Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Dienie Kars

Soms zijn wappies alleen vervelend, soms zelfs aandoenlijk, en soms zijn ze gewoon ronduit eng en vol van zichzelf.

Micha Kat is er zo een. Vol van zichzelf, overlopend met waanideeën, een enorm ego en een gezonde interesse in donaties. Op welke manier dan ook. Met het zogenaamde Red Pill journaal rook Kat geld, en dat kwam er dan ook.  Toen kompaan Wouter Raatgever werd opgepakt, had die zomaar even 15.000 eurotjes aan donatiegeld los in zijn zak zitten. Reken maar dat Kat ook zijn deel wat had. Even als de laatste fantast, Joost Knevel.

Kat was niet vies van wat schimmige handeltjes hier en daar. Verkocht ooit aandelen in komende rechtszaken. Wie doneerde zou zijn geld dubbel terugkrijgen want Kat zou gegarandeerd winnen en enorme bedragen aan vergoedingen krijgen.

Iedereen was dus zijn geld kwijt en had dat van te voren ook wel kunnen weten.

Toen Kat, na maanden opruien met het zogenaamde Red Pill Journal, eindelijk voor het kotje stond en zich moest verantwoorden voor de rechter wist hij niet hoe snel hij zijn mede complotters, Raatgever en Knevel, moest laten vallen. Kat deed alleen verslag. Raatgever en Knevel waren de boosdoeners.

Geen mens die daar nog in trapte natuurlijk.

Met Kat nu achter slot en grendel, dient de volgende losgeslagen wappie zich alweer een tijd aan om in Kat zijn voetsporen te treden.

Dienie Kars. Vol van Kat, en vooral ook, vol van zichzelf. Net als Kat ziet deze mevrouw zichzelf als de nieuwe Messias. En, net als Kat, schrijft deze enge mevrouw in derde persoon over zichzelf.

En evenals Micha Kat, weet Dienie Kars op allerlei manieren geld los te peuteren. Niet altijd op een frisse manier.

De “loopbaan” van Kars heeft opvallend veel overeenkomsten met die van Micha Kat. Dienie is ook niet vies van geld aanpakken en niet meer teruggeven.  Met een hele rits “webwinkels” wist ze mensen geld afhandig te maken.

https://barracudanls.blogspot.com/2020/04/complotwappie.html

En, uiteraard zoals ieder zichzelf respecterend wappie, dol op donaties.

Echter, in tegenstelling tot Kat, is Dienie niet zo bedreven in het zelf artikelen schrijven. Content voor site komt van anderen, en het gene wat ze zelf wel neer weet te kalken is net zo strafbaar als waar Kat en kornuiten voor de bak in zijn gedraaid.  Dienie gelooft letterlijk alles en is er van overtuigt de nieuwe messias met een goddelijke boodschap te zijn.

Wat Dienie met stip een van de engste wappies maakt is niet haar knip en plakwerk, maar hoe ze letterlijk een eerbetoon aan zichzelf heeft geschreven waarin ze zichzelf ook nog eens bedankt voor haar “noeste arbeid”.

 Een grote Chapeau voor Dienie Kars: She did it!

Een grote Chapeau voor Dienie Kars, voor haar jarenlange inzet om de bevolking blijvend te informeren over haar onderzoek naar de Waarheid van ons aardse bestaan en dan met name over de vele doofpotten die Nederland rijk is, de vorm van onze aarde, buitenaards contact, het slavensysteem, de New World Order, de satanische elite en seksueel misbruik, gepleegd door hooggeplaatsten (topambtenaren en koningshuizen).

Dank je wel Dienie Kars voor al je goede werk!

Dank je wel Dienie voor je jarenlange inzet voor de bevolking en je goede bijdrages van jouw onderzoek en inzichten aan onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Aldus Dienie zelf…

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-missie-van-dienie-kars-is-om-de-hele-aardse-puzzel-te-openbaren-aan-de-bevolking/

In het verleden zijn er al heel wat complotidioten de revue gepasseerd die zichzelf nogal hoog hebben zitten, en ook in derde vorm over zichzelf praten. Maar.. Dienie Kars heeft eigendunk toch wel tot een nieuw niveau getild.

En dat is ook wel een vermelding waard.

https://www.de-nieuwe-media.nl/

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x