Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Legerhelikopter filmt drie ufo’s

In het licht van de schijnbare huidige openheid van de Amerikaanse overheid wat betreft het ufofenomeen, zijn er wederom beelden vrij gegeven.

In het licht van de schijnbare huidige openheid van de Amerikaanse overheid wat betreft het ufofenomeen, zijn er wederom beelden vrij gegeven.

Te zien zijn drie vaag te onderscheiden objecten zodat de vorm en omvang niet echt duidelijk is. Wat deze objecten wel interessant maakt zijn de snelheid en manoeuvres die worden vastgelegd.

De beelden blijken begin November 2018 al te zijn gemaakt werden vrijgegeven met iets meer context. 

Op 6 November 2018 troffen piloten van een U.S. Army AH-64 Apache attack helikopter drie ongeïdentificeerde objecten tijdens een trainingsvlucht in Arizona.

Op de video zijn drie onbekende vliegende objecten te zien die grofweg in een driehoek formatie vlogen en plotseling ook rondjes vliegen alsof de objecten rond een gemeenschappelijke as draaien terwijl ze richting het oosten blijven vliegen.

De drie objecten vliegen ongeveer met een snelheid van 1.28 keer de snelheid van het geluid, wat op zich niet zo opmerkelijk is. Wat het voorval opmerkelijk maakt is het plotselinge rondjes vliegen terwijl de objecten ook oostwaarts vlogen. Analyse zou uitwijzen dat bij deze manoeuvres de objecten boven 70G te verduren kregen.
Dat is meer dan enig ander bekend vliegtuig toe in staat is.

Zoals zo vaak met officieel vrijgegeven materiaal, zijn de beelden niet echt om over naar huis te schrijven. Een interessant voorval waar we waarschijnlijk nooit meer iets over gaan vernemen.

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x