Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Te dom om het te snappen

Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel. Al weken bezig mensen te beschuldigen van verschrikkelijke misdaden in Bodegraven. En nu is er een brief van de gemeente Bodegraven.

Al weken is het illustere trio bezig om bijna avond na avond mensen met naam en toenaam te noemen en te beschuldigen van de meest verschrikkelijke misdaden. Het liegt er ook niet om. Baby’s en kinderen verkrachten, vermoorden, aan stukken snijden en hun bloed te drinken. En nee, dat is geen geintje. Week na week worden de beschuldigingen ook explicieter, meer, en vooral ook persoonlijker. Waar eerst de focus lag op Jaap van Dissel, die zelfs een heel pedonetwerk zou runnen, mogen nu ook meer mensen, met name in Bodegraven, zich verheugen op de belangstelling van de heren.  Met naam en toenaam, en meer en meer.

Bij de gemeente Bodegraven zelf ging er een lichtje branden toen verleden week ineens de plaatselijke begraafplaats plat werd gewalst door mensen die bloemen neerlegden waar het maar kon, maar ook bloemen en actiebordjes (met rare beschuldigingen en teksten) op een specifiek graf die door het trio was aangewezen als een slachtoffer van van Dissel.

Micha, Wouter en Joost hadden dit plan opgevat en hun achterban opgehitst dat te doen. En dat deden ze.

Uiteraard liet een reactie niet lang op zich wachten. Nabestaanden van overledenen pissed off en een gemeente die, op zijn minst, ook niet gecharmeerd is van het trio. Dus werd er een brief verstuurd. Niet duidelijk aan wie, want Kat is al lang geleden met de staart tussen de poten naar Dublin gevlucht, Joost, al niks beter, naar Spanje en Wouter, de sukkel, zit nog in Nederland.

Brief Gemeente Bodegraven MKAT

Slim als Kat is, plaatst hij de brief op zijn website en ziet het gelijk maar als bewijs dat de burgermeester van Bodegraven zelf verdacht wordt van pedofilie en dat de gemeente liegt

Het blijkt dat het trio te stom is om te snappen wat er werkelijk in de brief staat. De gemeente verwoord het netjes, maar het staat er wel. Er is aangifte gedaan, ze weten wie het Trio is, en wat ze beweren. Er wordt zelfs specifiek op Kat gehint! Kat staat uitlevering naar Nederland te wachten wegens eerdere veroordelingen en nieuwe aangiftes voor precies dit soort zaken.
De andere twee van het trio wordt ook gewaarschuwd dat smaad en laster tot vervolging kan leiden.

Waarschijnlijk hebben ze het zelf niet door, maar er vliegen dagelijks vliegtuigen van Spanje naar Nederland, en vandaag of morgen is er in één een plekje gereserveerd voor Joost. Die van Kat is al gereserveerd, en Wouter kan binnenkort vast ook wel rekenen op een pittig gesprek met een officier van Justitie.

Ze zijn te dom om het te zien aankomen.

4.4 7 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x