De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Bonje in het paradijs

20 januari, de kakelverse president van de Verenigde staten wordt ingehuldigd, en vier droeftoeters zitten vol spanning af te wachten. Wanneer zal het leger ingrijpen om Biden en de hele deepstate op  te pakken?

Het was live te volgen bij de heren, het verslag van hoe QAnon en Trump hand in hand Biden en de hele deep-state zouden arresteren. Het hele machtsvertoon in Washington was er immers niet om de inhuldiging in goede banen te leiden. Nee, dat was er om Biden en heel het zooitje op te pakken om vervolgens Trump aan zijn tweede termijn te helpen.

Te zien hoe de drie heren met verloop van tijd de moed in de schoenen begon te zakken was hilarisch. De tijd ging voorbij en ineens was Biden dan toch president.

Ontgoocheld namen de vier heren Hans Meyer, Micha Kat, Wouter Raatgever, en de nieuwe aanwinst, Joost Knevel dan maar afscheid van elkaar. Het was ook gelijk de laatste keer dat de heren samen te zien waren. De zwaar religieuze Hans had na de uitzending het licht gezien. Halleluja! Prijs de Heer!

Hans had zijn buik vol van QAnon, de deep state, pedo’s en de kinderverkrachters/moordenaars van  Kat. Wellicht ook wel van Kat, want waar Kat komt breekt per definitie de pleuris uit. De besmettingsgraad is 100%. Kat wil domineren en vooral gelijk krijgen. Hoe waanzinnig zijn woorden ook zijn.

Bonje in de tent dus. Hans heeft ondertussen Wees de weerstand ingericht als tempel, en de andere droeftoeters zijn afzonderlijk verder gegaan.  De ineens ook gelovig geworden Kat, want Hans zorgde immers ook voor wat extra inkomsten, hoeft in ieder geval voorlopig niet meer op de knietjes. Tenzij hij binnenkort toch wordt uitgeleverd voor zijn openstaande veroordelingen en het pittoreske Belfast moet verruilen voor een smoezelige tweepersoons Nederlandse cel. In dat geval moet Kat wellicht toch nog vaker op de knietjes dan hem lief is…

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder