Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Micha Kat wil mensen executeren

Zelf benoemd mega pedojager Micha Kat, heeft het zich in zijn hoofd gehaald om Nederland te zuiveren van de “Deep State” met een heus tribunaal. En Kat wordt de voorzitter.

Kat leeft, samen met enkele mede “hulpbehoevenden”, in een zelf gecreëerde Trump-bubbel waar Trump nog steeds de president van de Verenigde Staten is, en dat ook blijft. Het blijft amusant om te zien hoe drie volwassen mensen zo compleet opgaan in hun eigen wereldje. Kat treft het, want zijn twee medestanders lijken hem te adoreren. Tot ze weer bonje krijgen uiteraard, want zo gaat dat meestal met Kat. Kat maakt het zo bond dat zelfs zijn eigen bedrijfstak, de alternatieve media, hem al tijden geleden uit hebben gespuugd. En dat is best een prestatie te noemen. Dit wordt alleen geëvenaard door voormalig kompaan, nu aartsvijand van Kat, Martin Vrijland, die zichzelf ook als Messias beschouwd.

 

 

 

Vrijdag de 13e, jaja, s’morgens vroeg viel het nog slaperige oog van Kat op een tweet van Idool Donald Trump, waarin deze nog maar eens met een totaal ongefundeerde uitspraak kwam. Het grootste deel van de wereld haalt al lang alleen nog maar meewarig de schouders voor Trump zijn tweets. Zo niet Kat. Kat werd euforisch!

Een dag eerder, 12 November had Kat al even in zijn geheel eigen stijl uiteengezet wat er nu allemaal staat te gebeuren. En dat is nogal wat. Ten eerste een complete blackout van Internet. Want uiteraard moet al die desinfo van de Amerikaanse Democraten worden gestopt, en is de opleving van Covid een rookgordijn om Biden in het zadel te helpen.

En het wordt erger…

 https://rumble.com/vb1w8p-dit-is-het-scenario-voor-de-komende-maanden.html

Een dag later heeft Kat er nog even een nachtje over kunnen slapen, ziet Trump de wereld weer verblijden met een ongefundeerde beschuldiging, en uitgerekend deze tweet veroorzaakt kortsluiting tussen de oren van Kat: Er komt een Raad voor het rechtsherstel en uiteraard gaat Kat daar de voorzitter van worden, en kondigt gelijk maar een tribunaal aan. Noemt zelfs namen van personen waarover Kat nog niet precies weet of hij ze de strengste straf zal geven die het tribunaal zal kunnen uitspreken. Kat weet nog niet of dat de doodstraf zal worden of niet, maar weet al wel wat mensen die hij wel graag even zal willen mangelen. Marcel Gelauf (Nos), Paul Jansen (Telegraaf), Geert Wilders en Thierry Baudet moeten nu allemaal voor hun leven vrezen, want Kat gaat ze aanpakken.

En daar zit Kat dan met zijn rode Trump petje. Kijk en huiver!

https://rumble.com/vb26pd-trump-en-de-patriots-hebben-gewonnen.html

 

Overigens is de Raad voor het rechtsherstel een werkelijke instelling geweest die  van 1945 tot 1967 als doelstelling had om de door de Duitse bezetters in Nederland aangerichte onrecht weer recht te zetten en ongedaan te maken.

Kat kent zijn pappenheimers..

Weer een dag later slaat dan schijnbaar toch een beetje de twijfel toe.. Het rode petje is in ieder geval af. Trump kondigt vaccinaties aan en dat past toch niet helemaal in het grote plan..

Zie Kat op de valreep nog even zichzelf voor de gek houden..

https://rumble.com/vb3w8d-micha-over-de-vaccinatie-persco-van-donald-trump.html

Uiteraard zal de Onderweg naar zorgen soap van Kat nog wel even voortduren en zal de realisatie dat niet Trump, maar Biden de nieuwe president van de Verenigde Staten gaat worden met een enorme knal indalen, en komt er weer een nieuwe plotwending. We zijn benieuwd.

 

3 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x