Van vaccinaties worden kinderen autistisch

Dat vaccinaties levensgevaarlijk zijn is wat nogal wat verdoolde geesten je willen wijsmaken. Met het ene na het andere onderzoek, voorval en “bewijs” in de hand, wordt je duidelijk gemaakt je kinderen, of je zelf uiteraard, vooral niet te laten vaccineren. Wat bezielt deze mensen?

Het lijkt meer een meer een heet hang-ijzer te worden. Ouders worden bang gemaakt met horror verhalen over hoe kinderen van vaccinaties autisme kunnen oplopen, ziek worden en zelfs overlijden. Uiteraard wil (bijna) geen enkele ouder hun kinderen blootstellen aan onnodige risico’s, dus wat is er waar van dergelijke berichten?

De risico’s van vaccinaties

Op de gebruikelijke websites waar in letterlijk alles een complot wordt gezien, kom je het gegarandeerd tegen: De horror verhalen over vaccinaties! Door vaccinatie verlamde kinderen, autisme en erger. De nadruk van de “anti vaccinatie” lobby ligt dan ook vooral op het inenten van kinderen. Want waarom zou je je kinderen blootstellen aan onnodig gevaar, nietwaar?

En uiteraard bereik je met een dergelijke redenatie een hoop ouders die zich dan bezorgd afvragen of ze hun kinderen nog wel moeten vaccineren. Dus, wat zijn dan eigenlijk de risico’s van het vaccineren van kinderen?

Het principe van vaccineren, of inenten, is eigenlijk best eenvoudig. Inenten gebeurt zo goed als altijd middels een injectie. Daarmee wordt dan een verzwakte, of zelfs dode, ziekteverwekker in de bloedbaan gebracht, waardoor het lichaam zelf aan het werk gaat om daartegen een afweer op te bouwen. Het gevolg is dat wanneer het lichaam later dan wel eens wordt geconfronteerd met deze ziekteverwekker, deze de ziekteverwekker zelf kan bestrijden. Kortom, een simpel en doeltreffende maatregel om ziektes te bestrijden en te voorkomen.

Maar… Vaccinaties bestaan niet alleen uit afgezwakte ziekteverwekkers uiteraard. Ook vaccinaties moeten bewaard kunnen worden bijvoorbeeld. Daarnaast worden er stoffen toegevoegd om de zuurtegraad te beheersen en de oplosbaarheid in het lichaam te bevorderen. In sommige gevallen worden er ook stoffen toegevoegd om de afweer reactie te versterken. Over de samenstelling van vaccinaties wordt ook niet geheimzinnig gedaan. Het is gewoon te vinden in de bijsluiters van de betreffende vaccinaties.

Toch zijn het deze toevoegingen die bij de “anti vaccinatie lobby” de weerstand oproept. Met name het idee dat vaccinaties de oorzaak kunnen zijn van autisme is voor deze mensen een groot struikelblok. Dus, wat is nu werkelijk de oorzaak van autisme?

Om hier antwoord op te krijgen hoeft niet eens erg ver gezocht te worden. Wikipedia biedt uitkomst. Niet alleen met een simpele uitleg, maar ook met een indrukwekkende lijst aan referentie materiaal en bronnen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Autisme

Samenvattend, autisme is een aangeboren aandoening. Kinderen kunnen het dus niet krijgen van een vaccinatie! Wie daar aan twijfelt, mag zelf ook een rondje bronnen checken gaan doen.

Geen autisme van vaccinaties dus.

Toch betekent dit niet dat er nooit een complicatie optreedt. Er zijn, zoals met zo goed als alle andere geneesmiddelen en medicatie, ook wel mogelijke bijwerkingen.

De website van het “Rijks Vaccinatie Programma” zegt er dit over:

Als er bijwerkingen optreden als gevolg van de vaccinatie, zijn ze meestal mild en duren 1 of 2 dagen. Ernstige bijwerkingen komen zelden voor en leiden nooit tot blijvende problemen. Ook is het goed te beseffen dat de ernst van de bijwerkingen niet in verhouding staat tot de ernst van de ziekte waartegen wordt ingeënt.

http://www.rijksvaccinatieprogramma.nl/Bijwerkingen

Bangmakerij

Een recent artikel op de donker bruine Niburu website geeft een perfect voorbeeld van hoe dom dit soort complotters ook eigenlijk zijn. In een recent artikel waarin u wordt vertelt beslist geen kinderen te vaccineren begint het met:

Het is een feit dat bijna niemand weet wat er nu precies allemaal in die vaccins zit die bij gezonde kinderlijfjes naar binnen worden gespoten. Wie weet nou dat daar puscellen bij zitten van de nieren van geïnfecteerde groene apen uit Afrika of weefsel van menselijke foetussen?

 

Het is dus een feit dat bijna niemand weet wat er precies in vaccinaties zit… Een bewering die simpel weerlegt kan worden. Zelfs onze overheid heeft de samenstelling van de diverse vaccinaties gewoon openbaar op verschillende websites beschreven. En dan hebben we uiteraard ook nog de bijsluiters, die zelfs verplicht zijn.

Maar wie het artikel dan even verder leest, komt tot de verrassende ontdekking dat het artikel de opruiende kop totaal tegenspreekt. Om hun punt te maken, wordt er in het artikel gelinkt naar…. Een overzicht van verschillende soorten vaccinaties en de samenstelling er van. (http://www.naturalnews.com/files/excipient-table-2.pdf)

Ook is het onzin dat er menselijk weefsel in een vaccinatie zit. De website van het Rijks Vaccinatie Programma zegt er dit over:

Nee, er zitten geen menselijke foetale cellen in het vaccin. Bij de productie van het vaccin wordt een continue cellijn gebruikt die oorspronkelijk eenmalig afkomstig is van een menselijke foetale cel. Een continue cellijn is een menselijke of dierlijke cel die oneindig wordt doorgekweekt en gebruikt om viruscellen op te laten groeien. Om vaccins tegen virussen te maken, zijn namelijk levende cellen nodig en door gebruik te maken van een continue cellijn zijn er niet steeds nieuwe menselijke of dierlijke cellen nodig.

http://rijksvaccinatieprogramma.nl/De_vaccinaties/Wat_zit_er_in_vaccins#menselijkecellen

Wat pus betreft, wie zich daar zorgen om wil maken, zou ook van melkproducten moeten afblijven, aangezien daar wel een bepaald percentage pus in zit. Een onvermijdelijk resultaat van constante melken wat ontstoken uiers oplevert. Proost!

Van deze donkerbruine site komt ook de stelling, of beter vraag, waar mensen met gevaccineerde kinderen zich eigenlijk druk om maken wanneer andere ouders hun kroost niet willen laten inenten. Hun kinderen zijn dan immers niet meer vatbaar voor de ziekten die met de vaccinaties worden bestreden.

Een oerdomme redenatie die voor andere kinderen juist wel gevolgen kan hebben. Voor bijvoorbeeld mazelen, slaat de eerste vaccinatie bij ongeveer 5% van de kinderen niet, of niet goed aan. Dat is dan ook de reden dat kinderen tegen dergelijke ziekten een tweede vaccinatie krijgen. Pas daarna is de bescherming zo rond de 99%. Kortom, ook ouders van gevaccineerde kinderen hebben er wel degelijk belang bij dat ook andere ouders zo verstandig zijn hun kroost te beschermen. En uiteraard, wie zo dom is om vaccinaties voor hun kinderen te weigeren, loopt het risico andere kinderen te besmetten, of hun eigen kroost ziek te laten worden door de kinderen van andere ouders die er een dergelijke stupide denkwijze op na houden.

Niet vaccineren is en blijft spelen met de gezondheid van de eigen kinderen en die van anderen!

Ook de website Want to know weet van wanten: http://www.wanttoknow.nl/?s=vaccinatie

Dokters worden vermoord, mazelen bestaan niet, of, jawel dat kan tegelijkertijd, worden juist door vaccinaties verspreidt. Overigens, mede oprichtster van deze website, Tessa Koop, hield ook niet zo van vaccinaties. Tot zij zelf een dochtertje kreeg, die dus wel gevaccineerd werd. Tja…

Bovenstaande is een perfect voorbeeld van bangmakerij met halve waarheden en fantasie. Andere websites doen hetzelfde iets genuanceerder, maar in letterlijk alle gevallen kunnen de aantijgingen met een beetje zoekwerk weerlegt worden. De samenstelling van vaccinaties en de (bij) werking is uitvoerig onderzocht en onderbouwd. Een feit waarvan iedereen zichzelf kan overtuigen.

Principieel niet vaccineren

Dan is er uiteraard nog de categorie mensen die de gezondheid van de eigen kroost op het spel zet door de eigen overtuigingen.

In 1956 brak er in Nederland een polio epidemie uit waardoor meer dan 1700 kinderen blijvende schade opliepen in de vorm van verlammingen. Al een jaar later was er ook een vaccinatie beschikbaar tegen deze verwoestende kinderziekte. Toch lieten een hoop mensen hun kinderen niet inenten omdat dit de “wil van God” in weg zou staan.

Op zich al een oerdomme redenatie, want als je dat gelooft, wie heeft er dan gezorgd voor ook een remedie?

Hoe dan ook, deze groep mensen zorgden er voor dat polio in de jaren die volgden nog een paar maal kon toeslaan, en slachtoffers kon maken. Deze uitbraken geven perfect weer wat de gevolgen kunnen zijn wanneer mensen hun kroost niet laten inenten. Uitgestorven gewaande ziektes kunnen onverwacht weer de kop opsteken en verwoestend huishouden.

De moraal van het verhaal

Betrouwbare informatie vinden over vaccinaties, en dan met name de gevaren en bijwerkingen, ervan, is niet zo moeilijk. Zo goed als ieder aspect wordt beschreven en onderbouwd en kan door iedereen gelezen worden.

De complot verhalen over de duistere zijde van de “vaccinatie industrie” kun je gevoeglijk met een grote korrel zout nemen. Uiteraard wordt er door de farmaceutische industrie (goed) geld verdient aan ook vaccinaties. Dit gegeven lijkt, zover wij het kunnen zien, ten grondslag te liggen aan het vaccinatie complot wat neerlands complotters je graag door de strot willen duwen. Dokters worden vermoord, complotten worden gesmeed en sinistere plannen met kinderen moeten ten koste van alles geheim blijven. Uiteraard weten neerlands charlatans wel hoe het precies zit en willen ze je met alle plezier overtuigen van de boosaardige motieven achter vaccinatie programma’s.

Een krankzinnige mix van feit en fictie, die elkaar niet zelden ook tegenspreken.

De werkelijkheid is echter simpel. Vaccinaties redden levens, en iedere ouder die hun kroost niet laat vaccineren neemt een risico met de gezondheid van de eigen en andermans kinderen.

http://www.rivm.nl/Onderwerpen/B/Bijsluiters_vaccins

https://sciencebasedmedicine.org/on-the-rebranding-of-autism-as-a-mitochondrial-disorder-by-antivaccinationists/

http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Veelgestelde_vragen/Infectieziekten/Feiten_en_fabels_over_mazelen_en_vaccinatie

http://rijksvaccinatieprogramma.nl/De_vaccinaties/Wat_zit_er_in_vaccins

https://nl.wikipedia.org/wiki/Autisme

http://rijksvaccinatieprogramma.nl/De_vaccinaties/BMR

http://www.rijksvaccinatieprogramma.nl/Bijwerkingen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2017/04/08/vaccinaties-worden-kinderen-autistisch/

20 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Heb die namen eens opgezocht en kom ze tegen op sites als Niburu, Nine for News en tabloids, zoals de links die je hierboven post. Ik snap dat de mening van de gebruikelijke complotters sites al direct vast staat: Het is de schuld van het vaccin. Maar als je terug zoekt naar de bron, dan is de enige link die gelegd kan worden het vermoeden van de ouders dat het aan het vaccin ligt.

   Ik denk niet dat dat genoeg is om te beweren dat een vaccin onveilig is. Er is ook niemand die een belang heeft bij een onveilig vaccin.

   Toen ik dit artikeltje aan het schrijven was, heb uren zitten googlen om nogal wat beweringen van onze alternatieve “collega’s” na te trekken. Het viel me op er letterlijk voor niks een bevestiging valt te vinden. Wetenschappelijke onderbouwd houdt op zijn hoogst in dat er hier of daar een onderzoek uit zijn verband wordt gehaald, en misbruikt. Daarnaast zijn er nogal wat beweringen die elkaar zelfs tegenspreken. En dat doen de meeste websites. Niet alleen elkaar, maar ook zichzelf tegenspreken komt nogal eens voor.

   Ik denk zelf dat als iemand kritisch wil zijn, dat allemaal ook eens in ogenschouw moet nemen, en zich niet moet blindstaren op een paar vage berichten over horror vaccinaties. Ook dit soort beweringen moet wel wat meer onderbouwing hebben dan “wij denken dat het daardoor komt”.

   Maar goed, het is uiteraard wel zo dat welke medicatie dan ook zijn bijwerkingen heeft.  Ik denk niet dat er iemand is die dat zal ontkennen. De vraag is meer, vind ik zelf, of dat opweegt tegen de ellende die je er ook mee voorkomt.

   Zou jij je kinderen, als je die zou hebben, niet laten vaccineren?

   1. Zou jij je kinderen, als je die zou hebben, niet laten vaccineren?

    Ik laat mijn kinderen wel vaccineren. Maar wel een beetje met een onderbuik gevoel. Heb jij er dan geen moeite mee om je kinderen te laten vaccineren?

     

     

    1. Ik heb zelf geen kinderen. Maar dat wil niet zeggen dat ik me niet kan inleven wat ik zelf zou doen. In mijn tijd bij de luchtmacht ben ik ingeënt tegen de gekste dingen, inclusief herhalingen en alles, is het ergste wat me daarmee is overkomen dat ik me een dagje niet helemaal lekker voelde.

     Nou was ik uiteraard geen kind meer, maar ik heb verder geen reden om vaccinaties te wantrouwen. Ik heb wat dit artikeltje betreft ook mijn huiswerk wel gedaan. En al snap ik best dat geen ouder graag een spuit ziet in zijn kinderen, en zie ook best wel in dat dat gebeurd met wat onderbuik gevoel van “wat als”. Maar persoonlijk denk ik dat het “wat als ik het niet doe” gevoel de meest verstandige is. En zo zou ik het zelf dan ook doen. De gevolgen kunnen immers nogal groot zijn.

      

 1. Oh ja, ik moet ook nog vaccinaties halen omdat ik op reis ga naar Sri Lanka. Goed dat je het ff helpt herinneren.

   

  😛

 2. In uitzonderlijke gevallen zal er wel eens wat mis kunnen gaan. Dat is ook zo met pinda’s of bijensteken.

  Maar zou je dan op basis van een pinda allergie die zelden voorkomt de pindakaas moeten verbieden?

  Over de hele linie ben ik blij dat ik ingeënt ben voor bijvoorbeeld polio. Ik woon vlak bij Staphorst en zie vele gehandicapten omdat ze van Het Geloof niet mogen inenten. Dat is ook een soort complotdenken, denk ik.

   

  😉

  1. Als je dingen moet verbieden of niet meer doen omdat het ook wel eens fout gaat, moet je je bed niet meer uitkomen. En zelfs dan ben je niet helemaal veilig. Van paardtijden tot traplopen kost mensenlevens 🙂

   Maar goed, je kent de websites wel. De mensen daarachter en de trouwe volgelingen zijn niet voor wat rede vatbaar. Ik vraag me af hoe mensen die zo denken, in alles een complot zien, door het leven komen eigenlijk…

 3. @Rick
  Je bent nog niet helemaal wakker he, beste kerel? Vindt je het normaal dat ze je volspuiten met Kwik linalool, en aluminium. Dit zijn de veroorzakers van autisme en dat is wetenschappelijk aangetoond.
  Hpv vaccins zorgen voor een hoop ellende onder meisjes en jonge vrouwen. Griepprikken werken niet en mensen worden er vaak zieker van dan voor ze die troep kregen.
  Ik weet dat Niburu heel goed onderzoek doet en niet zomaar iets opschrijft.
  En wat dacht je van een chemo kuurtje, heb jij wel eens gezien hoeveel doden er vallen door die troep. Je leest alleen maar hoeveel mens zij blijven leven, niemand zegt iets over hen die het niet redden. Komt trouwens voort uit mosterdgas, ooit ontdekt. Jij als militair zou toch moeten weten wat dat met je doet. Mocht ik zelf ooit kanker krijgen ga ik wel lekker aan de cannabis olie en dat is veel veiliger en een hogere levensverwachting dan een chemootje.

  Het is leuk dat je de niburu voor verdoolde geesten zit uit te maken, maar feitelijk ben je het zelf.
  Jou links in het artikel zeggen feitelijk helemaal niet als aandragend bewijs. Dit is meestal gebaseerd op rapporten van de Pharma mafia. En die willen geld verdienen.
  Dus doe eerst eens fatsoenlijk onderzoek voor je iets opkalkt.

  1. Nou, beste Ron. Ik moet je toch teleurstellen. Autisme is aangeboren, en dat is wetenschappelijk aangetoond. Autisme veroorzaakt door vaccinaties is onzin. Ook aangetoond.

   Ik begrijp niet zo goed waarom dat zo omstreden moet zijn als de gegevens daarover gewoon openbaar zijn.

   Wat chemo betreft, de slagingskansen daarvan kan je niet op een grote hoop gooien. Kanker komt in zoveel verschillende vormen dat dat nogal een verschil maakt. En ook de fase van de ziekte bepaald sterk de kansen zijn. En nee, je leest niet alleen hoeveel mensen blijven leven. Als je je huiswerk een beetje doet, kan je vinden wat per aandoening en fase de slagingskansen zijn.

   Over geld verdienen gesproken. Als je zo argwanend bent, zit het je dan niet dwars dat Niburu en consorten zo heftig hun best doen reguliere medicatie af te branden om vervolgens dan zelf hun “alternatief” te verkopen? Of denk je echt dat dat tegen kostprijs gaat uit de goedheid van hun hart?

   Ik weet dat Niburu heel goed onderzoek doet en niet zomaar iets opschrijft.

   Nou, dat zullen we dan ook vast niet eens worden.. Jij vindt ze betrouwbaar, ik vind het een stel gevaarlijke gekken. Als een van die eens de kont veegt met een krant is de kont in een klap slimmer dan de kop. En dat is wat ik van ze denk. En het staat jou ook vrij van mij te denken wat jij wil. Maar onderzoek heb ik wel gedaan. Je wil er alleen niet aan. Het druist in tegen wat jij vindt, en dan kan het niet waar zijn. Maar zo werkt het natuurlijk niet.

   Overigens, ik ben al lang geen militair meer en uiteraard wil dat ook niet zeggen dat je als militair te maken krijgt met mosterd gas. We hadden nbc pakken met maskers en een paar flinke filters en atropine spuiten voor als je je masker niet rap genoeg op kon krijgen. Ik snap niet zo goed waarom je van mij verwacht dat ik alles van mosterdgas zou moeten weten.

   Overigens vind ik, met jou, dat de farmaceutische industrie niet altijd even fris is. Ook daarover staat wel een artikel op de site. Inderdaad denk ik ook dat geld nogal eens leidt naar misstanden. Maar wat Niburu en consorten willen wijsmaken, is ook pure onzin. Helaas zelfs, want het zou inderdaad geweldig zijn als zo’n nare ziekte zo simpel te bestrijden zou zijn. Maar de praktijk is dat dat (nog) niet kan, en vaccinaties ook niet het ultieme kwaad zijn. Wat de griepprik betreft, dat die wel werkt heb ik in de praktijk wel zelf gezien. Ikzelf heb om de een of andere manier van mijn leven nog nooit griep gehad. Sterker nog, ik ben sinds mijn 17e zelfs nooit meer ziek geweest. Maar ik ken wel mensen die er een hoop baat bij hebben.

   Maar goed, ik was niet van plan uitgebreid te reageren, maar je rotsvaste geloof is uiteindelijk niks meer dan geloof. Je kan wel van alles wat je niet aanstaat zeggen dat het niet klopt, maar komop, zo werkt dat niet natuurlijk. Feiten blijven feiten, wat je ook wil geloven.

   Je mag dan wel “Pharma Maffia” beschuldigen, maar als geld verdienen dan toch en misdaad is, dan moet je ook eens kijken op bijvoorbeeld dat “Orjana” van die Dr Roel. De prijzen wel eens gezien? Zijn claims en wat een totale “behandeling” van hem gaat kosten?

   Vertel dan nog eens wie er allemaal de zakken mee vult.

   1. nep wetenschap leugens door pharma en overheid, valt meer geld te verdienen in mensen behandelen en ziek maken dan genezen en zins vaccinatie schema ergens jaren 70 80 begon kregen we een autisme inflatie

    1. Autisme is niet iets wat je zomaar even van een spuitje kan krijgen. Autisme is een aangeboren afwijking. Ik snap niet zo goed waarom die fabel nog steeds bestaat. Autisme is goed genoeg gedocumenteerd om dit soort beweringen zo als bagger af te doen. Als ik je vraag naar je bron voor de autisme “inflatie”. zoals je het noemt, kun je me die dan geven? Dat soort beweringen hebben wel een degelijke bron nodig.

     Lollig dat je dan ook nep wetenschap noemt, want waar jou diep gewortelde misplaatste wantrouwen op is gebaseerd is juist dat: Nep wetenschap. En het treurige daarvan is dat dat keer op keer zo is aan te tonen, maar mensen als jij die onzin maar door blijven verspreiden. Ik snap niet zo goed waarom mensen als jij niet inzien dat dit soort beweringen ook gevaarlijk kunnen zijn. Het heeft gevolgen.

     Pharma bedrijven kunnen zeker nogal eens amoreel handelen, dat moet ik wel nageven. Maar de wetenschap achter en werking van medicijnen moet wel kloppen, en wordt door middel van peer review ook zeker wel grondig gecontroleerd en de werking van medicatie wordt dan ook nog eens uitgebreid getest voor het op de markt mag komen. En  vastgelegd in patenten. En in die patenten zit het grote geld. Het grote geld zit overigens ook niet eens in vaccinaties. Een gemiddelde vaccinatie kost rond de 30 euro.

     Patenten geven farmaceutische bedrijven de mogelijkheid gruwelijk te verdienen aan gezondheid. Als je dan toch zo’n wantrouwen wil hebben tegen farmaceutische bedrijven, richt je dan op iets realistisch: https://decorrespondent.nl/1066/waarom-medicijnen-zo-duur-zijn/64131944734-52b36de4

     Medicijnen en vaccinaties werken echt wel waar ze voor gemaakt worden. Er is helemaal geen noodzaak om mensen ziek te maken ook, want mensen werden altijd al uit zichzelf ziek, en dat zal ook best zo blijven.

  2. @Ron
   In onze griepprik zit allang geen kwik meer.

   http://www.rijksvaccinatieprogramma.nl/De_vaccinaties/Wat_zit_er_in_vaccins

   Niburu.co is niet betrouwbaar. Het is een nep nieuws website. Het is mogelijk dat nep nieuws websites af en toe ook echt nieuws publiceren. Dit doen ze vaak om geloofwaardiger over te komen bij hun potentieel lezerspubliek, en om het moeilijker te maken echt van vals nieuws te onderscheiden. Zelfs indien ze schrijven over waargebeurde feiten, wordt dit vaak op een gekleurde en misleidende manier weergegeven, op zo reeds op voorhand de mening van de lezer te beïnvloeden in een welbepaalde denkrichting. In vele gevallen zijn het lasterberichten omtrent bekende personen (politici, regeringsleiders, religieuze leiders, bekende bedrijven, wetenschappers en popsterren. Om die reden is het aangeraden de artikels van zulke websites nooit serieus te nemen. 

   http://www.hoax-wijzer.be/home

    
   Als je Niburu.co zo serieus neemt geloof je dan ook in het bestaan van planeet Nibiru en dat we worden besproeid met chemtrails? 
    

   1. Mysterie, soms weet je me wel te verrassen 🙂

    Overigens, ik heb verder niks tegen het bestaan van sites als Niburu. Het staat iedereen vrij te geloven wat die wil, gelukkig. Ik denk alleen wel dat er grenzen moeten zijn. De mijne ligt hier. Spelen met levens van anderen moet niet kunnen. We zijn geen van allen dokter, maar als er dergelijke verstrekkende beweringen worden gedaan dan kun je er ook donder op zeggen dat het terecht komt bij mensen die iedere strohalm wel willen aangrijpen.

    En dat blijkt handel te zijn. Ik blijf dat walgelijk vinden. Er is niks objectiefs meer aan. Sterker nog, het zorgt er voor dat wel werkende eigenschappen van, onder andere, cannabis bij voorbaat al in een verkeerd daglicht gesteld worden, want er zijn wel degelijk ook wel werkende eigenschappen te noemen. Het is alleen niet, zoals geclaimed wordt, een GENEES middel. Je kan er geen kanker mee genezen. Helaas, maar dat is zoals het is.

   2. vroeger anders? ben van 1985 heb allang kwik gekregen door me lichaam

    1. Ja, net zo als iedereen. Gefeliciteerd, wat dat betreft ben je net zo als iedereen dus.. Je krijgt kwik binnen via het milieu. Van daaruit dan zo weer in je voeding. Vis en nog wat zaken nemen kwik makkelijk op uit het milieu. Daar heb je geen vaccinatie voor nodig. Daar zit het trouwens ook niet in. Dat is overigens ook door je zelf te controleren, als je een beetje huiswerk doet en je info niet alleen van paranoia websites haalt.

  3. Als iemand begint te roepen dat er kwik in vaccinaties zit dan weet je al meteen dat die persoon slecht geïnformeerd is. Tenzij hij bewijs heeft dat er toch stiekem kwikVERBINDINGEN in de Nederlandse vaccinaties zitten, maar dat zal wel loslopen.

   Soms gebruiken deze mensen nota bene MMS waarbij het gevaarlijke chloordioxide vrij komt.
   Het verschil tussen kwik en kwikverbindingen willen ze ook nooit snappen. Zuurstof O2 in je longen is prima, maar een zuurstofverbinding kan dodelijk zijn: H2O.

   Mensen worden nog wel eens bang gemaakt door te roepen dat bloedverdunners gewoon rattengif is. Nee, je geeft ratten gewoon een overdosis bloedverdunner waardoor ze doodbloeden, dus dan is het gif. Net zoals teveel water gif is of water in je longen gif is. Dus beschouw “mosterdgas” gewoon maar als de zoveelste poging om iets zwart te maken.

   1. Het valt me op dat er ergens een diepgewortelde wantrouwen is tegen de farmaceutische industrie. Voor zover ik het zie, ligt dat aan de basis van dat hele “anti vaccinatie” hysterie.

    Maar die logica gaat al direct mank. Uiteraard wil die industrie verdienen, en zijn daarbij zelfs lang niet altijd zo ethisch. Maar.. Ook die industrie heeft belang bij werkende medicijnen en vooruitgang in behandeling van ziektes. Patenten verlopen, en daarna mag een medicijn door iedereen gemaakt worden. Geloof dat dat 20 jaar in Europa is. En ik dacht in de VS een stukje korter.

    Het is dus in ieders belang, ook die van de producenten zelf, dat er vooruitgang is. En daarbij, denken die sukkels nou echt dat als farmaceuten een werkend medicijn weten te halen uit bijvoorbeeld cannabis, dat ze daar niet ook gewoon aan zouden verdienen?

    Daar wordt ook gewoon onderzoek naar gedaan trouwens. Ook cannabis heeft wel degelijk de belangstelling van onderzoekers. En ook dat is gewoon openbaar en te vinden. Maar goed, het is gewoon onbenullig te stellen dat vaccinaties niet werken. Daar heeft de farmaceutische industrie zelfs geen baat bij. En aangezien er, sinds er wereldwijd, op een paar landen na, ingeënt wordt er een hoop ziektes zijn verdwenen, kun je gerust stellen dat het prima werkt.

    Het is eigenlijk te gek voor woorden dat er echt idioten rondlopen die serieus alle logica negeren en dit soort onzin blijven verspreiden.

     

    1. Negen van de tien antiprikkers die ergens reageren zijn “totaalcomplotters”, om het maar een naampje te geven. De elite wil de New World Order met 500.000 aardbewoners en is dus bezig met vaccinaties, chemtrails, ISIS e.d. de bevolking aan het uitroeien. Onder die paraplu zijn de gekste redeneringen mogelijk en kan alle logica opzij gezet worden.

     De leugens over kwik en de vanzelf uitdovende infectieziekten worden telkens weer gerecycled. Zo gaan de antiprikkers er mogelijk voor zorgen (samen met ISIS c.s.) dat bv. polio niet uitgeroeid wordt en big pharma nog eeuwenlang kan profiteren van vaccinaties.

     1. Het is eigenlijk best simpel allemaal. Waar wordt geprikt, daar verdwijnen ziektes. Aantoonbaar en niet te ontkennen. Zo gaan ze uiteraard nooit aan dat half miljoen komen 🙂

      Chemtrails lijkt me ook iets wat niet zo effectief is 🙂 Hoe komen ze ook op het concept van chemtrails, vraag je je ook af. De vergelijking met sproeivliegtuigen gaat niet eens op. Je moet wel erg laag vliegen om een effect te hebben op een bepaald gebied. En daarbij, hoe groot moet zo’n complot wel niet zijn. ALLE medewerkers en piloten die direct te maken hebben met een betreffend vliegtuig wereldwijd. ALLE meteo instellingen die metingen doen WERELDWIJD. Dan nog de leveranciers van wat er dan ook gesproeid zou worden, de transporteurs, de verkeersleiding wereldwijd die die vliegtuigen uiteraard sturen naar waar gesproeid moet worden. En dan ben ik vast nog talloze vergeten 🙂

      Dat moet wet het grootste complot ooit zijn. En iedereen houdt z’n mond. Lachwekkend als je er ook maar een beetje over nadenkt.

      1. Nadenken is alleen een optie als die in het groepsdenken past, emotie voert de boventoon. Ik laat me steeds weer verrassen als op de alt-sites het meest en vaak met lappen tekst gereageerd wordt op topics met een god of jezus o.i.d. er in.

       Je kunt praten als Brugman, maar het is net als met Trump, hij is makkelijk aantoonbaar de grootste mislukking ooit in de eerste 100 dagen, maar zijn achterban is zeer tevreden.

        

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: