Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

[BLOG] Stelletje lamzakken zijn het…

Ik weet niet hoe het anderen vergaat, maar ik persoonlijk kan me groen en geel ergeren aan neerlands stelletje complot idioten. False Flag is hip en geeft ook een goede blik tussen de oren van dit soort kneuzen.

Iedere aanslag lijkt voor dit soort lieden even een welkome afleiding van het anti vaccinatie gebral en andere onzin wat niet eens zin maakt. Als je deze lieden moet geloven bestaat iets als mazelen niet, worden we onder de duim gehouden door buitenaardse reptielen, komt hel en verdoemenis wel heel snel nu met de komst van planeet Nibiru, zijn medicijnen bedoeld om mensen ziek te maken, is cannabis het wonder middel tegen kanker, en kan je dat dus ook gelijk kopen op dergelijke sites, leven we in “the matrix” en uiteraard is iedereen die daar niet aan wil een domkop.

Onze gekoesterde complot idioten in een notendop.

De idioterie nam pas echt walgelijke vormen aan met de MH17 ramp. Nabestaanden van slachtoffers werden zelfs lastig gevallen via sociale media en, erger, persoonlijk benaderd. Want tja, als het een hoax is moeten de slachtoffers nog leven, nietwaar?

Sindsdien is elke aanslag binnen een uur een hoax. Want ja, al die domme terroristen hebben zomaar ook legitimatie bij zich. Alsof iedere terrorist in de dop bij de vraag om zich te legitimeren moet zeggen dat hij dat niet heeft, maar wel de zakken vol springstof en spijkers heeft.. Of het simpele feit dat dergelijke lieden een statement willen maken en dus met alle plezier de wereld willen laten weten wie zoiets gedaan heeft, en waarom ook. Ik hoop toch echt dat die 76 maagden niet bestaan en het maar een is van 76 jaar…

Recent was de aanslag in Manchester. Letterlijk binnen een uur waren ze er weer. Kwijlend en wel te verkondigen dat ook dit niet echt kon zijn. http://www.dulcet.nl/aangebracht-nieuws/manchester-aanslag-nu-al-hoax-genoemd/

Nu was dan weer London aan de beurt.. En ja hoor.. Niet alleen klopt er niks van, maar waarom zouden politieagenten nu hun uniform verwisselen door een ander kloffie?

En niemand die zich afvraagt waarom deze agenten zich dan ook “stiekem” omkleden midden op straat waar ze door letterlijk iedereen gezien kunnen worden. En dat werden ze dus ook. Gefilmd zelfs.

Terwijl de verklaring zo simpel was en is. En ook al uitgelegd van “officiële” zijde: Een antiterreur team dat zich rap aan het omkleden is om zo niet opvallend en met meer kans dichter bij aanslagplegers tussen het publiek te komen. Tja, dat lag toch al wat voor de hand, nietwaar?

Een van de grootste kneuzen op dit gebied moet toch wel Alexandra Heidebree zijn. De drijvende kracht achter de website Niburu.co. De site die ze, samen met nog een andere kneus, ooit letterlijk heeft gejat van Anton Teuben. Dit walgelijk schepseltje met het moraal van een kloostermop is niks te waanzinnig.

Alexandra heeft niet zo heel lang geleden het concept van advertotial ergens opgepikt. Wat uiteraard dan weer resulteert in het afkraken van niet werkende “alternatieve” zooi op andere “alternatieve” webshops om dat vervolgens dan zelf in de aanbieding te doen als niet werkende zooi die wel werkt.

Alexandra heeft nergens moeite mee. Slachtoffer en nabestaanden schofferen… Geen probleem. Hopeloze mensen een niet werkend medicijn verkopen? Helemaal geen probleem zelfs. Jawel Alexandra, wij weten best dat jij achter die “Dr Roel” oplichting zit! Zo moeilijk was dat niet uit te vogelen. http://www.niburu.co/

Guido Jonkers

En dan hebben we nog een paar andere droeftoeters die nog heel wat kunnen leren van Alexandra. Zoals Guido Jonkers van Wanttoknow: http://www.wanttoknow.nl/overige/londen-aanslag-fake-nwomay-de-weg-kwijt/

Of neem nou René, die met Renés wereld in eens aantoont dat dat wereldje van hem bar klein is: https://renes-wereld.nl/2017/05/29/terroristen-werken-goed-mee-aan-het-onderzoek-%E2%9C%85/

Natuurlijk kan Ninefornews ook niet achterblijven, al is het nog heel even wachten tot ook daar Londen een hoax is: http://www.ninefornews.nl/complottheorieen-aanslag-manchester-ingedrukt/

Maar soms ook zijn dit soort idioten nog best lollig ook. Neem nou Johan Oldenkamp. De man kan het niet afleren de Holocaust te ontkennen, en houdt er nog wat meer “eigenaardigheden” op na, zoals zichzelf het meest bijzonder van iedereen te vinden. Wat dat betreft zou ik het toch bijna met hem eens zijn ook.

Oldenkamp heeft een test bedacht om te zien of jij wel klaar bent voor zijn gedachtengoed: http://www.pateo.nl/HTML/NL/Meer/Zelftest_Historische_Waakzaamheid.htm

En verdomd, de allereerste test waar mijn uitslag precies nul was. En ik was er nog blij mee ook,

Johan Oldenkamp

Maar wat me dan toch nog aan het lachen kreeg was de opmerking na mijn geweldige testuitslag: “Jij bent zeer lichtgelovig.”. Al weet ik niet zo goed wat ik nou moet denken van een opmerking als deze afkomstig van een complot idioot… Mij komt het wat ironisch over…

En ik zou toch bijna onze ongekroonde koning van het gekkenhuis vergeten. Ja, inderdaad, Micha Kat. De man is hals over kop Nederland maar uit gevlucht omdat hem tien maanden water en brood te wachten staat. Dit debiel mannetje weet alles wat hij maar tegenkomt om te zetten in “poep”. Geen wonder dat Alexandra en hij vriendjes zijn, en Kat ook zijn ontlasting kan doen op de Niburu website. Kat zoekt het nu even wat dichter bij huis. Namelijk de moorden op twee 14 jarige meisjes:

Zou je zo iemand nou niet toch met alle plezier eens goed afrossen?

Maar goed, ik ga maar niet alle namen af. Het beeld is zo ook wel duidelijk. Het is een afzichtelijk stel idioten die er niet voor terug deinst om over de rug van slachtoffers hun idiote gedachtengoed uit te dragen. En ik kan me daar mateloos aan irriteren.

Nou leven we, gelukkig maar, in een land waar je, tot een bepaalde grens, alles mag zeggen en beweren. En dat geeft mij dan weer het recht er dit van te vinden: Ga je schamen, stelletje debielen!

Zo, op naar het volgende om me aan te ergeren…

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x