De toekomst van Dulcet.nl

De vaste bezoekers van deze website zal het ongetwijfeld zijn opgevallen: Er gebeurd niet veel meer op de site. De site gaat niet stoppen, maar wellicht slaan we met de site wel een andere richting in.

Enige tijd geleden werd de site gehackt en kregen bezoekers alleen nog advertenties/spam te zien. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is de fout toch gevonden en dicht getimmerd. Zonder verlies van data, waardoor het allemaal even mocht duren ook.

Omstandigheden en een chronisch tijdgebrek hebben er ook voor gezorgd dat het onderhouden en plaatsen van nieuwe artikelen op de website er ook bij is ingeschoten. Mede auteurs hebben er ook de brui aan gegeven, dus het wordt tijd voor iets nieuws.

De komende tijd zullen er wat dingen veranderen op de site en zal de site een nieuwe invulling krijgen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2019/07/18/de-toekomst-van-dulcet-nl/

3 reacties

  1. middag Rick hoop in de toekomst ook meer je/de site te bezoeken,,  ondertussen succes

    herman verkruissen Rotterdam

  2. Wat gaat er veranderen? Ben je nog wel van plan om nieuwe artikelen te schrijven?

  3. Ik zal binnenkort even wat meer info op de site zetten. Er gaan ook nog wel nieuwe artikelen komen iig.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: