Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor wappies

Bernie Sanders gaat “ufo-geheimen” openbaren.

President-kandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen in 2020, Bernie Sanders, heeft van ufo’s een politiek item gemaakt door te beloven eventuele informatie over ufo’s te openbaren, mocht hij tot de nieuwe president van de Verenigde Staten worden verkozen.

Volgens eigen zeggen omdat zijn vrouw, Jane, hem daarom zou hebben gevraagd.  Uiteraard zal de echte motivatie voor deze bewering wellicht meer liggen in het feit dat meer en meer Amerikanen interesse beginnen te tonen in het onderwerp sinds de recentste onthullingen dat militaire piloten meermaals in contact zijn gekomen met “ufo’s”.

Bernie Sanders bij Joe Rogan

Dat een nieuwbakken president überhaupt in staat zal zijn dergelijke informatie op eigen houtje te openbaren, valt echter nog maar te bezien.

In het verleden zijn dergelijke beloften vaker gedaan. Hillary Clinton deed dezelfde belofte in Mei 2016 met de restrictie dat een dergelijke actie geen bedreiging voor de nationale veiligheid vormt.

Ook Bill Clinton deed in 1996 een poging meer te weten te komen over de moord op John F. Kennedy en wat er bij de overheid dan wel bekend was over ufo’s. Hij kwam er echter geen steek mee verder. Wat maar weer aantoonde dat ook een Amerikaans president niet overal zijn neus in kan steken.

Hoewel de Amerikaanse overheid de laatste jaren iets meer open is geworden betreft het ufofenomeen, blijft essentiële informatie nog steeds achter gesloten deuren en lijkt het onwaarschijnlijk dat een nieuwe president daar ook verandering in kan brengen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x