Ome Johan Oldenkamp

Grote kans dat u geen idee heeft wie deze verwarde geest is. Wellicht doet het een belletje rinkelen als u weet dat deze meneer ooit de lijsttrekker was van de zogenaamd “Ufo Partij” in de verkiezingen van 2012 was. Tegenwoordig “allround” antisemiet.

We hebben ome Johan al eens eerder in het zonnetje gezet. Ook al omdat Oldenkamp vindt dat de Holocaust niet heeft plaatsgevonden en nogal wat narigheid aan Joden weet toe te schrijven. Iets wat in Nederland dan schijnbaar niet zo makkelijk te stoppen is.

Maar wie is deze meneer dan eigenlijk.

In 2012 was Johan Oldenkamp de lijsttrekker van SOPN, ook bekend onder de naam Ufopartij. 

SOPN rekende op maar liefst minimaal 76 zetels na de verkiezingen, en had dus alvast ook maar evenzoveel kandidaten in de startblokken staan. Maar het liep, niet zo heel verrassend, allemaal toch even anders. De frisse wind die zij voorstonden pakte toch even anders uit en werd een stinkende walm na de verkiezingen. 

Na wat onderlinge bonjes en verwijten, bleef er ook van SOPN niet veel meer over.  Wat begon als Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland, werd Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland. 
Tegenwoordig is het Site voor Ontmaskering van Psychopaten en Narcisten binnen de alternatieve nieuwsmedia.  

Iets wat inderdaad een stuk meer zin maakt. De site is nog leeg, maar we kijken vol verlangen uit op wat gaat komen. Er staan op de site in ieder geval al een paar interessante namen te wachten op een pak slaag. Virtueel dan.

Johan Oldenkamp vindt ook dat een zorgverzekering niet nodig is, en heeft daar al eerder ook de gevolgen van ondervonden. Daar mag u van denken wat u wilt, maar principieel is ome Johan wel.

Johan zijn fratsen leverde hem in 2016 ook al eens een plek op in een de Vara talkshow. De Pauw talkshow tafel.

Je zou toch verwachten dat een publieke omroep dan toch wel een beetje huiswerk gedaan zou hebben, en de open en bloot voor iedereen te lezen standpunten van Oldenkamp ook zou lezen. Toch krijgt deze enge meneer wel een nationaal podium om zijn onzin te verkondigen.  

Uiteraard is het ieders recht zo gek als een deur, of erger te zijn, maar met Oldenkamp is het toch een beetje erger, en dit soort mensen zouden letterlijk nergens een podium geboden moeten worden.

Een citaat van Oldenkamp:

Vervolgens begrepen de Zionisten (onder aansturing van de Illuminati) dat er echter veel meer voor nodig was om tot een echte joodse staat te kunnen komen. Het resultaat van hun plan kennen we niet alleen als de Tweede Wereldoorlog, maar vooral als de verzonnen Holocaust, die in werkelijkheid nooit heeft plaatsgevonden. Maar via hun beheersing van de mainstream media is het hen gelukt om niet alleen met toestemming van de Verenigde Naties een flink deel van Palestina te kunnen inpikken, maar ook om een massale immigratie van joden naar dit afgepakte land op gang te brengen, want de Holocaust-leugen was vooral bedoeld om de joden via angst te bewegen om hun biezen te gaan pakken. Ook hier ging het weer om nagenoeg alleen maar Asjkenazische joden. De onwettige staat Israël wordt sindsdien bevolkt door nakomelingen van de Khazaren, die geen enkele aanspraak kunnen maken op het grondgebied waarop ze zijn gaan wonen.

http://www.pateo.nl/HTML/NL/Artikelen/De_ware_joodse_geschiedenis.htm

Joden zijn niet alleen verantwoordelijk voor de tweede wereld oorlog, maar ook de Holocaust heeft nooit plaats gevonden, aldus Oldenkamp. Bovenstaande is afkomstig uit een recent artikel, maar wie een beetje de moeite doet de warrige site van Oldenkamp door te struinen, komt helaas nog veel meer van dergelijke uitbarstingen tegen, zoals dit pareltje uit 2013 :

Volgens de officiële (valse) geschiedschrijving zijn er in de Tweede Wereldoorlog 6 miljoen Joden vermoord. Laten we beginnen met het vaststellen dat het woord Jood verwijst naar een mens die gelooft in (onder andere) de Torah. We kunnen het immers niet hebben over een bepaald ras, want er bestaat helemaal geen Joods ras, zoals is ontzenuwd bij Mythe nummer 10. Voor de officiële lezing van 6 miljoen vermoorde Joodse gelovigen bestaat echter totaal geen bewijs. Op geen enkele muur in Auschwitz zijn bijvoorbeeld sporen van gifgas aangetroffen. Ook zijn nergens stoffelijke resten gevonden die ook maar een begin van een bewijs zouden kunnen zijn van een dergelijke massamoord. In 2011 heeft een zekere Gewain op het forum van Stormfront.org tien bewijzen gegeven die een definitief einde maken aan de mythe van de Holocaust, die ik integraal heb overgenomen op mijn website (link). Het meest treffende bewijs ligt voor mij in de volkstellingen. In de Wereld Almanak van 1938 worden 15,748 miljoen Joden geteld. En in de Wereld Almanak van 1947 staat de teller op 15,688 miljoen Joden. Het verschil is minder dan 60.000 mensen. Indien er in de tussenliggende jaren 6 miljoen Joden zouden zijn vermoord, dan dienen er dus ook nagenoeg 6 miljoen Joodse baby’s te zijn geboren in diezelfde periode, of hebben zich snel bijna 6 miljoen ‘heidenen’ bekeerd tot het Joodse geloof. Het zal iedereen duidelijk zijn dat dit uiteraard niet is gebeurd en dat de Holocaust dus een mythe is. Ook uit de officiële tellingen van het Rode Kruis blijkt dit (link). Deze vermeende Holocaust is daarom wellicht de ergste vorm van geschiedvervalsing sinds mensenheugenis (link).

Mocht u zich afvragen waar Oldenkamp zijn informatie haalt? Zoek niet verder. Dat is de “White Pride” website Stormfront.

Oldenkamp kan enige narcistische trekje niet worden ontzegd. Over jezelf praten in derde persoon is toch vaak al wel een weggevertje wat dat betreft. Uiteraard kan Oldenkamp dat ook het beste in eigen bewoordingen doen

Johan over Johan

 

Ook heeft Oldenkamp een lijstje gemaakt met mensen die hij niet zo ziet zitten. Door Oldenkamp desinformaten genoemd. Ook ondergetekende mag zich verheugen op een plekje in de lijst. Verrassend toch wel.. Wie zich niet conformeert aan de opvattingen van Oldenkamp, maakt per direct kans op de eretitel “Desinformant”.

Deze lijst wordt u gratis aangeboden door…

En als een gratis en vrijblijvende dienst aan jou wil ik je hierbij waarschuwen voor deze dwaalsporen. Dat doe ik door de mensen die deze dwaalsporen promoten te ontmaskeren als desinformanten. Het doel van deze lijst is niet om deze mensen af te branden. Het doel is om te waarschuwen tegen de onwaarheden die worden verkondigd. In veel gevallen weten de genoemde mensen zelf niet dat ze onwaarheden verkondigen, en menen ze juist het omgekeerde te doen. Het gaat daarom dan ook niet over deze mensen als boodschappers, maar uitsluitend over hun onware boodschappen. Kun je dat onderscheid niet maken, dan is deze gratis dienst niet voor jou bedoeld, en word je indringend verzocht deze webpagina te verlaten.

Frappant dat de enige regel die zin maakt ook de laatste van deze quote is. 

De prestaties van Oldenkamp zijn enorm te noemen. Zo heeft hij eigenhandig de moord op Kennedy opgelost, de fake landing op de maan aangetoond even als de 911 hoax, weet het beter als wetenschappers als Einstein, die door hem charlatans genoemd worden, heeft zijn eigen wetenschap met de naam Wholly Science en is eigenhandig bezig de bijbel te herschrijven, want die klopt ook van geen kant.

Een indrukwekkende carrière. Althans, dat vind Oldenkamp zelf.

Dit en meer op Johan’s website.

Het moraal van het verhaal…. Onlangs plaatste Oldenkamp nog maar weer eens een stuk waarin antisemitisme tot een kunst werd verheven, en tussendoor ook maar weer eens de Holocaust werd ontkent. Iets wat in Nederland schijnbaar iets is waar nauwelijks tegen wordt opgetreden.  Om die reden dat wij Oldenkamp nog maar weer eens extra in het zonnetje wilden zetten.

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/11/10/ome-johan-oldenkamp/

6 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Enge opsomming… onbegrijpelijk dat er mensen zijn die hem serieus nemen.

  1. Eigenlijk komt hij er nog goed vanaf. Als ik alles op som, wordt het weer zo’n “long read” artikel 🙂

   Ik denk dat de boodschap ook zo wel duidelijk is. Het is eng dat zoveel mensen meegaan in dit soort bagger. Holocaust ontkenning is trouwens niks voor Oldenkamp alleen. Op de meeste “alternatieve media” weten ze daar wel raad mee. Als je een beetje graaft, zitten Joden achter bijna alle grote complotten en ellende in de wereld. Ik kan me niet herinneren dat dat al zo was toen wij Ufoplaza ook nog hadden. Jij?

   De toon is de laatste jaren enorm verhard en amoreel geworden.

 2. dat zo iemand gewoon los mag lopen

  1. Ik heb hem verleden maand ook een mailtje gestuurd toen ik zag dat ik ook in dat lijstje van hem stond:

   Beste Johan,

   Allereerst mijn complimenten! Het was tot nu een dag zoals alle andere, maar door jou heb ik toch echt weer eens hardop moeten lachen. Mijn dank daarvoor.

   Daarnaast zal ik niet zeuren over het verwijderen van mijn naam en het verhaal erbij. Zelfs mijn foto hoef je niet weg te halen, want ik zie zelf ook wel dat mijn portret je hele site opfleurt.

   Dat er in jouw lijst ook een hoop mede idioten van je staan, neem ik dan maar op de koop toe, aangezien ik ook best wel namen zie waar ik best mee gezien wil worden. Ik moedig je dan ook aan om niet te buigen voor je collega’s van Niboeroe. Hoewel ze net zo van de pot gerukt zijn als jij, voegen ze met alles nog meer hilariteit toe aan je lijst. Nét dat beetje extra dat er voor zorgt dat ik hier nog dagenlang van ga genieten!

   Kortom, succes en ga vooral zo door, want je fleurt een hoop mensen hiermee op!

   Greetz, Rick

   PS: Als je deze mail bij mijn profiel wil zetten, dan heb ik daar geen moeite mee.

   Uiteraard geen antwoord, maar de tekst bij mijn naam werd wel uitgebreid met dit:

   Bovendien is het maar goed dat hij in Groningen woont, want volgens die provincie gaat er immers “niets boven Groningen”, dus zelfs geen vliegende schotel.

   Kortom, eigenlijk best ook hilarisch..

  1. Ik denk dat dat toch iets anders is dan holocaust ontkenning en Jodenhaat. Toen Israël ineens een feit was, heeft dat toch inderdaad een hoop gevolgen gehad. Nog afgezien dat wat nu Israël is daarvoor toch het land was van mensen die er al duizenden jaren woonden.

   Natuurlijk zorgt dat voor problemen en wrijving. Ongeacht hoe terecht iemand ook mag vinden dat het land werd gesticht, lijkt het lastig te ontkennen dat dat ook voor problemen heeft gezorgd. Problemen die ook in mijn ogen er nooit hadden moeten zijn. En nog is er sprake van landjepik. Dus ja, dat er onrecht is, dat kan je ook wel zien zonder Jodenhaat en holocaust ontkenning.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: