Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Verontwaardiging

De drie musketiers zijn gepikeerd. De media, en de rest van bij zinnen Nederland negeert Wouter, Micha en Joost. En er moet weer gedoneerd worden.

 

Al tijden zijn onze nobele drie musketiers, Wouter Raatgever, Joost Knevel en Micha Kat, hersenloze meelopers aan het aansporen om dan toch ook eens actie te ondernemen. Er moet toch echt wat gebeuren in Nederland. Revolutie! Uiteraard kunnen zij daar zelf niet aan deelnemen, want tja, Joost is hem al gesmeerd naar Spanje, Micha naar Ierland, en Wouter weet soms zelf niet meer waar hij eigenlijk is.

Woutertje schepte tegen een andere wappie, Martin Vrijland, al eens op wel 60.000 gewapende mannen achter de hand te hebben. Joost, wiens verhaal een hele evolutie doormaakt, van misbruik slachtoffer naar ervaringsdeskundige met eigenlijk alles, en een Micha die zelfs eens een handeltje opzette met zijn rechtszaken door mensen te laten “beleggen” op schadeclaims door Kat met gegarandeerd resultaat. Overbodig te zeggen dat niemand ooit geld terug heeft gezien. Kat heeft nogal wat rekeningen openstaan. Niet alleen bij de Nederlandse staat.

Kortom, betrouwbaarder als dit stel zul je ze niet vinden. Toch?

Het stel smijt met het claimen van bewijzen als confetti, maar levert tot op heden eigenlijk alleen maar een lulverhaal. Dames en heren meelopers, het staat iedereen vrij te geloven in zelfs roze olifanten. Maar bewijs ziet er toch echt anders uit dan alleen beweren en beschuldigen.

En zo kan het voorkomen dat, nadat er toch echt journalisten het hebben geprobeerd, heel zinnig Nederland dit fantaserende stel malloten negeert. Alhoewel, niet iedereen. Justitie heeft onderhand wel een gezonde dosis belangstelling ontwikkelt.

Hoe dan ook, de drie musketiers zijn beledigd. Hoe kan het toch gebeuren dat de media wel berichtten over de fratsen van het stel, maar toch geen serieus contact met ze opneemt. Voor de hele wereld is dat antwoord zo helder als kristal, behalve voor hun zelf en een groep clueless meelopers.

Een paar dagen geleden werd een stel losgeslagen vrouwen opgepakt na het bedreigen en oproepen tot geweld tegen van Dissel. Volkomen in de ban van de drie musketiers hebben zij dan toch maar gevolg gegeven aan de ophitsende taal van het trio.

Het drietal is verbijsterd… Zulke vredelievende vrouwen zijn het, doen nooit iets verkeerd en het hele verhaal kan niet kloppen. Maar alweer klopt de media niet bij het illustere trio aan om het “echte” verhaal te horen. Schande!

Wellicht is het een troost dat alle drie toch op zijn minst de lokale huis aan huis krantjes zullen halen wanneer ze in een arrestantenbusje aankomen bij de plaatselijke rechtbank om dan toch eens wel wat vragen te beantwoorden.

Ondertussen meent het trio dat er een echte advocaat voor de vrouwen moet komen, en zij daar wel voor kunnen zorgen. Het moet alleen wel even betaald worden.

Er kan weer gedoneerd worden, mensen.. Heel verrassend toch weer….

https://twitter.com/drsmichakat/status/1390561938225172480

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x