Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Zoon als joker

Wat waarschijnlijk niet veel mensen wisten is dat Micha Kat dan blijkbaar ook een zoon heeft. Laat de beste jongen nou ook nog eens werken voor europarlementariër Paul Tang (PVDA). Kat ruikt kansen!

Micha Kat. Voor de één een held, voor de andere een gestoorde en veroordeelde oplichter. Kat heeft in Nederland nog wat straf uit te zitten, en kan zich verheugen op alweer nieuwe beschuldigingen waar hij zich voor moet verantwoorden. Niet vreemd dat de mensen die hij met naam en toenaam voortdurend beschuldigd, ook eens aangifte doen, zou je denken. Kat denkt daar anders over.

Denken staat vrij, maar Kat denkt voortdurend erg luidruchtig hardop, en vervalt van de ene beschuldiging in het andere complot. Dat mensen het wellicht niet op prijs stellen van alles te worden beschuldigd, zoals pedofilie en kindermoord, komt niet echt in hem op. Ook niet dat hij dan ook wel eens ter verantwoording kan worden geroepen.

Groot was de verrassing dan ook toen Kat in December van z’n bed werd gelicht. Er was een internationaal arrestatiebevel tegen Kat. Kat kan zomaar eens op water en brood worden gezet in het oude vertrouwde Nederland. Die Kat dus al met goede reden was ontvlucht.

En nu schreeuwt Kat moord en brand. Kat denkt dat hij wordt doodgemarteld in een Nederlandse cel. Kat in optima forma dus. En binnenkort valt de beslissing. Kat in paniek dus.

Een Kat in het nauw maakt rare sprongen. Helemaal een kat van dit soort.

Een kat van dit soort heeft maar weinig scrupules en heeft over het algemeen ook maar weinig zin in te worden verscheept naar een Nederlandse cel. En dus vat Micha Kat het plan op om zijn eigen zoon het leven zuur te maken, en doet een poging via hem Paul Tang (PVDA) te bereiken. De zoon van Kat blijkt rechtstreeks te werken voor Paul Tang. Een buitenkansje dus.

Ondanks dat Kat letterlijk iedereen op hoge posities schuldig acht aan pedofilie, kindermoord, het verscheuren van baby’s en kinderbloed drinken, maakt hij ditmaal een uitzondering. Wellicht is Paul dan toch een beste kerel die Kat uit de cel kan houden.

In weer een van Kat zijn smeuïge filmpjes laat Kat zijn zoon met foto en naam vol in beeld zien, als werkzaam voor Paul Tang en jammerend om medelijden.

Je zal maar gezegend zijn met een vader die je voor de hele wereld voor joker zet en als joker inzet.

BREAKING MICHA UITLEVERING UPDATE: KAN EP’ER PAUL TANG VOORKOMEN DAT MICHA WORDT DOODGEMARTELD IN DE SADO-PEDO-GOELAG VAN JORIS DEMMINK?

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x