Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Over en uit

Vandaag moest Micha Kat, het enige deel van de drie musketiers die nog wel op vrije voeten was, zich melden bij de Ierse politie. Het was voorlopig het laatste wat werd gehoord van Micha Kat.

Deze morgen had Kat al een voorgevoel. Kat moest zich melden omdat hij zich niet had gehouden aan de voorwaarden waarop hij nog steeds vrij mocht rondlopen.

https://twitter.com/drsmichakat/status/1431152130006601728

En dat was niet zo verrassend. Er lopen vier uitleveringsverzoeken tegen Kat en bij de laatste daarvan werd Kat wederom op het matje geroepen en, vreemd genoeg, ook weer vrij gelaten. Maar nu wel met enkele restricties. Kat moest zich op internet onthouden van alle praktijken waar hij zich in het verleden mee bezig had gehouden.

En dus plaatste Kat een foto van zijn “bail order” op Twitter, en draaide nog verder door op Twitter. Het duurde niet lang of Kat kon zich wederom melden bij de plaatselijke hermandad om wederom weer te worden vrijgelaten. Ditmaal met nog meer restricties.

Geheel in de stijl van Kat plaatste hij ook deze bail order op Twitter en ging nu helemaal los. Kat is werkelijk in de veronderstelling nog maanden door te kunnen gaan voor er werkelijk iets zal gebeuren.

https://twitter.com/drsmichakat/status/1430521265165639683

Die maanden werden dagen. Twee, welgeteld.

3 September moet Kat weer voor het kotje komen en zal een Ierse rechter bepalen of Kat dit maar wel naar Nederland wordt verscheept. Nu Kat ook zijn complete minachting voor het Ierse recht ten toon heeft gesteld zijn Kat zijn kansen om in Ierland te mogen blijven drastisch gekelderd van onwaarschijnlijk naar nihil.

3 September zullen we het weten of ook deze Kat negen levens heeft en nog even langer zijn intrek mag nemen bij zijn “camerwoman” die hem als een straatkat in huis heeft genomen.

Wordt ongetwijfeld wederom vervolgd.

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x