Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Penisnijd

Kenmerkend voor de alternatieve media is de hoge mate van penisnijd. Kliekjes en personen die elkaar het daglicht in de ogen niet gunnen en elkaar van van alles beschuldigen.

Elkaar over en weer beschuldigen zogenaamde controlled oppostition te zijn is een populaire bezigheid die, vooral de laatste tijd, hilarische vormen begint aan te nemen.

De website van Niboeroe spant weer eens de kroon met een wel heel doorzichtig artikel. Koningin van het gekkenhuis, Alexandra Heydebree weet het weer eens goed te brengen. Alexandra bestierd niet alleen de website van Niboeroe, maar runt ook gelijk de daaraan gekoppelde webwinkel van “Dokter” Roel

Het runnen van een complotsite en een webwinkel wil nog wel eens invloed hebben op het soort artikelen die bij Niboeroe het daglicht zien. Zo kan het zomaar zijn dat in één adem collega complotters en mogelijke medicatie tegen coronasymptomen nergens voor deugen, en je al halverwege het artikel door hebt waar het uiteindelijk toe gaat leiden.. De eigen webshop. 

Ook collega wappie Martin Vrijland kan er wat van. Zo goed als ieder artikel gaat over zichzelf, en dan vooral hoe goed hij toch wel is, zijn boek en… Alle andere alternatieve media die nergens voor deugt, behalve hijzelf

Martin kan vooral Micha Kat niet meer uitstaan nadat ze ooit bonje kregen om geld.

En over Kat gesproken. Ook hij vindt zichzelf een miskend genie die niet de waardering krijgt die hij toch wel zou moeten verdienen. Kat is hét orakel en de rest is desinfo

Kat heeft eindelijk een paar medestanders gevonden die wel goed voor zijn portemonnee zijn. 

Kat is het haantje van het stel, Wouter Raatgever denkt dat hij het haantje is, en Joost Knevel is de ezel. De ezel van ezeltje strekje wel te verstaan, want Knevel heeft een waanzinnig verhaal, en Kat & Co weten dat perfect uit te melken en om te zetten in harde valuta.

 

De duistere hoeken van Neerlands alternatieve media.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x