Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Het zou mij niet verbazen als…

Het is opmerkelijk hoe “feiten” tot stand komen bij de drie musketiers, Wouter, Micha en Joost.

Gisteren, 2 Maart, waren ze er weer. De drie musketiers min 1. Micha had even wat tijd voor zichzelf nodig.

En dus was er een “mystery guest”.  Een wappie die zichzelf OZ noemt. De man schijnt zelf niet zo goed door te hebben hoe toepasselijk deze naam eigenlijk is. OZ is namelijk het sprookjesland uit The wizard of OZ.

Niet goed over nagedacht dus.

De man is een fervent grouppie van het illustere trio, en is er dagelijks letterlijk de hele dag mee bezig. Schijnbaar hoeft er verder niet gewerkt te worden voor de kost.

Kortom, de man past precies in het gedachtengoed van de drie musketiers, inclusief het vermogen om zinnig te redeneren.

Wat de man toch wel even exact duidelijk maakte is hoe in het gedachtenproces een simpele gedachtengang binnen een paar minuten een feit wordt.

Lees, of kijk uiteraard, en huiver.

Vanaf 50 minuten (ja ja, ze lullen het zo vol), begint Joost over bouwbedrijven, die zomaar een hoop opdrachten krijgen. En daar is een reden voor. Volgens Joost dan. Deze bouwbedrijven, die zomaar even alle lucratieve opdrachten krijgen, krijgen dit in ruil ergens voor. Zij houden uiteraard hun mond en uit de pers in het geval ze bij hun werkzaamheden op kinderlijkjes stuiten. En, ook heel logisch, bouwen ze ondergrondse complexen waarin kinderen worden opgesloten en misbruikt.

Dat soort dingen gebeuren in Nederland, volgens Joost, vanuit het warme Spanje.

Onze “mystery guest” doet vervolgens nog een duit in het zakje door op te merken dat het hem niet zou verbazen als er ergens per ongeluk op een massagraf (allemaal misbruikte en vermoorde kindertjes uiteraard) wordt gestuit, gelijk alles wordt stilgelegd, mensen naar huis worden gestuurd, en in rap tempo het massagraf als sneeuw voor de zon is verdwenen. Wellicht onder het mom van een bommelding.

Wouter merkt nog even op dat je zoiets toch ook niet bedenkt, terwijl het toch echt net even werd bedacht. En de “mystery guest” zegt nog even “Ja, zo werkt dat”.

En alweer is een feit inclusief bewijs geboren.

 

De bovenstaande werkwijze loopt al maanden als een rode draad door de proza die de heren op Youtube uitzenden. Uiteraard is Youtube er vrij snel bij het ook weer te verwijderen. Waarna het standaard dan ook op Bitchute verschijnt. Bitchute slikt alles blijkbaar.

Het concept van hoe bewijs er uit zou moeten zien is aan de heren duidelijk niet besteed

Op naar de volgende harde feiten dan maar weer. Ongetwijfeld in de volgende uitzending meer van dit soort bizarre taferelen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x