Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Coen Vermeeren & Lange Frans doen het samen

Enkele jaren terug huppelden Coen Vermeeren en Lange Frans al vrolijk door de Engelse graancirkels. Beide heren konden elkaars gezelschap waarschijnlijk zo goed verdragen dat er nu serieus ook een theater voorstelling komt waar beide heren u luchtig doch dringend onder begeleiding van een muziekje van alles komen aanpraten over ufo’s, complotten en, uiteraard, 911.

Vermeeren presteerde het al enkele jaren geleden al om samen onze nationale knuffelmedium Robbert van de Broeke en Janet Ossebaard weekenden te organiseren in een imposant landhuis waarbij u drie dagen lang volgestopt kon worden met alle details over graancirkels, ufo’s, aliens en alles daar tussen in. Uiteraard wist van den Broeke weer wat leuke foto’s maken, zodat onze genverbrander weer waar voor zijn geld bood.

Nu eindelijk voor heel Nederland duidelijk werd dat van den Broeke nogal gestoord was en zelfs achter de tralies verdween, wil eindelijk niemand meer zijn vingers branden ook aan deze goochelaar.

Coen Vermeeren

Het contact tussen Vermeeren en Lange Frans was echter indertijd al gelegd, en het was al duidelijk dat Frans was gevallen voor de ideeën van Vermeeren.

En zie hier het resultaat: Een heus theater programma!

Een en ander gaat plaatsvinden in theater “De Veste” in Delft. Mooi naast de deur van TU Delft, waar Vermeeren nog steeds een baan heeft.

Op de site van “De Veste” valt lezen:

Nederlands bekendste rapper Lange Frans maakt zich al jaren druk over het onrecht in onze samenleving en stelt die aan de kaak met zijn indringende muziek en messcherpe teksten. Dat sluit goed aan bij de boeken van dr.ir. Coen Vermeeren die de taboes van buitenaards leven en het complot van 9/11 op een toegankelijke manier voor een groot publiek bespreekbaar maakt.

Waarbij de vraag rijst: Hoezo sluit dat goed aan? Onrecht in onze samenleving sluit goed aan bij de ideeën die Vermeeren er op na houdt over ufo’s en 911?

Kortom, voor twaalf en halve eurie kunt u getuige zijn van hoe een op zich toch interessant

Lange Frans

onderwerp als ufo’s omgeven wordt door allerlei onzinnigheden die niet erg veel zin maken, en waar al helemaal geen bewijzen voor zijn. Daarnaast heeft Vermeeren zich de laatste jaren ook laten inspireren door 911 complotten en daar ook een boek over geschreven.

Dinsdag 7 Maart kunt u zich laten verblijden met aliens op aarde, boodschappen uit graancirkels, ufo’s die bij bosjes crashen gecombineerd met erg goed aansluitend onrecht in de samenleving.

Alle kans dat uw acceptatievermogen zo ver wordt opgerekt dat u er nog dagen last van zal hebben.

 

https://www.theaterdeveste.nl/programma/?maand=2017-03-7

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x