[BLOG] Stelletje lamzakken zijn het…

Ik weet niet hoe het anderen vergaat, maar ik persoonlijk kan me groen en geel ergeren aan neerlands stelletje complot idioten. False Flag is hip en geeft ook een goede blik tussen de oren van dit soort kneuzen.

Iedere aanslag lijkt voor dit soort lieden even een welkome afleiding van het anti vaccinatie gebral en andere onzin wat niet eens zin maakt. Als je deze lieden moet geloven bestaat iets als mazelen niet, worden we onder de duim gehouden door buitenaardse reptielen, komt hel en verdoemenis wel heel snel nu met de komst van planeet Nibiru, zijn medicijnen bedoeld om mensen ziek te maken, is cannabis het wonder middel tegen kanker, en kan je dat dus ook gelijk kopen op dergelijke sites, leven we in “the matrix” en uiteraard is iedereen die daar niet aan wil een domkop.

Onze gekoesterde complot idioten in een notendop.

De idioterie nam pas echt walgelijke vormen aan met de MH17 ramp. Nabestaanden van slachtoffers werden zelfs lastig gevallen via sociale media en, erger, persoonlijk benaderd. Want tja, als het een hoax is moeten de slachtoffers nog leven, nietwaar?

Sindsdien is elke aanslag binnen een uur een hoax. Want ja, al die domme terroristen hebben zomaar ook legitimatie bij zich. Alsof iedere terrorist in de dop bij de vraag om zich te legitimeren moet zeggen dat hij dat niet heeft, maar wel de zakken vol springstof en spijkers heeft.. Of het simpele feit dat dergelijke lieden een statement willen maken en dus met alle plezier de wereld willen laten weten wie zoiets gedaan heeft, en waarom ook. Ik hoop toch echt dat die 76 maagden niet bestaan en het maar een is van 76 jaar…

Recent was de aanslag in Manchester. Letterlijk binnen een uur waren ze er weer. Kwijlend en wel te verkondigen dat ook dit niet echt kon zijn. https://www.dulcet.nl/aangebracht-nieuws/manchester-aanslag-nu-al-hoax-genoemd/

Nu was dan weer London aan de beurt.. En ja hoor.. Niet alleen klopt er niks van, maar waarom zouden politieagenten nu hun uniform verwisselen door een ander kloffie?

En niemand die zich afvraagt waarom deze agenten zich dan ook “stiekem” omkleden midden op straat waar ze door letterlijk iedereen gezien kunnen worden. En dat werden ze dus ook. Gefilmd zelfs.

Terwijl de verklaring zo simpel was en is. En ook al uitgelegd van “officiële” zijde: Een antiterreur team dat zich rap aan het omkleden is om zo niet opvallend en met meer kans dichter bij aanslagplegers tussen het publiek te komen. Tja, dat lag toch al wat voor de hand, nietwaar?

Een van de grootste kneuzen op dit gebied moet toch wel Alexandra Heidebree zijn. De drijvende kracht achter de website Niburu.co. De site die ze, samen met nog een andere kneus, ooit letterlijk heeft gejat van Anton Teuben. Dit walgelijk schepseltje met het moraal van een kloostermop is niks te waanzinnig.

Alexandra heeft niet zo heel lang geleden het concept van advertotial ergens opgepikt. Wat uiteraard dan weer resulteert in het afkraken van niet werkende “alternatieve” zooi op andere “alternatieve” webshops om dat vervolgens dan zelf in de aanbieding te doen als niet werkende zooi die wel werkt.

Alexandra heeft nergens moeite mee. Slachtoffer en nabestaanden schofferen… Geen probleem. Hopeloze mensen een niet werkend medicijn verkopen? Helemaal geen probleem zelfs. Jawel Alexandra, wij weten best dat jij achter die “Dr Roel” oplichting zit! Zo moeilijk was dat niet uit te vogelen. http://www.niburu.co/

Guido Jonkers

En dan hebben we nog een paar andere droeftoeters die nog heel wat kunnen leren van Alexandra. Zoals Guido Jonkers van Wanttoknow: http://www.wanttoknow.nl/overige/londen-aanslag-fake-nwomay-de-weg-kwijt/

Of neem nou René, die met Renés wereld in eens aantoont dat dat wereldje van hem bar klein is: https://renes-wereld.nl/2017/05/29/terroristen-werken-goed-mee-aan-het-onderzoek-%E2%9C%85/

Natuurlijk kan Ninefornews ook niet achterblijven, al is het nog heel even wachten tot ook daar Londen een hoax is: http://www.ninefornews.nl/complottheorieen-aanslag-manchester-ingedrukt/

Maar soms ook zijn dit soort idioten nog best lollig ook. Neem nou Johan Oldenkamp. De man kan het niet afleren de Holocaust te ontkennen, en houdt er nog wat meer “eigenaardigheden” op na, zoals zichzelf het meest bijzonder van iedereen te vinden. Wat dat betreft zou ik het toch bijna met hem eens zijn ook.

Oldenkamp heeft een test bedacht om te zien of jij wel klaar bent voor zijn gedachtengoed: http://www.pateo.nl/HTML/NL/Meer/Zelftest_Historische_Waakzaamheid.htm

En verdomd, de allereerste test waar mijn uitslag precies nul was. En ik was er nog blij mee ook,

Johan Oldenkamp

Maar wat me dan toch nog aan het lachen kreeg was de opmerking na mijn geweldige testuitslag: “Jij bent zeer lichtgelovig.”. Al weet ik niet zo goed wat ik nou moet denken van een opmerking als deze afkomstig van een complot idioot… Mij komt het wat ironisch over…

En ik zou toch bijna onze ongekroonde koning van het gekkenhuis vergeten. Ja, inderdaad, Micha Kat. De man is hals over kop Nederland maar uit gevlucht omdat hem tien maanden water en brood te wachten staat. Dit debiel mannetje weet alles wat hij maar tegenkomt om te zetten in “poep”. Geen wonder dat Alexandra en hij vriendjes zijn, en Kat ook zijn ontlasting kan doen op de Niburu website. Kat zoekt het nu even wat dichter bij huis. Namelijk de moorden op twee 14 jarige meisjes:

Zou je zo iemand nou niet toch met alle plezier eens goed afrossen?

Maar goed, ik ga maar niet alle namen af. Het beeld is zo ook wel duidelijk. Het is een afzichtelijk stel idioten die er niet voor terug deinst om over de rug van slachtoffers hun idiote gedachtengoed uit te dragen. En ik kan me daar mateloos aan irriteren.

Nou leven we, gelukkig maar, in een land waar je, tot een bepaalde grens, alles mag zeggen en beweren. En dat geeft mij dan weer het recht er dit van te vinden: Ga je schamen, stelletje debielen!

Zo, op naar het volgende om me aan te ergeren…

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/06/07/blog-stelletje-lamzakken/

14 reacties

Naar het reactie formulier

 1. haalde een 10 uit 100 voor de test, moest waakzamer zijn ,-althans volgens ontwerper van test – maarja wat dat zegt ,,,,  <o las net je stukje en zag staan dat deze heer de moord op joden ontkent , die had ik dus fout..of zo gezegt -volges mij- dus wel goed ,, kijk das andere koek nog es een keer gedaan de test en alles aangevinkt wat zo onlogisch is en ja warratje 81 punten ,, hoe haaal je het in je hoofd om al deze dingen zag maar te ontkennen, dan spoor je toch niet helemaal van boven,,

  je kan het ergens niet mee eens zijn best, maar dan deze uitspraken sorry maar in Delta,,-of Maasoord -gekkenhuis- hier is nog plek……. he fijne na middag nog

  1. Nee, het goede antwoord op die holocaust vraag wordt ook fout gerekend 🙂 Wat maar weer het gedachtengoed van dit stuk onbenul weergeeft…

 2. Volgens mij zit jij in een complot om hen allemaal zwart te maken hoor Rick.

  1. Daar heeft niemand mij voor nodig 🙂

 3. Voor de zekerheid verklaar ik bij deze dat ik niet in het geheim en zo een complot met Rick gesmeed heb om de complotters in diskrediet te brengen.

  Ja…. je weet maar nooit waar zij een complot in zien.

  Alhoewel… als ik verklaar dat het NIET zo is, dan geef je hen weer voer om te denken dat het WEL zo is….omdat zij denken dat alles anders is dan officieel verklaard wordt. Dan kan ik beter zeggen dat het allemaal WEL een complot is…?

  pffffft, ingewikkeld hoor, complotten… maar vooral heel erg misselijkmakend als een complot meer gaat om je eigen ego te strelen dan oog hebben voor slachtoffers…

 4. Ik weet niet of het een false flag operatie was maar bij de aanslagen van 9/11 waren in ieder geval explosieven gebruikt.

  http://www.wnd.com/2016/08/911-conspiracy-gets-support-from-physicists-study/

  https://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016474p21.pdf

   

  1. Maar natuurlijk 🙂 Er zijn zoveel manier dat te weerleggen dat het nog te idioot voor woorden is dat soort dingen te beweren, ANONIEM…

   1. Ik ben geen complot gelover maar vind jij het dan niet vreemd dat de Twin Towers zo netjes rechtstandig waren ingestort alsof het een gecontroleerde sloop was?

    1. Nee, zo vreemd is dat niet. Het was ook niet zo dat die dingen zomaar even in elkaar stortten. Voor beide torens was dat nogal een tijdje nadat er vliegtuigen en tonnen kerosine hun werk deden. Mij verwonderde het eerder dat de constructie zo lang volgehouden heeft.

     Als het dan toch gaat, dan kan het maar een kant op. Zwaartekracht werkt ook immers maar een kant op, en dat is naar beneden. Ik vraag me ook af wat je er dan zo netjes aan vindt. Er is maar weinig gespaard gebleven. Wat mij betreft was er niks netjes aan het instorten. Het viel als een kaartenhuis in elkaar. Je bedoeld zeker waarom ze niet omvielen ofzo? En als het dan toch een complot was, waarom zou het dan netjes moeten? Aan eventuele slachtoffers werd in dat geval toch ook niet gedacht.

     Wat jij voorstelt is dat twee vliegtuigen in twee verschillende torens binnenvliegen op juist die plekken waar van te voren dan al springstoffen klaar moeten hangen om op het juiste moment te exploderen. Enig idee hoe moeilijk dat is voor een (onkundige) piloot?

     En dan gaan de explosieven ook pas na uren af. Daarbij, als je de beelden ziet, dan zie je geen explosies, maar het bezwijken van de constructie door zoveel tonnen geweld die van boven naar beneden komt.

     Het was wat het was, en het heeft geleid naar de wereld waarin we nu leven waar we nauwelijks nog privacy hebben en wetgeving die niemand wil. Maar om beweren dat deze ramp gemaakt is, dat is met niks te onderbouwen. Je kan hoogstens zeggen dat het de basis heeft gelegd voor het inperken van vrijheden. Ik noem dat zelf misbruik maken van de situatie.

     Hoe indrukwekkend dat instorten er ook uitgezien heeft, het was niks meer dan zwaartekracht dat zijn werk deed.

     Er is trouwens ook echte documentatie te vinden over de invloed van hitte op beton en beton met staal en alles. Dat wordt getest. Het zal je verbazen hoe fragiel beton toch nog kan zijn. Ook voorgespannen beton en beton met staal.

     Google is je vriend 🙂

      

 5. Een tijdje terug alweer kreeg ik een mailtje waarvan ik denk dat het als reactie op dit was:

  geachte heer,

  n.a.v. uw aanval op alternatieve nieuwssites vragen wij ons af waarom dat zo agressief moet?

  daarom overwegen wij een melding bij de officier van justitie.

  graag uw contactgegevens zodat wij aangifte tegen uw persoon kunnen doen.

  beleefde groeten,

  K. De XXXXXX

  N.B.: natuurlijk verschijnt er véél onzin op alternatieve nieuwssites, maar uw aanval duidt op een psychiatrisch ziektebeeld dat gepaard gaat met ontoelaatbaar agressief gedrag. laat die mensen toch hun hobby.

  Beleefde groeten, om me daarna met een psychiatrisch probleem op te zadelen 🙂

  Ik heb dus ook maar terug geschreven:

  Hallo,

  Over welke “aanval” hebben we het eigenlijk?

  Overigens, ik ben niet erg onder de indruk van “aangiftes”. Mocht je de drang hebben toch een poging te wagen, dan staat je dat uiteraard vrij. We leven nog steeds in een vrij land. Al moet ik zeggen dat de kans dat je aangifte, als die al wordt opgenomen, weinig kans zal maken. En ik zal je zeggen waarom: Je komt aan met laat die mensen toch hun “hobby”. Maar de mensen waar ik over heb geschreven zijn geen van allen “hobbyisten”. Stuk voor stuk verdienen ze (grof) geld aan de ellende van andere mensen met niet werkende zogenaamde medicijnen en andere onzin. Ze spelen met de gezondheid van hun. wellicht, argeloze bezoekers met hun “webshops” en anti vaccinatie gebral. Mocht je dus de onbedwingbare drang hebben ergens aangifte tegen te willen doen, maak je daartegen een stuk meer kans. Ten tweede: Ik heb mijn huiswerk gedaan wat betreft die mensen en hun “bezigheden”.

  Succes dus maar.

  Wat mijn gegevens betreft: Wat denk je zelf? Dat ik mijn gegevens aan Jan en alleman geef?  Of stel je het wellicht ook op prijs als ik nu direct naar het dichts bijzijnde politiebureau ga en mezelf aangeef voor het zwaar beschadigen van de psyche van een stel uitgekookte zwendelaars? Uitgekookte zwendelaars is overigens mijn mening. Wellicht denk je dat dat ook strafbaar is.

  Ik zou zeggen doe lekker aangifte en laat meneer de agent dan maar contact met me opnemen. Hebben we beiden nog wat amusement.

  Fijne dag verder!

  Greetz, Rick

  Uiteraard nooit meer iets van gehoord. Ik hoopte er echt nog wat van te horen, wellicht van een of andere louche advocaat die een poging wilde wagen. Maar nee, niks.

  Zoooo jammer weer… Die idioten die je met een hoop praatjes en dreigingen blij maken, en dan niks meer laten horen als je niet echt onder de indruk bent. Dat maakt me dan wel weer triest…

  1. Al wat meer gehoord van deze persoon?

   Misschien zou je wat minder woorden als minkunkels, lamzakken en idioten kunnen gebruiken. Komt een beetje agressief over.

   1. Wil jij ze soms beschermen door ze met diplomatieke uitspraken te benaderen ?  Tot mensen als een Guido J,  die bekend staan dit soort onzin uit te kramen,  dringt het niet tot door waar ze voor uitgemaakt worden. Die hebben het te druk met hun ridicule graancirkels en ingestraald water !

   2. Tja, ik kan het wel, maar met dit soort uitschot doe ik het toch maar niet. Eigenlijk vind ik dat ik me nog best heb ingehouden.

   3. Ow, en nee, uiteraard hoor je daar niks van weer. Bij voorbaat kansloos en erg goed voor de lachspieren. Denk dat deze “held” dat zelf ook wel in begon te zien..

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: