Bernie Sanders gaat “ufo-geheimen” openbaren.

President-kandidaat voor de Amerikaanse verkiezingen in 2020, Bernie Sanders, heeft van ufo’s een politiek item gemaakt door te beloven eventuele informatie over ufo’s te openbaren, mocht hij tot de nieuwe president van de Verenigde Staten worden verkozen.

Volgens eigen zeggen omdat zijn vrouw, Jane, hem daarom zou hebben gevraagd.  Uiteraard zal de echte motivatie voor deze bewering wellicht meer liggen in het feit dat meer en meer Amerikanen interesse beginnen te tonen in het onderwerp sinds de recentste onthullingen dat militaire piloten meermaals in contact zijn gekomen met “ufo’s”.

Bernie Sanders bij Joe Rogan

Dat een nieuwbakken president überhaupt in staat zal zijn dergelijke informatie op eigen houtje te openbaren, valt echter nog maar te bezien.

In het verleden zijn dergelijke beloften vaker gedaan. Hillary Clinton deed dezelfde belofte in Mei 2016 met de restrictie dat een dergelijke actie geen bedreiging voor de nationale veiligheid vormt.

Ook Bill Clinton deed in 1996 een poging meer te weten te komen over de moord op John F. Kennedy en wat er bij de overheid dan wel bekend was over ufo’s. Hij kwam er echter geen steek mee verder. Wat maar weer aantoonde dat ook een Amerikaans president niet overal zijn neus in kan steken.

Hoewel de Amerikaanse overheid de laatste jaren iets meer open is geworden betreft het ufofenomeen, blijft essentiële informatie nog steeds achter gesloten deuren en lijkt het onwaarschijnlijk dat een nieuwe president daar ook verandering in kan brengen.

0 0 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
guest
12 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MysteryX

Presidenten hebben geen toegang tot ufo geheimen. Het draait allemaal om olie. Als het bestaan van ufo ‘s bekend zou worden gemaakt zal de de hele olie industrie instorten.
https://youtu.be/mmcBDVdt6hQ

Herman

als er met openheid word bedoeld dat soort pagina´s vol met zwarte strepen ja zag dan maar dat ze open zijn , ze wille kwijt dat er gezegd word je maar ze doen wat ,,,tuurlijk maar niet wat ´men´ graag zou willen zien

Jakob Bolk

Laat de nieuwe president dan ook meteen met bewijzen van een Bigfoot” en het monster van Loch Ness komen. En waar houden de Yeti’s zich schuil ? Het is bekend dat in Amerika een hele grote groep in dit soort onzin geloofd. Laten de ufonauten nou gewoon op klaarlichte dag voor het Witte Huis hun toestel aan de grond zetten, dan kunnen tientallen miljoenen mensen getuige zijn van het bestaan ervan. Gewoon nuchter nadenken, ik wil bewijzen zien van de ufo’s……en geen verhalen aanhoren van een Robbert van den Broeke die iedere nacht als eerste de “landingsplaatsen” in de korenvelden… Lees verder »

MysteryX

Bewijzen genoeg.

De Amerikaanse marine heeft het bestaan van ufo ‘s bevestigt
.
https://www.ad.nl/buitenland/marine-vs-bevestigt-bestaan-opnames-ufo-s~a1087581/

MysteryX
MysteryX

In 1994 was de Ariel School in Ruwa de locatie van een waarneming van een gelande UFO. Sommige van de ongeveer 60 studenten die bij de waarneming betrokken waren, meldden ook dat een “vreemd wezen” met hen communiceerde. Volgens de studenten wordt het gewaarschuwd om voor het milieu te zorgen.

http://johnemackinstitute.org/2008/01/ariel-phenomenon/

http://johnemackinstitute.org/1995/03/exploring-african-and-other-alien-encounters/

MysteryX

UFO op Google earth?
 
https://imgur.com/a/zofZdr5
 
Dit zijn de coördinaten: 40°27’2.58″N 22°51’46.24″E

MysteryX

Oude kranten berichten over UFO ‘s.
 
https://imgur.com/a/BsrXYYk