De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

5G is dood. Lang leve Jezus

Hans Meyer en Wouter Raatgever. Lang samen het gezicht van Wees de weerstand. Tot er nog een gezicht bij kwam in de vorm van Micha Kat. En waar Kat komt is het snel uit met de pret.

Maart 2020 zag Wees de weerstand het levenslicht met de bedoeling Nederland massaal te mobiliseren. Alles wat er gebeurde was dat een paar verdwaasde personen een stel 5G masten opstookten. 

Alles ging zijn gangetje, niks werd bereikt, en daar was Micha Kat. En waar Kat komt, komt geheid ellende. Met kat kreeg Wees de weerstand ook ineens een hele andere insteek. De zwaar religieuze Hans zette een donatieactie op voor Kat, die prompt ook ineens het licht zag en religieus werd, en de focus verschoof naar de paradepaardjes van Kat. Kat, een fanatiek Trump aanhanger, had ineens een groter platform om zijn wereldvreemde theorieën over “de satanische elite” die kinderen verkracht, hun bloed drinkt en vermoord. En als fanatiek Trump aanhanger kwam met Kat ook QAnon en aanverwant gebazel. En dat ging goed totdat, tegen de verwachting van de heren in, Biden ineens toch president was zonder dat die werd gearresteerd, zoals de heren verwachtten. In de live uitzending was te zien hoe de gezichten van de heren met verloop van tijd somberder werden, en de teleurstelling er af droop. Hilarisch om te zien, en gelijk het begin van het einde van de samenwerking van de heren.

Een dag later was de site van wees de weerstand ineens zogenaamd onbereikbaar wegens een ddos aanval. Een paar dagen was de site weg. Een paar dagen die door Hans werd gebruikt om maar eens helemaal het roer om te gooien. Hansje zag het niet meer zitten met Kat, en had besloten zich dan maar te richten op de zogenaamd New World Order. Exit QAnon en aanverwant, want dat paste niet meer in de nieuwe, zwaar religieuze richting die Hansje wilde opgaan.

In weer een hilarische live uitzending van de heren samen, de laatste voorlopig, barst de bom.

 

Voor een keer is de hele uitzending de moeite waard om te luisteren.

Ook de site is weer terug. 5G heeft er geen plek meer. New World order wel. In zwaar religieuze tirades wordt met veel bijbelgezwaai iets geprobeerd duidelijk te maken. Wat dat precies is weet geen mens, behalve Hans. Wat wel duidelijk is, is dat Hans niet meer zo gesteld is op zijn niet gelovige medemens, zo blijkt uit een verwarde video van Dominee Hans 4 dagen na de hilarische bonje.

 

5G heeft definitief plaats gemaakt voor Jezus.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder