Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Nu ook Micha Kat gearresteerd

Iedereen zag het al aankomen, behalve Kat en zijn “minions” zelf. Kat opgepakt, ingepakt en klaargelegd voor export naar Nederland.

Februari dit jaar (2021) kreeg het illustere trio, Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel, al een duidelijke blik in hun toekomst toen de gemeente Bodegraven – Reeuwijk de drie musketiers een brief stuurde. In het kort: Nokken met die onzin of de gevolgen ondergaan.

Kat weet de brief niet op waarde te schatten. De twee andere fantasten, Raatgever en Knevel, sluiten zich er maar bij aan, want Kat geeft de toon aan. En dus negeert het stel de duidelijke waarschuwing, en zet nog een tandje bij. Na het sturen van een brief als dit moet de burgermeester van Bodegraven-Reeuwijk uiteraard ook wel een sado-pedofiel zijn. Logisch toch?

Het tij was toen nog te keren, maar het liep toch even anders. De brief werkte als olie op het vuur van de heren, die de maanden daarop volgend nuttig hebben besteedt door compleet los te gaan, en meer en meer mensen te beschuldigen van de meest walgelijke daden. Uiteraard helemaal degelijk onderbouwd met harde feiten. Alhoewel, feiten.. De heren claimen 85 pagina’s aan bewijs te hebben, maar niks daaruit heeft het daglicht nog gezien… Waarschijnlijk veilig opgeborgen in een van de tunnels waar de drie musketiers meer en meer over los gingen..

Over tunnels gesproken. Toen er voor een van de eerste keren gesproken werd over ondergrondse tunnels waarin kinderen gevangen werden gehouden, wist Joost Knevel zich daar niks over te herinneren. Met verloop van tijd is dat toch even anders geworden, en weet Knevel ze nu zelfs precies aan te wijzen. Wat hij ook zou gaan doen wanneer hij zich weer in Nederland durfde te vertonen. Dat kon nu nog niet, want dan liep Knevel de kans vermoord te worden. Dat knevel in het verleden, tot corona roet in het eten gooide, zo af en toe het vliegtuig naar Nederland pakte om te feesten met zijn vrienden was dan waarschijnlijk niet zo gevaarlijk. Want hé, je was voor 50 euro immers zo in Nederland. Wie doet je wat? Nou, niemand dus…

Terug naar het heden… Wat begon met het niet zo uitgebreid “lulverhaal” van Joost Knevel, werd met verloop van tijd meer en meer een omvangrijke en warrige lijst van beschuldigingen en fantasie verhalen, doorspekt met Qanon ideologie en de hardnekkige MK Ultra complottheorie. Meer en meer publieke personen moesten het ontgelden. Wie het waagde zich uit te spreken tegen de “heren”, en dan met name tegen Micha Kat, was per definitie een pedofiel, betrokken bij de meest walgelijke misdaden tegen kinderen. Vooral mensen waar Kat het in het verleden al mee aan de stok had gehad, moesten het ontgelden. Nogal wat journalisten moesten het ontgelden, waaronder ook Peter de Vries, die na zijn overlijden ook nog maar even postuum werd beschuldigd van van alles.

Frappant detail is toch wel dat van iedereen die is beschuldigd, of betrokken bij deze hele soap, Micha Kat zelf de enige is die ooit WEL is betrapt met kinderporno.

Ondertussen is Kat ook alweer onder voorwaarden vrijgelaten. Kat mag niks meer posten op internet, en dan met name op social media. Computers, telefoons e.d. worden gecontroleerd. Kat heeft zijn paspoort moeten inleveren en moet blijven waar hij is tot de datum dat wordt beslist over zijn uitlevering. Ditmaal kan Kat er op rekenen dat hotel Nederland al wel een warm plekje klaar heeft waar Kat kan overwinteren. Kat heeft nogal wat veroordelingen openstaan, en schuldeisers die op hem wachten. Een lijst schuldeisers waar de Nederlandse staat nog wel wat aan zal toevoegen. Waarschijnlijk zo’n 200.000 eurotjes aan boetes en dwangsommen wegens het negeren van de meest recente uitspraak tegen de drie musketiers, waarin ze werden gesommeerd te stoppen en alles te verwijderen. Te dom om de gevolgen te overzien werd er dus nog een tandje bijgezet en niks verwijderd. En dat heeft nu dus gevolgen..

De enige overgebleven joker van de drie musketiers, Joost Knevel, waar het allemaal mee is begonnen, zal zich ondertussen toch ook wel wat zorgen beginnen te maken. Grote kans dat ook Joost binnenkort het zonnige Spanje mag verruilen voor een knusse cel met uitzicht op de luchtplaats.

En zo komt er dan toch (voorlopig dan) een eind aan een bizarre periode.

 

4.8 4 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x