Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Opgelicht

Wees De Weerstand Hans Meyer blijkt maar een ordinair mannetje te zijn die niet vies is van dreigen en intimideren.

Op 22 Februari in een aflevering van Tros Radar komt een Limburgse man aan bod met een wel heel zwaarwegend probleem. De man had op een of andere louche website een vogel gekocht, betaald, maar het beest is nooit komen aanvliegen. Tros Radar zocht het uit, en vond een wereld van klachten, een ondoorzichtige bv, een hoop websites en…. Hans Meyer!

De uitzending is hier terug te bewonderen. https://www.npostart.nl/radar/22-02-2021/AT_2155806 Hans komt na ongeveer een dikke 12 minuten aan bod.

Te zien is hoe de Limburger zijn verhaal doet waarna de verslaggever van Radar, Fons Hendriks op pad gaat om de man achter de websites te “confronteren” en de kans te geven zijn kant toe te lichten. Zover komt het niet, Hans neemt de benen. Is in zijn auto gestapt en weggereden.

Hans reageert echter wel. Op geheel eigen wijze zelfs..

Tamme Vogels

Hans blijkt niet vies van dreigen en intimideren, en dreigt er zelfs mee om “langs te komen”. Niet alleen uiteraard.

Een dag later is het verhaal op de site verhuisd en wat aangepast. Waar Hans eerst zei niet te weten wat er aan de hand was en om wie het ging, blijkt er een dag later een wonder plaatsgevonden te hebben bij de zwaar gelovige Hans. Hij weet ineens exact om wie het gaat, en plaatst direct maar even alle persoonsgegevens van de man op de site.

https://tammevogels.nl/tros-radar-tammevogels-01.htm

Het geloof van de zwaar gristelijke Hans wordt flink op de proef gesteld, maar lijkt hem er niet van te weerhouden om gewoon een ordinair boeffie en een ras-hypocriet te zijn.

Op een van zijn andere websites, de tot tempel omgebouwde, Wees de weerstand, schroomt Hans er niet voor om vanuit zijn luie stoel anderen tot geweld aan te zetten, en is het voor hemzelf geen probleem anderen, met de Bijbel in de hand, te beschuldigen van de meest walgelijke misdaden.

Hans blijkt de Bijbel vooral te gebruiken om anderen mee om de oren te slaan, maar er zelf niet echt een voorbeeld aan te nemen. En dat zien we veel vaker gebeuren.

Van God los

 

 

 

 

5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x