Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Micha Kat en zijn rode zetpil

22 Juli werd Kat in Dublin nog maar een keer opgepakt en ook weer vrijgelaten. Ditmaal met een bailorder. Kat moet stoppen met zijn internet “activiteiten”. Dus zet kat nog maar een paar tandjes bij.

 

Het net sluit zich steeds strakker om veroordeeld en naar Noord Ierland gevluchte crimineel Micha Kat. Kat is meermaals veroordeeld voor zijn acties en activiteiten. Mensen bedreigen en bommeldingen zijn Kat ook niet vreemd. In Noord Ierland dacht Kat veilig te zijn voor de arm der wet in Nederland. December 2020 kwam daar toch maar even verandering in. Kat werd uit zijn bed gelicht. De Nederlandse arm der wet bleek toch net even langer dan Kat zich zo had voorgesteld. Een uitleveringsverzoek. Het uitleveringsverzoek wordt nog een paar keer uitgesteld, en geeft Kat de tijd steeds verder af te dalen in de duistere spelonken tussen zijn oren.

Tot dan aan toe was Kat niks meer dan de luis in de pels van een select gezelschap, een niemand die zijn carrière als zelf benoemd pedojager was begonnen omdat hij er voor werd betaald door de rijke Familie Poot. Deze familie zat achter de misgelopen vastgoeddeal rondom Schiphol, de zogenaamde Chipsholaffaire.  Deze liep gigantisch mis, en de familie poot was op wraak uit. Kat werd hiervoor ingehuurd en als mislukt journalist ging Kat gretig aan de slag. Een satanische pedonetwerk was geboren. Ontsproten tussen de oren van Kat. Kat kreeg 2400 Euro maandelijks om zoveel mogelijk mensen die (zijdelings) waren betrokken bij de mislukte vastgoeddeal te beschadigen. En wat beter dan ze te beschuldigen van pedofilie, nietwaar? Een beschuldiging die iemands leven compleet kan ruineren. En Kat was er goed in. Kat beet zich als een pitbull vast in met name toenmalig secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie Joris Demmink, die door de familie Poot als getuige in de Chipshol zaak was opgeroepen. Het resultaat stond de familie Poot niet aan, en Kat zijn opdracht was duidelijk. Demmink wordt anno 2021 nog steeds lastig gevallen door toedoen van Kat.

Aan alle goede dingen, voor Kat dan, komt ooit een einde, en Kat zat zonder inkomen. Voor Kat was er geen weg meer terug. Kat ging dus door met zijn wereldvreemde beschuldigingen en andere niet zo frisse en zelfs strafbare praktijken. Kat raakte steeds dieper in de schulden en kreeg meer en meer problemen met justitie. Kat moest brommen en zich ook nog voor wat andere akkefietjes verantwoorden. Dus nam Kat met de staart tussen de benen afscheid van Nederland. Via Duitsland en Ijsland, waar Kat zelfs politiek asiel aanvroeg, belandde Kat uiteindelijk definitief in Noord Ierland.

Eenmaal in Ierland ging het Kat ook niet voor de wind en toog van de ene naar de andere hostel, levend van bij elkaar gebedeld en via oplichting verkregen geld. Kat verkocht aandelen in een zeker door hem te winnen claim van een miljoen, en noemde het de “Micha-claim”. Wie geld bijdroeg in zijn claim zou dit minimaal weer dubbel uitbetaald krijgen. Onnodig te zeggen dat iedereen gewoon het geld kwijt was.

In 2020 komt Kat in beter vaarwater terecht wanneer hij binnen wordt gehaald door Wouter Raatgever en hans Meyer. Dit duo weet wel hoe je donaties binnenharkt, en Kat kan ervan mee profiteren. Eind November 2020 stond de, toen nog openbaar, teller over de 25.000 Euro! Daar kwamen nog de individuele crowdfundingsacties bij. Ook vond Kat onderdak bij een Ierse vrouw die vaker al de camera van kat vasthield.

Met Kat haalde het duo Raatgever en Meyer ook het paradepaardje van Kat binnen: Zijn zelf bedachte elite pedonetwerk, waarin kinderen werden misbruikt, vermoord, aan stukken werden gescheurd en hun bloed werd gedronken. Toen ook nog Joost Knevel Micha Kat wist te vinden was het einde zoek, en werd het “verhaal” gefocust op Knevel zijn verhaal en specifiek op Bodegraven, waarvan Knevel beweerd dat er kinderen zijn misbruikt en vermoord door Jaap van dissel.

Binnen een mum van tijd werden de beschuldigingen, voortgekomen uit zogenaamde hervonden herinneringen van Joost Knevel, uitgebreid en aangevuld met anti-vaccinatie, anti 5G, aan Kat zijn fantasie ontsproten elite pedo netwerk, en eigenlijk anti alles waar een normaal denkend mens een hele andere visie op heeft. Dit alles dan ook nog eens doorspekt met een hele flinke dosis QAnon ideologie en een zwaar religieus sausje. Welkom in de wereld van Kat.

Nu met vier man en met de website van wees de weerstand als platform kwamen de donaties lekker binnen en werd het “Bodegraven verhaal” steeds uitzinniger. Tot er in Januari 2021 een kink in de kabel kwam. Tot dan was het viertal fervent aanhanger van Trump en het bijbehorende QAnon gekte.  Het viertal is er van overtuigd dat op 20 januari, de inauguratie van de nieuwe president van Amerika, Joe Biden, Trump weer de macht zal grijpen. Het viertal zit gespannen te kijken want Q (Anon)heeft voorspeld dat het leger gaat ingrijpen, Biden zal oppakken en Trump president blijft.

Uiteraard gebeurd dat niet en bij Hans Meyer barst de bom. Meyer is QAnon zat en wil niet meer dat op zijn website, en zijn videokanaal, Kantelpunt, QAnon nog ter sprake komt. Kat ziet de grond (lees inkomsten) onder zijn voeten verdwijnen en wordt boos. Voor het oog van de hele wereld valt het viertal uit elkaar en neemt Hans Meyer afscheid van de overgebleven drie musketiers, Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel.

De gebeurtenissen zijn hilarisch om naar te kijken, en een van de weinige uitzendingen van het viertal die nog online te vinden is.

Het was de laatste uitzending van Hans Meyer’s Kantelpunt waar het viertal nog samen door een deur kon. Dezelfde week werd het Red Pill Journaal geboren, en bleek dat het allemaal nog gekker kon. Ditmaal was Kat vrij zijn eigen agenda er helemaal door te drukken, en werden meer en meer mensen van pedofilie beschuldigt in hun zogenaamde “Bodegraven zaak” waar Kat persoonlijk ook nog een appeltje mee had te schillen. Daarnaast werd iedereen die het niet met het drietal eens was en er een andere visie op na hielden ook automatisch lid van Kat zijn elite pedo netwerk.

Meer en meer mensen werden beschuldigd, en voor het eerst binnen de geschiedenis van de alternatieve media was het een drietal gelukt onrust en overlast te veroorzaken binnen de samenleving. In Bodegraven ontstond onrust toen de plaatselijke begraafplaats werd overspoeld door aanhangers van het drietal en graven werden geschonden. Er werd massaal bloemen gelegd bij en op graven waarvan het drietal beweerde dat deze mensen waren vermoord door de door Knevel beschuldigde mensen. Ook de aanwezige nabestaanden werden geïntimideerd.

Ook het monument ter nagedachtenis aan Marianne Vaatstra moest het ontgelden. Op meer plekken in Nederland doken verdwaasde aanhangers op die voor ergernis en overlast zorgden.

Het drietal ontspoorde steeds verder, waarbij Kat zijn invloed bepalend werd. Iedere beschuldiging aan het adres van weer een nieuwe persoonlijkheid werd grif overgenomen door de andere twee complotters, Raatgever en Knevel. Zelfs Peter R. de Vries werd op dezelfde avond, en de dag na de aanslag op zijn leven nog op de valreep beschuldigd lid te zijn van het pedo netwerk, en door het slijk gehaald. Niet omdat dit ook zo is, maar omdat de Vries ooit had gezegd dat Kat een paranoïde gek was.

Het resulteerde in meer en meer aangiften tegen het drietal en ook met name tegen Kat en halverwege Februari volgt er dan ook een brief van de gemeente Bodegraven – Reeuwijk aan het drietal. Te dom om te begrijpen wat er eigenlijk in de brief staat beschuldigd Kat als reactie op de brief de burgermeester van Bodegraven – Reeuwijk van pedofilie en deelname aan de door Kat bedachte elite pedonetwerk.

Terwijl ieder wel denkend mens ziet wat het drietal staat te wachten gaat het van kwaad tot erger. De overtuiging is dat “het volk” en het leger, al dan niet met de hulp van Amerika, de Nederlandse staat omver werpt en er een nieuwe regering komt. De Bataafse republiek. Ook komt er een heus tribunaal die alles en iedereen zal gaan berechten die in de ogen van het drietal (lees Kat) schuldig is. En Kat zal daar de voorzitter van worden en overweegt serieus dan ook mensen te executeren. De maanden erna borduurt het drietal hierop ook flink verder, en wordt een diep eigen graf gegraven, want de gemeente Bodegraven – Reeuwijk heeft ook inderdaad daad bij woord gevoegd en aangifte gedaan.

Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden bleek geen loze frase te zijn, het drietal werd inderdaad ter verantwoording geroepen en “gepakt” op hun eigen woorden. Justitie had ondertussen ook een appeltje te schillen met het illustere trio, wat Wouter Raatgever als eerste aan den lijve ondervond. Raatgever werd opgepakt met zo’n 15.000 Euro’s aan “donaties” op zak. Wat maar eens duidelijk maakt hoe lucratief de strijdtocht van het drietal eigenlijk was. Er kan gerust van worden uitgegaan dat dit bedrag bij lange na niet alles was, en ook de overige twee “strijders” hun deel hebben geïncasseerd.

Wouter Raatgever kreeg uiteindelijk 9 maanden celstraf opgelegd, en ook de overige twee “Red Pillers” moesten zich voor de rechter verantwoorden. Wouter had eerder al geclaimd het Nederlandse recht niet te erkennen met het verzoek daarom weer vrijgelaten te worden. De overige twee was de Nederlandse grond al te heet onder de voeten geworden, en dus  zat Kat al in Ierland en Knevel in Spanje. Beiden om dezelfde redenen.. Problemen met justitie en bergen schulden.

Een maand nadat Wouter al achter de tralies verdween wegens, onder andere, bedreiging, kwam het trio dan nogmaals voor de rechter. Kat en Knevel via een videoverbinding en Raatgever als enige in persoon. Het werd een rare zitting waarin de ware aard van Kat in volle glorie boven kwam drijven. Wouter mocht eerst het woord doen, en dat werd een warrige verklaring waar de honden geen brood van lusten. Toen het de beurt van Kat was liet hij gelijk merken niet dezelfde behandeling wenste te ondergaan als zijn twee mede “Red Pillers”. Kat wilde door de rechter als journalist erkend worden omdat Kat vond dat hij dan niet verantwoordelijk is voor zijn aandeel, want dan deed hij “slechts verslag” en was hij onaantastbaar (Kat zijn eigen woorden). Ook vond Kat dat hij dan dus ook geen verplichting had de waarheid te schrijven. Waarmee Kat eigenlijk zei dat hij best wist dat het allemaal onzin was, maar hij er “slechts over berichtte”. Kat liet zijn twee kompanen keihard vallen in een poging zelf ongeschonden uit de strijd te komen.

Uiteraard ging de rechter daar niet in mee, waarop Kat de rechter wraakte en daarna zelfs nog de wrakingsrechters wraakte. Uiteindekijk was er geen ontkomen aan en werd het drietal veroordeeld tot het stoppen met en het verwijderen van al hun verspreidde onzin. De dwangsommen waren niet misselijk. 5.000 euro per overtreding met een maximum van 200.000.

Het vervolg was, voor iedereen die een beetje op de hoogte is van Kat zijn fratsen, uiteraard dat Kat, en dus ook Knevel, nog maar eens een tandje bijzetten en het maximum van 200.000 al rap in zicht kwam en uiteindelijk ook werd bereikt.

22 Juli 2021 werd Kat nog maar weer eens opgepakt. Kat had zijn vierde uitleveringsverzoek aan zijn broek. En zoals het een Kat betaamd heeft ook deze Kat negen levens, en kwam weer vrij. Ditmaal met een “bailorder”, onder voorwaarden dus. Kat moest zich vanaf nu onthouden van het beschuldigen, insinueren en eigenlijk alles waar hij mee bezig was. Deed hij dit niet, dan kon Kat zijn computer, telefoon en eigenlijk alles wat contact met internet kan maken kwijtraken.

En dus postte Kat een foto van zijn bailorder op Twitter, deed het voorkomen alsof hij het slachtoffer was en zette zelfs weer een tandje bij. Het resulteerde in wederom een bezoek aan het politiebureau die Kat wederom ook weer vrij kon verlaten met een aangescherpte bailorder, die vervolgens ook weer op Twitter werd gezet door Kat. Kat ging vrolijk door met zijn beschuldigingen en insinuaties spuien op Twitter.

Kat zijn uitleveringsverzoek, de vierde dus, zal 3 September 2021 worden behandeld, en zal naar alle waarschijnlijkheid leiden naar een enkele reis Nederlandse cel voor Kat. Kat heeft nog zeker een half jaar uit te zitten voor een eerdere veroordelingen en staat nog diverse rechtszaken te wachten. Eenmaal in Nederland zal kat naar alle waarschijnlijkheid de komende jaren moeten zitten. Los van de verbeurde dwangsommen en andere schulden die Kat over je jaren heen heeft opgebouwd. Ook voor dwangsommen zal Kat waarschijnlijk nog achter de tralies  verdwijnen.

Intussen lijkt het alsof het bij Kat is doorgedrongen dat hij niks meer heeft te verliezen en volgt de en na de andere verwarde Tweet waarin Kat ook regelmatig om steun (lees geld) vraagt.

Ook Kat zijn enige overgebleven medestander, Joost Knevel, werd 12 Augustus 2021 opgepakt in Spanje, en verdween wel direct achter de tralies in afwachting van zijn uitlevering.  Maar Kat lijkt, op twee Tweets na, zijn medestrijders ondertussen alweer compleet te zijn vergeten en richt alles weer compleet op zichzelf.

Een gang van zaken die tekenend is voor kat, die in het verleden al vaker “medestanders” ook zo weer laat vallen, of erger, wanneer deze niet meer van dienst zijn, of het niet compleet met Kat zijn “visie” eens zijn.

Het is voorlopig het einde van het Red Pill journaal waarmee drie veroordeelde criminelen een hoop onrust wisten te veroorzaken in Bodegraven, en ook op andere plekken in Nederland voor oproer zorgden.

Wordt ongetwijfeld vervolgd..

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x