Coen Vermeeren & Lange Frans doen het samen

Enkele jaren terug huppelden Coen Vermeeren en Lange Frans al vrolijk door de Engelse graancirkels. Beide heren konden elkaars gezelschap waarschijnlijk zo goed verdragen dat er nu serieus ook een theater voorstelling komt waar beide heren u luchtig doch dringend onder begeleiding van een muziekje van alles komen aanpraten over ufo’s, complotten en, uiteraard, 911.

Vermeeren presteerde het al enkele jaren geleden al om samen onze nationale knuffelmedium Robbert van de Broeke en Janet Ossebaard weekenden te organiseren in een imposant landhuis waarbij u drie dagen lang volgestopt kon worden met alle details over graancirkels, ufo’s, aliens en alles daar tussen in. Uiteraard wist van den Broeke weer wat leuke foto’s maken, zodat onze genverbrander weer waar voor zijn geld bood.

Nu eindelijk voor heel Nederland duidelijk werd dat van den Broeke nogal gestoord was en zelfs achter de tralies verdween, wil eindelijk niemand meer zijn vingers branden ook aan deze goochelaar.

Coen Vermeeren

Het contact tussen Vermeeren en Lange Frans was echter indertijd al gelegd, en het was al duidelijk dat Frans was gevallen voor de ideeën van Vermeeren.

En zie hier het resultaat: Een heus theater programma!

Een en ander gaat plaatsvinden in theater “De Veste” in Delft. Mooi naast de deur van TU Delft, waar Vermeeren nog steeds een baan heeft.

Op de site van “De Veste” valt lezen:

Nederlands bekendste rapper Lange Frans maakt zich al jaren druk over het onrecht in onze samenleving en stelt die aan de kaak met zijn indringende muziek en messcherpe teksten. Dat sluit goed aan bij de boeken van dr.ir. Coen Vermeeren die de taboes van buitenaards leven en het complot van 9/11 op een toegankelijke manier voor een groot publiek bespreekbaar maakt.

Waarbij de vraag rijst: Hoezo sluit dat goed aan? Onrecht in onze samenleving sluit goed aan bij de ideeën die Vermeeren er op na houdt over ufo’s en 911?

Kortom, voor twaalf en halve eurie kunt u getuige zijn van hoe een op zich toch interessant

Lange Frans

onderwerp als ufo’s omgeven wordt door allerlei onzinnigheden die niet erg veel zin maken, en waar al helemaal geen bewijzen voor zijn. Daarnaast heeft Vermeeren zich de laatste jaren ook laten inspireren door 911 complotten en daar ook een boek over geschreven.

Dinsdag 7 Maart kunt u zich laten verblijden met aliens op aarde, boodschappen uit graancirkels, ufo’s die bij bosjes crashen gecombineerd met erg goed aansluitend onrecht in de samenleving.

Alle kans dat uw acceptatievermogen zo ver wordt opgerekt dat u er nog dagen last van zal hebben.

 

https://www.theaterdeveste.nl/programma/?maand=2017-03-7

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/02/06/coen-vermeeren-lange-frans-samen/

9 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rick maakt weer vrienden…. 😛

   

  Blijft toch jammer dat Coen zo ver is doorgeslagen naar de obscuriteit van de graancirkels, charlatans en complotten. Maar goed, zijn keuze. Zeker niet de mijne.

  1. Ach, Coentje was toch al boos op me 🙂 Ik had gehoopt dat die Frans er niet in zou trappen, maar dat was helaas ook ijdele hoop.

   Er was ooit een tijd dat ik dacht dat er met Vermeeren eindelijk eens iemand was die de “nuts & bolts” zijde van het ufofenomeen eens serieus onder de aandacht kon brengen. Maar eigenlijk ging het in zijn boek al fout. En daarna ging het van kwaad tot erger.

   Nou ja, ik had van de Broeke zijn aandacht ook al eens met waar die ook voor achter de tralies verdween 🙂 Al zou ik nooit geen aangifte gedaan hebben. Iedereen weet wel waar die woont 🙂 Daarnaast vond ik het eigenlijk lachwekkend wat die schreef aan beledigingen en bedreiging. Ik bedoel, kijk eens naar hem 🙂

   En ja, hoe Vermeeren in elkaar steekt als persoon ook, heb je ook zelf meegekregen. Geen fijn en hoogst arrogant figuur met al zijn onzin.

 2. Coen Vermeeren houdt ook wel van wat alternatieve feiten 🙂

  https://www.dulcet.nl/forums/Onderwerp/coen-vermeeren-leukt-eigen-wiki-pagina-op/

 3. Leuke site, wel erg jammer dat je de links niet met een rechter muisklik in een nieuw venster kunt openen. Zo jaag je lezers weg van je site.

  1. Je betrapte me op wat experimenteren 🙂   De site is nog geen maand oud, en nu al worden artikelen gewoon gejat, dus was aan het kijken of ik daar wat tegen kan doen zonder dat de site zelf er onder lijdt. Maar geloof niet dat dat echt mogelijk is.

   Thanx voor het compliment btw!

   1. Overtikken kan altijd, maar een foto van de tekst publiceren i.p.v. tekst maakt in ieder geval kopiëren lastiger.

    Ik dacht dat experimenteren alleen ‘s nachts tussen 1 en 3 mocht? 😉
    Het verbaasde me al dat ik zo snel na mijn bericht weer wel links in een ander venster kon openen.

     

    1. Tussen 1 en drie is het voor de meeste mensen tijd voor andere experimenten 🙂

 4. In de Reunie (NPO1) van vanavond Coen Vermeeren.
  In een voorstukje zag ik hem al interessant commentaar geven op een Hoax uit Jeruzalem, dat het meer dan een interessante knal was of iets dergelijks.
  Ben benieuwd hoe ver hij durft te gaan, meestal houdt hij zich wel een beetje in bij de publieke omroep….

  1. Ja, dat kondigt hij zelf ook al een hele tijd aan op zijn eigen website. Vermeeren kan ook best zinnige dingen zeggen. Het probleem is ook meer dat hij daar niet stopt 🙂

   Als Vermeeren gewoon bij zijn leest was gebleven, wetenschap en harde feiten, dan was hij echt wel een aanwinst geweest. Maar Vermeeren is een “believer” geworden die rond huppelt in graancirkels, lezingen geeft/gaf samen met Robbert van den Broeke (die ondertussen al voor bedreigingen in de bak heeft gezeten) en Janet Ossebaard (die ik toch persoonlijk wel heel aardig vind). En “believers” dragen alleen oncontroleerbare of zelfs regelrechte onzin aan/bij.

   Jammer dat die man zo bekend is geworden.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: