Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Micha Kat uitgeleverd?

Deze week werd Micha Kat gearresteerd wegens een internationaal aanhoudingsbevel. Dit feit samen met Kat zijn nieuwe “religieuze” vrienden van Wees de weerstand, zorgt voor hilarische taferelen.

Het was een enerverend weekje voor Micha Kat en zijn religieuze vrienden. Op 4 December verscheen op de site van Kat zelf ineens het bericht dat Kat was gearresteerd wegens een internationaal arrestatiebevel.

Eerst was er dan nog een beetje de twijfel of het niet weer een van Kat zijn overdrijvingen was, en er een dag later weer een heel toneelstukje zou volgen. Dit keer liep het toch wel even anders. Kat zat inderdaad in de cel, en menigeen verwachtte dan ook dat Kat zo op transport naar Nederland werd gezet. Niet in de laatste plaats Kat en zijn vrienden zelf.

Een dag later ging het feest alweer niet door en het bericht kwam dat Kat was vrijgelaten. Ineens blijkt Kat een vriendin te hebben die wel geld heeft. Kat was op borgtocht vrijgelaten nadat deze vriendin 1000 Pond ophoestte.

MICHA KAT OP BORGTOCHT VRIJ – Revolutionaironline

Diezelfde avond verscheen er op de site van Wees de weerstand, de nieuwe vrienden van Kat, een Youtube filmpje waarin Kat werd gebeld.

Bij Wees de weerstand denken ze dat massaal bidden wel de oplossing zal zijn, maar Kat denkt daar duidelijk anders over. Met de woorden “Ik moet echt geld hebben, want ik heb natuurlijk enorme kosten”, lijkt Kat het bidden toch niet echt als een optie te zien.  Uiteraard zal ook de toekomstige ex vriendin van Kat haar geld graag terug willen zien. Of dat ook een optie is voor Kat is, gezien het spoor van schuldeisers, is nog maar de vraag.

UPDATE MICHA KAT 5-12-2020 18.30 U. – Wees De Weerstand

Een dag later, 6 December, lijkt Kat weer net zo strijdlustig, en doorgedraaid, als altijd en vindt het een goed plan wat olie op het vuur te gooien door de mensen die hij verantwoordelijk houdt voor zijn veroordelingen, een email te sturen.

De soap gaat op 7 December verder met een tweet van Kat waarin de naam en toenaam van de onderzoeksrechter gepubliceerd wordt Kat zoekt de naam op, vogelt de man zijn nevenfuncties uit en concludeert dat de man wel bij de “Covid-maffia” behoort, en uiteraard ook diep in pedofiele kringen rondhangt (Demmink Maffia). De toon is weer gezet.

Weer een dag later, op 8 December, post kat een walgelijk bericht waarbij hij een foto plaatst van de op straat liggende Theo van Gogh met een mes in zijn borst. De kop boven het artikel (DIT IS EEN GEVECHT OP LEVEN EN DOOD! MICHA IS BANG TE WORDEN VERMOORD IN NEDERLANDSE CEL! SEND IN YOUR RECOMMENDATIONS!) laat niks aan onduidelijkheid over. Kat praat overigens over zichzelf in derde persoon. Iets wat met meer losgeslagen wappies het geval is.

Uiteraard gaat de soap op 9 December verder. Ditmaal doen de mannen van Wees de weerstand ook mee. Was het achterwerk van Kat de laatste weken al opgerekt door al de veren die deze mannen er in wisten te steken, ditmaal gaat er zelfs een hele vogel achteraan. Kat kan een week niet meer zitten en is spontaan bekeerd tot het Christendom.

Youtube pruimt al die onzin niet meer, dus de mannen zijn veroordeeld tot Rumble, waar ze nog even welkom zijn. Kat zelf had het al gepresteerd om zelfs daar verbannen te worden.

MICHA IS VANAF TOO BUSY IN DE OORLOG TEGEN DE HAAGSE PEDO-SWAMP OM NOG VEEL ON LINE TE ZIJN – Revolutionaironline

Een van de laatste zinnen die Kat nog te horen krijgt voor hij weer afscheid neemt is “We sturen je een hoop geld, Micha…”. Doelend op de inzamelingsactie op de website. Tot nu kan Kat daarvan hoogstens zijn eerder genoemde vriendin haar geld terug geven. Het valt dus een beetje tegen tot nu toe.

10 December blijkt waarom Kat zoveel geld nodig is.

AANSPRAKELIJKHEID GRAPPERHAUS VOOR VEXATOIR EAB GAAT VANDAAG DE DEUR UIT – Revolutionaironline

Een, volgens Kat zelf, top advocaat (Max Vermeij) gaat voor hem aan de slag en stuurt een brief op hoge poten naar Kat zijn kwelgeesten. Volgens Kat mag hij helemaal niet worden uitgeleverd, en stelt hij, middels de brief, gelijk iedereen, behalve zichzelf, maar even verantwoordelijk voor van alles. Kat denkt er miljoenen aan over te houden (in een van de eindeloze video’s).

11 December verschijnt er weer een video van Kat en vriend Hans Meijer waarin Kat helemaal door het lint gaat en denkt miljoenen eurotjes in zijn zak te kunnen steken. Het bekeren tot het Christendom komt met een prijskaartje.

Wees er snel bij, want Youtube is niet erg gesteld meer op deze mannen.

Ook blijkt Kat deze dag nog even de dans te zijn ontsprongen. Kat is simpelweg blijven zitten in het gerechtsgebouw, en niet de juiste deur naar binnen gelopen. Formeel wel aanwezig, maar toch ook niet. Met als gevolg dat Kat nog even tot 12 Februari door kan gaan met inzameling en bedelacties. De dans weer even ontsprongen zeg maar.

Het inzamelen lijkt ook niet echt van de grond te komen. De mannen beloofden Kat duizenden euro’s, maar helaas blijft de teller toch “maar” op 1261€ steken. Al dagen. Toch nog een leuk bedrag, zou je denken.

UPDATE MICHA KAT 5-12-2020 18.30 U. – Wees De Weerstand

Maar Kat had zich natuurlijk blind gestaard op het binnenharken van harde euro’s door de mannen van Wees de weerstand zelf, die blijkblaar de religieuze onderbuikgevoelens van hun medegelovigen een stuk beter weten te bespelen: 25.387 euro maar liefst!

Kat wordt niet voor niks van de een op de andere dag een gelovig man, nietwaar? Het schijnt hem alleen niet veel op te leveren. Iets wat Kat zelf ook al was opgevallen, en dus ook zelf maar een doneeractie heeft opgezet.

Micha Kat | Help Micha in z’n strijd (whydonate.nl)

Toch maar weer even 160 euro, zo in de pocket. En daar bleef het bij voor Kat. Al dagen…

12 December neemt Kat een rustdag, en komt er nog wat gebrabbel waaruit blijkt dat Kat ook ineens aan het bidden is geslagen. Al is het vermoeden dat als Kat zijn knieën ooit de grond raken, dat voor hele andere doeleinden zal zijn.

13 December is even de laatste dag uit deze spannende bouquetreeks. Kat heeft het idee opgevat om de MIVD (de militaire inlichtingendienst) de schuld te geven van al zijn ellende.

Met een filmpje (waarvan het beeld zwart blijft) en een Tweet heeft hij dit onomstotelijk aangetoond en gelijk ook maar even zijn advocaten ervan op de hoogte gesteld.

Helaas voor Micha Kat komen er geen miljoenen euro’s zijn kant op. Deze claim werd door Kat in het verleden al vaker gedaan, en gebruikt om geld binnen te harken. Wie indertijd Kat financieel steunde, zou een aandeel krijgen in de door Kat te vergaren miljoenen. De miljoenen zijn nooit gekomen.

Kat leeft min of meer in een fantasiewereld, waarin hij zelf de held, de patriot, is. Iedereen is schuldig aan zijn ellende, behalve Kat zelf. In zijn video’s, waarin Kat met regelmaat gillend, sputterend en kwijlend compleet uit zijn dak gaat, slaat hij wild om zich heen met beschuldigingen van kinderverkrachting, het verscheuren (letterlijk bedoeld) van baby’s en meer van dat fraais.

De meeste mensen zien hierin een persoon die dringend hulp nodig is. Anderen gaan er weer in mee, en houden het vuurtje bij Kat brandend. Als de meeste recente video’s van drie volwassen mensen (Kat en de mannen van Wees de weerstand) die elkaar allerlei onzin aanpraten, niet zo hilarisch waren geweest, dan zou je toch bijna medelijden met ze hebben.

Toch is Kat geen domme jongen, schreef boeken, werkte als journalist voor NRC en instanties op juridisch gebied. In 2008 ging Kat van kwaad tot erger en begon hij mensen te beschuldigen van kindermisbruik, en volgden de eerste rechterlijke uitspraken tegen Kat. Kat moest rectificeren.

Kat had zijn lesje echter niet geleerd, begon mensen persoonlijk lastig te vallen, gaf zich uit als journalist van de Telegraaf en kreeg prompt een veroordeling aan zijn broek van 5000 euro voorwaardelijk.

Een jaar later verdween Kat naar Laos, en vond het een goed idee om vanaf daar een anonieme bommelding te doen bij het ministerie van veiligheid en justitie. Ook de landsadvocaat onderging hetzelfde lot. Maar Kat had al zoveel mensen telefonisch lastig gevallen dat zijn stem prompt werd herkend. Kat had zijn eerste echte straf te pakken: 60 uren werkstraf, wat in principe nog steeds een lachwekkende straf is.

Op Wikipedia staat het hele verhaal over Kat zijn “loopbaan” in alle geuren en kleuren te bewonderen.

Micha Kat – Wikipedia

Ook het vermelden waard is dat bij de zelfbenoemde pedojager enkele jaren terug kinderporno is aangetroffen. Volgens eigen zeggen voor “educatief gebruik”.

Het mag duidelijk zijn dat het arrestatiebevel tegen Kat niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Er staan substantiële straffen open, en serieuze schuldeisers met open armen te wachten op het arriveren van Micha Kat in Nederland.

12 Februari zou er een uitspraak moeten komen of Kat nu wel of niet wordt uitgeleverd aan Nederland. Hoogstwaarschijnlijk niet meer met dezelfde topadvocaat, zoals Kat claimt, want topadvocaten kosten ook top geld, en juist daaraan heeft Kat een chronisch gebrek.

5 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x