Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Niks veranderd

Na een jaartje niet erg actief te zijn geweest, is het verrassend te zien dat er eigenlijk geen hol is veranderd in (alternatief) medialand. Ook geen baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen of eindelijk een planeet waar leven waarschijnlijk is. Laat staan dat ufo’s eindelijk een beetje meer serieus genomen worden.. Niks nieuws onder de zon dus

De alternatieve idioten proberen nog steeds hun onzin, en kwalijker, niet werkende “medicijnen” te verkopen, en schromen nergens voor om dat te bereiken. Verrassend genoeg nog steeds met een enorme schare trouwe volgers die dan schijnbaar nog steeds niet een beetje zin voor realiteit verweten kan worden. Te sneu voor woorden dat zoveel, vaak toch niet domme mensen, die onzin blijft slikken.. Letterlijk.

Ook het initiatief van Alex Griffioen lijkt niet echt van de grond te zijn gekomen. Op de site ufozaken.nl lijkt het erg rustig. We kunnen hoog of laag springen, tot het moment dat er een heuse ufo landt en de inzittenden voor het oog van de hele wereld en live op CNN “Take me to Your leader” scanderen, zal er ook maar weinig animo voor het onderwerp bestaan. Ufo’s als fenomeen is vakkundig om zeep geholpen door de eerder genoemde alternatieve idioten. Begraven onder enorme bergen totale waanzin ligt een onderwerp dat nog steeds niet verklaart kan worden en waarvan de herkomst dus nog steeds een groot vraagteken is.

Geen mens die dat interesseert natuurlijk. Het laatste nieuws over de geestelijk gestoorde Barbie is veel interessanter. Om maar eens iets te noemen.

Ook de mede auteur(s) van deze site hebben de benen genomen. Naar ufozaken.nl. Ik wens ze veel succes. Het zal nodig zijn. In de pruimentijd is het onderwerp ufo’s voor de gevestigde media even interessant, maar daarna haalt diezelfde media de neus weer nadrukkelijk op voor zoveel “onzin”.

Dat was in de begindagen van Ufoplaza (2002) al zo, en ook dat veranderd niet. Niet druk meer om maken. Het is wat het is.

Ook Dulcet veranderd niet. Na “rijp beraad” toch maar besloten met de site in de huidige vorm door te gaan. Niet omdat de site nou zoveel aandacht trekt, en zeker niet omdat de site ook maar een beetje invloed op wie of wat dan ook zou hebben. Maar wel omdat het leuk is om te doen, en wellicht worden er hier en daar ook een enkeling een plezier gedaan met al het leesvoer op deze website.

Bloemen zijn niet nodig!

Uiteraard is ook deze site een in de categorie “Alternatieve Media”. Al is het doel wel om te onderscheiden in feiten. De feiten tellen, en de onzin hoort plaats te maken voor realiteit. In ALLE onderwerpen die op deze site aan bod komen. Het schoppen tegen al die “alto idioten” gaat dus gewoon door.

Niet dat deze site dan ineens wel iets betekend in de digitale wereld. We blijven maar een kleine site met een bereik van “likmevestje”, maar we hopen zo hier een daar wel een beetje verschil te maken met feitelijke artikelen over verschillende onderwerpen.

Misschien heb je er iets aan en/of kan je het waarderen. En anders maar niet. Ook prima.

Dulcet is terug dus! De site gaat z’n eigen weg, en we trekken ons van niemand meer iets aan.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x