De zin en onzin van het "alternatieve" nieuws.

Sandra van Aalst

Dit is Joost Knevel. Joost herinnert zich bijna 40 jaar na dato ineens van goh, Jaap van Dissel heeft mij mishandeld en misbruikt. Erger nog, Jaap heeft kinderen vermoord. En nu is Joost op zoek naar getuige Sandra. Onvindbaar uiteraard.

Joost is de natte droom van Micha Kat, die al een eeuwigheid lukraak mensen beschuldigd van het verkrachten en vermoorden van kinderen Volgens Kat leven we allemaal in een “Pedo – Deep state”, waarin letterlijk iedereen aan de top een kinderverkrachtend, bloeddrinkende kindermoordenaar is. En sinds kat, tot ze bonje kregen, van Hans Meyer (wees de weerstand) een platform kreeg om zijn gedachten breder uit te dragen, was het een kwestie van tijd dat Joost ook Micha wist te vinden. Of andersom natuurlijk. Een soort van Jing en Jang eigenlijk.

Het verhaal van Joost liegt er niet om. Wees er snel bij, want Youtube laat dergelijke video’s ook als sneeuw voor de zon weer verdwijnen.

De wees de weerstand onderzoeksjournalisten en makers van het programma Kantelpunt kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor enige in het programma verstrekte informatie. Immers zij doet slechts verslag van hetgeen door derden is aangereikt. Zoals elk journalistiek medium dat doet.

Zo begint elk stukje “journalistieke” proza in wel vier delen. Met andere woorden: We lullen wel van alles, maar mocht het niet kloppen, kijk ons er niet op aan. Dat zou voor iedere argeloze kijker toch al een teken aan de wand moeten zijn.

In dit journalistieke hoogstandje wordt vooral Jaap van Dissel als een kinderverkrachtende moordenaar weggezet, en is er een hoofdrol weggelegd voor een, indertijd nog, peuter met de naam Sandra van Aalst. Sandra blijkt echter, heel verrassend, niet meer te vinden. Sandra zou, samen met Joost, getuige zijn geweest van de vermeende wandaden van van Dissel.

Meer over Sandra is te vinden in wat de heren, sinds de bonje met Hans Meyer van Wees de weerstand, het Red Pill, uit de koker van Kat, journaal noemen. Voor de meeste mensen niet zonder plaatsvervangende schaamte aan te zien

Ondanks de veelzeggende disclaimer, de claim niet aansprakelijk te zijn voor de inhoud, is het twijfelachtig of dit ook zo is. Micha Kat is het beste bewijs dat dat dus wel kan, en zal waarschijnlijk voor al enkele openstaande veroordelingen en nu nog bijkomend zijn activiteiten, vergelijkbaar met bovenstaande, uitgeleverd worden van zijn toevluchtsoord in Belfast naar een wachtende Nederlandse cel. Ook Joost heeft de benen al genomen naar Spanje. Wouter hoeft zich al helemaal geen illusies te maken. Zo gauw iemand aangifte doet, zoals Jaap van Dissel, zit Wouter nog sneller op een warm Nederlands politiebureau dan hem lief is. Een bezoek die sowieso wel eens langer kan gaan duren dan gepland, aangezien Wouter, volgens eigen zeggen, uit principe geen cent aan de Nederlandse staat betaald. Geen zorgpremie, belasting, of verkeersboetes.

Hoe dan ook, het legt deze “onderzoeksjoernalisten” in ieder geval geen windeieren! En dat is in deze “branche” altijd een goede drijfveer geweest.

Micha kat heeft sinds December eindelijk een geldboompje gevonden waar wel iets aan wil groeien.

https://www.whydonate.nl/fundraising/help-micha-in-zn-strijd/nl
https://petje.af/steunjoostknevel/
https://petje.af/voorvrijheidvoorwouterraatgever

De heren boeren goed met goudmijntje Joost in ieder geval.

2.2 20 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Noem jij jezelf nou ‘ journalist’?Misselijk hoe jij iemand zijn ellende als een leugen neerzet!

Joost was eerst bij Micha uitgekomen, die zijn emailadres en daarmee in feite alle persoonlijke info op internet pleurde (uit onzorgvuldigheid of misschien wel expres?). Verder klopt het verhaal aardig. Inmiddels doet JDTV verslag van der rechtzaak.

Laatste Artikelen

Zielug

22 december 2022

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal...

Lees Verder

Zoektocht naar ufo’s barst los

30 september 2022

Nog niet zo lang geleden wilde geen enkele zichzelf respecterende onderzoeker/wetenschapper zijn...

Lees Verder

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder