is nog steeds te aanschouwen.

https://www.weesdeweerstand.nl/hugo-legaliseert-kindermoord-nu-officieel-12-00-journaal-online/

 

 

https://rumble.com/embed/vaxyrl/?pub=4

 

 

 

 

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x