Bernie Sanders gaat “ufo-geheimen” openbaren.

President-kandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen in 2020, Bernie Sanders, heeft van ufo’s een politiek item gemaakt door te beloven eventuele informatie over ufo’s te openbaren, mocht hij tot de nieuwe president van de Verenigde Staten worden verkozen.

Volgens eigen zeggen omdat zijn vrouw, Jane, hem daarom zou hebben gevraagd.  Uiteraard zal de echte motivatie voor deze bewering wellicht meer liggen in het feit dat meer en meer Amerikanen interesse beginnen te tonen in het onderwerp sinds de recentste onthullingen dat militaire piloten meermaals in contact zijn gekomen met “ufo’s”.

Bernie Sanders bij Joe Rogan

Dat een nieuwbakken president überhaupt in staat zal zijn dergelijke informatie op eigen houtje te openbaren, valt echter nog maar te bezien.

In het verleden zijn dergelijke beloften vaker gedaan. Hillary Clinton deed dezelfde belofte in Mei 2016 met de restrictie dat een dergelijke actie geen bedreiging voor de nationale veiligheid vormt.

Ook Bill Clinton deed in 1996 een poging meer te weten te komen over de moord op John F. Kennedy en wat er bij de overheid dan wel bekend was over ufo’s. Hij kwam er echter geen steek mee verder. Wat maar weer aantoonde dat ook een Amerikaans president niet overal zijn neus in kan steken.

Hoewel de Amerikaanse overheid de laatste jaren iets meer open is geworden betreft het ufofenomeen, blijft essentiële informatie nog steeds achter gesloten deuren en lijkt het onwaarschijnlijk dat een nieuwe president daar ook verandering in kan brengen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MysteryX

Presidenten hebben geen toegang tot ufo geheimen. Het draait allemaal om olie. Als het bestaan van ufo ‘s bekend zou worden gemaakt zal de de hele olie industrie instorten.
https://youtu.be/mmcBDVdt6hQ

Herman

als er met openheid word bedoeld dat soort pagina´s vol met zwarte strepen ja zag dan maar dat ze open zijn , ze wille kwijt dat er gezegd word je maar ze doen wat ,,,tuurlijk maar niet wat ´men´ graag zou willen zien

Jakob Bolk

Laat de nieuwe president dan ook meteen met bewijzen van een Bigfoot” en het monster van Loch Ness komen. En waar houden de Yeti’s zich schuil ? Het is bekend dat in Amerika een hele grote groep in dit soort onzin geloofd. Laten de ufonauten nou gewoon op klaarlichte dag voor het Witte Huis hun toestel aan de grond zetten, dan kunnen tientallen miljoenen mensen getuige zijn van het bestaan ervan. Gewoon nuchter nadenken, ik wil bewijzen zien van de ufo’s……en geen verhalen aanhoren van een Robbert van den Broeke die iedere nacht als eerste de “landingsplaatsen” in de korenvelden… Lees verder »

MysteryX

Bewijzen genoeg.

De Amerikaanse marine heeft het bestaan van ufo ‘s bevestigt
.
https://www.ad.nl/buitenland/marine-vs-bevestigt-bestaan-opnames-ufo-s~a1087581/

MysteryX
MysteryX

Oude kranten berichten over UFO ‘s.
 
https://imgur.com/a/BsrXYYk

MysteryX

Volgens rapporten zal in de komende dagen een nieuwe taskforce worden onthuld die zich toelegt op het onderzoeken van UFO ‘s.

https://www.ad.nl/buitenland/pentagon-leidt-nieuwe-taskforce-ufo-onderzoek~acbeac8a/?referrer=https://www.google.nl/

MysteryX

Paul Bryan filmde op 13 augustus 2020 de onweer boven Cambridge, Engeland, toen plotseling een vreemd object heel laag overvloog. Aanvankelijk dacht Paul dat het een zwerm vogels was, maar na een nadere beschouwing lijkt het erop dat het object in secties is verdeeld en er geen zichtbare voortstuwingskenmerken zijn. Kan het, ondanks dat het object lijkt op een zogenaamde fastwalker, zijn dat hij een nieuw type high-tech (militaire) drone heeft gefilmd of was het een buitenaards ruimteschip?

https://www.youtube.com/watch?v=qy-_ZPvEqHI

MysteryX

Wat vinden jullie van Antonio Urzi?

https://m.youtube.com/user/MrAntonioUrzi/featured

Laatste Artikelen

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder

Legerhelikopter filmt drie ufo’s

6 juni 2022

In het licht van de schijnbare huidige openheid van de Amerikaanse overheid...

Lees Verder

Knullige uitleg ufo-voorvallen in beeld.

3 juni 2022

De volledige Amerikaanse hoorzitting over ufo's (tegenwoordig uap) 17 Mei 2022

Lees Verder