Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Hysterisch [Video]

Micha Kat is er niet vies van compleet uit zijn dak te gaan

Wij doen slechts verslag. Al jaar en dag het standaard zinnetje van Micha Kat direct nadat er eerst een hoop onzin uit is gekomen. Micha laat zijn hersenspinsels bijna dagelijks de vrije loop, dus het zinnetje komt irritant vaak voorbij. 

Het zinnetje slaat ook aan bij Micha’s grouppies, waarvan een er een soort mix van heeft gemaakt. Micha ziet het als een eerbetoon, en zet het maar op zijn site. Ook zijn “minions” zullen het ongetwijfeld zo zien.

De rest van de wereld ziet er heel iets anders in..

Kijk en huiver.

 

En wat erger is…. Dit valt voor Kat zijn doen nog best mee…

 

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x