Bernie Sanders gaat “ufo-geheimen” openbaren.

President-kandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen in 2020, Bernie Sanders, heeft van ufo’s een politiek item gemaakt door te beloven eventuele informatie over ufo’s te openbaren, mocht hij tot de nieuwe president van de Verenigde Staten worden verkozen.

Volgens eigen zeggen omdat zijn vrouw, Jane, hem daarom zou hebben gevraagd.  Uiteraard zal de echte motivatie voor deze bewering wellicht meer liggen in het feit dat meer en meer Amerikanen interesse beginnen te tonen in het onderwerp sinds de recentste onthullingen dat militaire piloten meermaals in contact zijn gekomen met “ufo’s”.

Bernie Sanders bij Joe Rogan

Dat een nieuwbakken president überhaupt in staat zal zijn dergelijke informatie op eigen houtje te openbaren, valt echter nog maar te bezien.

In het verleden zijn dergelijke beloften vaker gedaan. Hillary Clinton deed dezelfde belofte in Mei 2016 met de restrictie dat een dergelijke actie geen bedreiging voor de nationale veiligheid vormt.

Ook Bill Clinton deed in 1996 een poging meer te weten te komen over de moord op John F. Kennedy en wat er bij de overheid dan wel bekend was over ufo’s. Hij kwam er echter geen steek mee verder. Wat maar weer aantoonde dat ook een Amerikaans president niet overal zijn neus in kan steken.

Hoewel de Amerikaanse overheid de laatste jaren iets meer open is geworden betreft het ufofenomeen, blijft essentiële informatie nog steeds achter gesloten deuren en lijkt het onwaarschijnlijk dat een nieuwe president daar ook verandering in kan brengen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.dulcet.nl/2019/08/11/bernie-sanders-gaat-ufo-geheimen-openbaren/

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Presidenten hebben geen toegang tot ufo geheimen. Het draait allemaal om olie. Als het bestaan van ufo ‘s bekend zou worden gemaakt zal de de hele olie industrie instorten.
    https://youtu.be/mmcBDVdt6hQ

  2. Nou, lijkt me watNou, lijkt me wat ver gezocht allemaal 🙂 ver gezocht allemaal 🙂

  3. Ow, das raar… Moet het reactieformulier ook nog debuggen, zie ik wel…

  4. als er met openheid word bedoeld dat soort pagina´s vol met zwarte strepen ja zag dan maar dat ze open zijn , ze wille kwijt dat er gezegd word je maar ze doen wat ,,,tuurlijk maar niet wat ´men´ graag zou willen zien

    1. Dat gaat ook nooit veranderen, vermoed ik zo..

Geef een reactie

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: