Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Wouter Raatgever opgepakt

Recent zat Raatgever nog lachend te verkondigen dat hem niks kon gebeuren, want hij erkende het Nederlandse recht niet. Nu mag hij die strategie dan ook uitproberen. Wouter zit achter de tralies.

Deze week nog zat Micha Kat, in hun semi dagelijkse Red Pill Journal, het dagelijkse fantaseren van de drie musketiers, triomfantelijk te verkondigen dat er niks aan de hand was. Er was niet eens een echte aanklacht. En daarbij, wie kan ze ook raken immers. Micha in Ierland, Joost in Spanje, en Wouter overal en nergens. Wouter was er trots op onvindbaar te zijn. Dat zal toch even tegengevallen zijn.

De drie musketiers, Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever beschuldigen al sinds November 2020 verschillende personen van de meest weerzinwekkende misdrijven met kinderen. Met name Jaap van Dissel wordt veelvuldig genoemd gebaseerd op zogenaamde hervonden herinneringen van Joost Knevel. Ook andere min of meer prominente journalisten, politici en medici worden op deze manier beschuldigd.

Overigens, om op een dergelijke manier in ongenade te vallen bij de drie heren hoeft men alleen maar kritisch te zijn. Meer is niet nodig.

De drie heren hebben het werkelijk in hun hoofd gehaald Nederland te bevrijden en er hun “Bataafse Republiek” van te maken met een heus tribunaal dat moet gaan besluiten wie, in hun ogen, straf verdient en zelfs de doodstraf kan krijgen. Uiteraard hebben de heren zichzelf een grote rol toebedeeld in de republiek en het tribunaal.

Het drietal was goed in het opruien van de trouwe kijkers, die zelf ook alle relativeringsvermogen hebben laten varen, en voor wie het beschuldigen genoeg is als bewijs.

Juist gisteren nog, 2 Juni, werd een andere man veroordeeld tot vier maanden voor het bedreigen van van Dissel, en wat andere akkefietjes. Mocht dit de maatstaf zijn, dan zien we Wouter naar alle waarschijnlijkheid voorlopig ook niet meer terug. En dat is waar we naar kijken, zou Wouter zeggen…

Tegen Micha “Ik doe slechts verslag” Kat liep al een uitleveringsverzoek die later deze maand weer aan bod komt. Ook Micha zal later deze maand dus weer “Boooooooooombshell” nieuws hebben. Namelijk zijn eigen verhuizing van het Ierse Dublin naar een pittoreske Nederlands cel.

Ook Joost “Zo werkt het” Knevel hoeft zich geen illusies te maken. Het warme Spanje is ook voor hem zo ingeruild voor een, nu net zo warme, Nederlandse cel.

En zo komt er waarschijnlijk een abrupt einde aan het hilarische Red Pill Journal. Al dan niet tijdelijk. Wouter was de “technische” man. Wat wellicht ook de reden was om Wouter als eerste op water en brood te zetten.

Het zou hilarisch zijn als we dan ook nog even mogen meegenieten hoe Wouter zich nog even voor een rechter onsterfelijk belachelijk maakt door te verklaren het Nederlandse recht niet te erkennen en het verzoek hem daarom dan maar weer vrij te laten, want Wouter is werkelijk in de veronderstelling dat het zo gaat werken. Althans, dat is wat hijzelf vaker verklaarde in meerdere hilarische afleveringen van het Red Pill Journal. Al mag je daar rustig aan twijfelen, want zelfs Wouter zal niet zo onnozel zijn.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

The Day After – Dulcet.nl

2.7 7 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x