Over en uit

Vandaag moest Micha Kat, het enige deel van de drie musketiers die nog wel op vrije voeten was, zich melden bij de Ierse politie. Het was voorlopig het laatste wat werd gehoord van Micha Kat.

Deze morgen had Kat al een voorgevoel. Kat moest zich melden omdat hij zich niet had gehouden aan de voorwaarden waarop hij nog steeds vrij mocht rondlopen.

 

En dat was niet zo verrassend. Er lopen vier uitleveringsverzoeken tegen Kat en bij de laatste daarvan werd Kat wederom op het matje geroepen en, vreemd genoeg, ook weer vrij gelaten. Maar nu wel met enkele restricties. Kat moest zich op internet onthouden van alle praktijken waar hij zich in het verleden mee bezig had gehouden.

En dus plaatste Kat een foto van zijn “bail order” op Twitter, en draaide nog verder door op Twitter. Het duurde niet lang of Kat kon zich wederom melden bij de plaatselijke hermandad om wederom weer te worden vrijgelaten. Ditmaal met nog meer restricties.

Geheel in de stijl van Kat plaatste hij ook deze bail order op Twitter en ging nu helemaal los. Kat is werkelijk in de veronderstelling nog maanden door te kunnen gaan voor er werkelijk iets zal gebeuren.

 

Die maanden werden dagen. Twee, welgeteld.

3 September moet Kat weer voor het kotje komen en zal een Ierse rechter bepalen of Kat dit maar wel naar Nederland wordt verscheept. Nu Kat ook zijn complete minachting voor het Ierse recht ten toon heeft gesteld zijn Kat zijn kansen om in Ierland te mogen blijven drastisch gekelderd van onwaarschijnlijk naar nihil.

3 September zullen we het weten of ook deze Kat negen levens heeft en nog even langer zijn intrek mag nemen bij zijn “camerwoman” die hem als een straatkat in huis heeft genomen.

Wordt ongetwijfeld wederom vervolgd.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste Artikelen

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder

Legerhelikopter filmt drie ufo’s

6 juni 2022

In het licht van de schijnbare huidige openheid van de Amerikaanse overheid...

Lees Verder

Knullige uitleg ufo-voorvallen in beeld.

3 juni 2022

De volledige Amerikaanse hoorzitting over ufo's (tegenwoordig uap) 17 Mei 2022

Lees Verder