Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Wouter Raatgever 9 maanden de cel in

Micha Kat weet het zeker, de rechtszaak is ongeldig, en ook zijn uitleveringsverzoek kan van de baan. En dus gaat Wouter Raatgever de bak in, want de rechter heeft lak aan wat Kat vindt.

Alhoewel, geen 9 maanden want 3 maanden zijn voorwaardelijk. Toch is het een grote tegenvaller, want Wouter erkende de Nederlandse staat niet, dus konden ze  hem nooit veroordelen. Aldus Wouter. Zo is maar weer duidelijk dat met zeggen dat je het recht niet erkent je niet met excuses weer de straat op wordt gezet.. Toch verrassend.. Voor Wouter Raatgever dan.

Ondertussen timmeren Kat & Knevel verder aan de weg en plaveien zo hun eigen pad regelrecht de cel in. Terwijl Kat moord en brand schreeuwt over hoe het proces niet geldig is en zelfs tweets  aangrijpt om zijn eigen uitleveringszaak te stoppen en Joost Knevel ook zijn eigen ondergang niet ziet aankomen, leveren beide heren meer en meer munitie voor nog wat extra maanden eigen tijd in een knusse Nederlandse cel.

De twee overgebleven “strijders” gaan dus stug door met hun dagelijkse stukje fantasie waarin Micha de rol van Wouter naadloos heeft overgenomen.

Ditmaal heeft het overgebleven duo een nieuwe beeldvulling weten te vinden in de vorm van Pieter. Vult leuk op, maar Pieter weet zelfs amper een niet gemompeld antwoord te fabriceren op de voorgekauwde vragen van Micha en Joost.  Het wordt zelfs hilarisch als Pieter beelden worden getoond waarin Wouter letterlijk iemand dreigt met de doodstraf, en van Pieter wordt verwacht er geen dreiging in te zien. Je  ziet arme Pieter worstelen om een goed antwoord te formuleren…

Over tot de orde van de dag… Er zouden 85 pagina’s met bewijzen naar de rechtbank zijn gestuurd, en daar zou niks mee gedaan zijn..

Over bewijzen gesproken.. Volgens het overgebleven duo zijn alle bewijzen ook al ter sprake zijn gekomen in de Red Pill uitzendingen. Wat dus inhoudt dat het concept van wat bewijs is niet echt aan het trio besteed is. Beschuldigingen, een lul verhaar, insinuaties en een hoop geschreeuw is toch iets anders dan bewijs.

Joost, de man die zegt Nederland te zijn ontvlucht omdat hij anders vermoord zou worden, beweerde eerder al in een van de Red Pill Journals dat hij, voor de coronatijd, regelmatig het vliegtuig naar Nederland nam om hier en daar wat te feesten. Joost was boos omdat de “coronahoax”, want ook corona bestaat niet volgens het trio, er voor had gezorgd dat hij niet meer in Nederland kon feesten. De dreiging om vermoord te worden zal dan ook vast niet hoger zijn dan het risico dat de bliksem in zijn dikke duim inslaat.

Ondertussen roept het trio, nu duo, wel op om van alles te doen in Nederland, maar blijven zelf fijn buiten schot. Ook onze held Joost neemt alleen maar het vliegtuig om te feesten, maar niet om achter zijn eigen oproepen te staan. Opruien dus, om daarna rustig te ontkennen dat ze aan opruien doen.. Wellicht is het concept van video toch ook niet helemaal duidelijk. Iedereen kan zien en horen wat er door wie wordt gezegd.  Iets waar duidelijk niet helemaal bij wordt stilgestaan.

Wouter zit dus in de bak. En als zijn aandeel al 9 maanden waard is, wat mogen de twee overgebleven heren dan verwachten wanneer ze eenmaal met leuke armbanden en begeleiding op Schiphol landen?  Minder dan die negen maanden zal het vast niet worden. Voor Micha zelfs meer, want naast nog 6 maanden openstaande celstraf, kan Micha zich ook nog verheugen op nog wat extra aanklachten en schuldeisers.

De soap gaat ongetwijfeld nog wel even door….

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x