Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Angst is geld waard

Plotwendingen zou je verwachten in films en boeken, maar bij Niburu.co hebben ze toch maar mooi een hele nieuwe draai gegeven aan het concept van plotwendingen. Voor het luttele bedrag van €46.25 weet je hoe het afloopt.

Bij Niboeroe weten ze wel waarom de vaccinaties vertraging oplopen. Er is geen tekort aan vaccin. Nee, de bevolking wil gewoon niet gevaccineerd worden en dat mag niet bekend worden. Hoe ver gezocht ook, de redenatie is nog te snappen.  Na een lang en vaag verhaal komt er ineens een wending die niemand ziet aankomen.

Je hebt helemaal geen vaccin nodig. Bij Niboeroe hebben ze wel een alternatief waar je niet terplekke aan zult overlijden. Toch een vreemde wending. Bijna een jaar lang beweren dat er geen coronapandemie bestaat, maar wel een alternatief voor een vaccinatie aan de man brengen.

Neem de regie over je eigen leven weer in handen en om het heuglijke nieuws te vieren dat er steeds meer mensen tegen het coronavaccin zijn bij deze een aanbieding voor onze lezers voor een helaas nog steeds wat minder bekend gezondheidsproduct.

Het magische woord in dit geval heet PPAR.

Aldus Niboeroe…

Na nog weer een ellenlang onzinverhaal komt dan de aap uit de spreekwoordelijke mouw: Als je al deze onzin hebt geslikt, bieden ze je nog meer om te slikken aan. Kleine stap, nietwaar? Alleen moet dat wel effe wat Eurotjes kosten.

Het is niet de eerste keer dat Niboeroe artikelen op deze wijze in elkaar zitten. De site is er mee doorspekt. Met name voor de behandeling van kanker hebben de mensen achter de site wel alternatieven. De site moet immers betaald worden, en ook de armen (de linker en de rechter arm) kunnen wel een financiële bijdrage gebruiken.

Je vraagt je af of ze zelf ook echt in die onzin geloven en op dergelijke alternatieve medicatie zullen vertrouwen als het er echt op aankomt, of dat het toch meer een businessmodel is.

Het antwoord daarop is wel duidelijk… Sommige mensen verdienen gewoon een fikse coronabesmetting. Gratis en voor niks.

https://www.niburu.co/het-complot/15951-de-werkelijke-reden-van-vaccinatie-vertraginghttps://orjana.nl/shop/ppar-3-in-1-formule-250gr/

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x