Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Beslag

Na verleden week al te zijn veroordeeld tot het stoppen van hun Red Pill Journaal en het verwijderen van alle loze beschuldigingen van internet, is er nu ook beslag gelegd op de bankrekeningen van de drie musketiers.

Enkele maanden geleden klaagde het trio, Wouter Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel nog. De media liet de drie musketiers links liggen. Niks, nada, noppes over het drietal en hun wereldvreemde beschuldigingen. Uiteraard omdat de “pedo media” in handen is van de “pedo elite”.

Verbijsterend voor hoeveel woorden je het woordje “pedo” kan plakken.

Maar nu is het eindelijk zover.  Alle min of meer grotere media in Nederland heeft al bericht over de fratsen en, vooral, de rechtszaken en veroordelingen van het drietal. Halen ze eindelijk de media, zijn ze weer niet tevreden.

Wouter Raatgever zit al in een knusse cel. Opgepakt met 15.000 eurotjes los in de zak en niet veel later ook gelijk maar veroordeeld. Je kon er op wachten. Iedereen zag het aankomen, behalve zijzelf en de wereldvreemde aanhang (lees inkomstenbron) van het trio.  Het geld moet ergens vandaan komen, nietwaar?

Na verleden week al te zijn veroordeeld tot het stoppen met hun zogenaamde Red Pill Journaal en het verwijderen van internet van al hun idiote beschuldigingen zou je toch denken dat het overgebleven stel, Micha Kat en Joost Knevel, het op zijn minst even toch wat rustiger aan zouden doen.

En dus zette het stel nog een tandje bij en ging gewoon verder. Zichzelf ondertussen vergelijkend met Radio Oranje uit de laatste wereldoorlog.  Kat noemde de rechter die het vonnis uitsprak ook gelijk maar even “sado pedo rechter”.  Niet dat dit uniek is. Kat noemt iedereen die weerstand biedt aan zijn fratsen tegenwoordig minimaal pedo, en sado pedo als je door hem iets hoger wordt ingeschat.

Niks nieuws onder de zon dus.

De gemeente Bodegraven – Reeuwijk, die de zaak tegen het trio had aangespannen, zit ondertussen ook niet stil. De drie zijn veroordeeld op straffe van aanzienlijke boetes, en zelfs celstraf. De gemeente zag waarschijnlijk ook al in dat Kat en Knevel niet echt genegen waren te stoppen met hun waanzin, en dacht een voorschot te nemen op de te verwachten boetes. Een beetje extra motivatie om dan eindelijk ook eens te stoppen, zal het idee zijn geweest. En dus werd er beslag gelegd op de bankrekeningen van het trio.

Kat lacht zich suf. Nog wel.  Volgens eigen zeggen staat er een dikke 200 Euro op zijn rekening. Er gaat niks boven contant geld, zegt Kat in weer een, nu verboden, Red Pill Journaal van 5 Juli.  De andere twee kompanen zijn waarschijnlijk iets minder gecharmeerd van de actie van de gemeente.

Dat ook ditmaal Kat, met Knevel op sleeptouw, niet echt onder de indruk zijn blijkt wel weer uit de Red Pill uitzending van 5 Juli. Al rap in het begin van de uitzending maakt Kat duidelijk hoe zijn “minions” toch nog geld in de zakken van Kat en Knevel kunnen laten rollen. Western Union is de verlosser. Cash geld, geen bankrekening voor nodig. Kat heeft zijn huiswerk gedaan.

De soap zal nog wel even doorgaan, maar het einde staat al vast. Ook Kat en Knevel zullen zich uiteindelijk moeten verantwoorden voor de waanzin en ellende die zij veroorzaken. Het kwartje is nog niet gevallen bij de twee, maar er is geen ontkomen meer aan.

 

Te dom om het te snappen

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x