Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Oldskool wappies

Met de opkomst van het wappiegweld van mensen als Willem Engel en de zogenaamde autonomen als Ed van de Berg en Youri Plate, zouden we bijna vergeten dat er ook nog een oudere garde wappies bestaat.

Rond 2002 zag niburu.nl het levenslicht. Anton Teuben was de man erachter en die pakte het groots aan. Teuben was een man met geld en een visie. Ervan overtuigd dat de toenmalige AIVD hem in de gaten hield en tegenwerkte, was hij ervan overtuigd dat er al contact was met buitenaardsen en de fictieve planeet Nibiru binnenkort weer zou opduiken. Onder Teuben maakte Nederland ook kennis met de zogenaamde chemtrails.

Het ging Teuben met Niburu ook voor de wind, en die verhuisde met zijn hele hebben en houden naar een kapitaal pand in Soesterberg, waar cursussen werden gegeven en meer dingen werden gedaan die geld moesten opleveren.

Het werd een soap met een hoop interne strijd. Het resultaat was dat de complete site werd gejat door Alexandra Heydebree en Jeff Poelstra die er niburu.co van maakten. Ondertussen dook ene Maurice Wasbauer op, die zich presenteerde als redder in nood maar het uiteindelijk presteerde er met de restanten van Teubens “imperium” vandoor te gaan.

Niburu.nl was vakkundig van Teuben afhandig gemaakt en werd uiteindelijk Ninefornews.

Beide sites werden de koplopers in het produceren van onzin en de meest wereldvreemde complotten. En dat legt ze geen windeieren.

Teuben, destijds de “aanjager” van de alternatieve media keerde, noodgedwongen, met de staart tussen de benen weer terug naar Winsum. Waar alles voor hem ooit was begonnen. Ditmaal definitief berooid, maar wel weer terug naar zijn roots.

De “erfenis” van Teuben, niburu.co en Ninefornews, groeiden uit tot de grootste aanjagers van desinfo en de meest wereldvreemde complottheorieën.  Wappies als Micha Kat bestonden nog niet.

De zaadjes voor de huidige gang van zaken binnen altoland, de basis van de huidige wappie, werden gezaaid al snel na de aanslagen in Amerika op 11 september 2001. Het gaf binnen de toen al bestaande alternatieve media een enorme boost om van de gebeurtenissen, waarbij bijna 3000 mensen het leven lieten, een misselijkmakend complot te maken. Vanaf daar is het van kwaad tot erger gegaan, en worden alle min of meer grotere gebeurtenissen per definitie tot complot gemaakt met de zogenaamde deep state als schuldige. Al mag het WEF zich tegenwoordig ook verheugen op de aandacht van de alternatieve media en de onlosmakelijke wappies.

Wie zich afvraagt waar de opvattingen van de huidige wappies vandaan komen.. De alternatieve media.

Zoals gezegd, Maurice Wasbauer is een van de namen. Al kwam hij pas ten tonele na het “jatten” van Niburu van Anton Teuben. Voor Wasbauer is de site van Ninefornews een geldfabriekje. Een motivatie die keer op keer opduikt binnen dit wereldje. Onzin is een hoop geld waard.

Bij Ninefornews krijg je al wel een indruk wat onzin verkopen zoal oplevert: https://www.ninefornews.nl/adverteren-op-ninefornews-simpel-goedkoop/

Een andere oudgediende startte haar “carrière” als artikelklopper bij het Niburu van Anton Teuben, tot ze, samen met kompaan Jeff Poelstra, simpelweg de site jatte van Teuben en er niburu.co van maakte: Alexandra Heydebree.

Heydebree neemt het niet zo nauw met de waarheid en probeert van letterlijk alles een complot te maken.  Ook op Niburu kan geadverteerd worden, al is Heydebree een stuk minder scheutig met te vertellen wat daar de kosten van zijn.

Ook staat er onder ieder artikel een link naar de webshop Orjana, waar een handeltje in, onder andere, wietolie en aanverwant plaats vindt. Of, een stuk minder onschuldig, niet werkende medicatie tegen kanker. Bij Niburu weten ze er al jaren wanhopige mensen vakkundig geld uit de zak te schudden.

Zeg Dr Roel, heb jij dan soms een alternatief voor de behandeling van kanker.

Jazeker zijn er alternatieven, maar dat wordt wel beschouwd als vloeken in de kerk. De Big Farma zal me het liefst laten liquideren, zij weten namelijk dat er alternatieven zijn, maar daar is geen serieus geld mee te verdienen.

Zij bepalen alles in de gezondheidszorg, artsen en specialisten zijn doorgeefluiken van de Big Farma geworden, hiertoe verplicht door hun beroepsvereniging (er zijn protocollen voor bijna elke aandoening), gehonoreerd door zorgverzekeraars en opgelegd door de overheid.

Het uitgangspunt van biologische geneeskunde is gebaseerd op versterking, verbetering en herstel van de lichaamsfuncties.

Een stukje proza uit de koker van Alexandra Heydebree. Of Dr. Roel al dan niet een fictief persoon is, het resultaat is wanhopige mensen met een ongeneeslijke ziekte valse hoop met een fors prijskaartje geven.

Ter indicatie:

Helaas is Gcmaf relatief prijzig, echter in vergelijking met chemotherapie zeer goedkoop. Per maand kost Gcmaf ongeveer E700. De andere middelen kosten per maand ongeveer E300, dat brengt de totale kosten op zo’n 1000 euro/maand.

Nu dan het holistische behandelschema van de biologische geneeswijze van kanker volgens Dr Roel, gebaseerd op thetruthaboutcancer.com met als basis Gcmaf:

Gcmaf 3x/week 0,4 ml intramusculair (i.m.) (dit kan je bij jezelf doen in het bovenbeen) gedurende 1 maand, daarna 2x/week 0.45 ml i.m. Als meer activiteit nodig is, kan men hoger doseren tot bijvoorbeeld 1 ml per dag intraveneus (in een ader). De effectiviteit maar ook de kosten lopen dan snel op en qua kosten naar zo’n E4000 per maand, meestal is dit niet nodig.

Ironisch dat Dr. Roel “Big Pharma” verwijt serieus geld te verdienen aan zieke mensen, maar er zelf geen been in ziet wanhopige mensen tot 4000 eurotjes per maand afhandig te maken.

Heydebree grossiert in tegenstrijdigheden. Het Coronavirus bestaat niet, of het is ontsnapt uit een laboratorium in Wuhan. Het bestaan van virussen is sowieso nooit bewezen, aldus Heydebree. Maak zelf je keuze maar.

Het Covid 19 virus bestaat dus niet, maar voor de zekerheid biedt Heydebree, via Orjana uiteraard, er wel een remedie voor.  Verpakt als advertorial biedt de verknipte Heydebree dan toch een medicijn tegen Covid aan.  https://www.niburu.co/gezondheid/16767-wat-kan-je-doen-om-jezelf-te-beschermen-tegen-covid-19

En dat in meerdere artikelen.

Heydebree slingert vaker dergelijke schrijfsels de wereld in. Verpakt als artikel met als doel argeloze bezoekers rotzooi aan te smeren.

Zie hier een van de meest meedogenloze praktijken over de rug van vaak wanhopige mensen. Mensen zonder hoop tegen betaling valse hoop aansmeren.

Goedgelovigheid en wanhoop als verdienmodel.

Heydebree schreef ooit over de gevaren van een mobiele telefoon. Van de straling krijg je tumoren in je hoofd, volgens Heydebree.

Je kan haar nu bereiken op haar mobiele telefoon.  (https://www.orjana.nl/contact/)

Zie hier de bron van het huidige wappiegeweld. Het lijkt niet veel, maar deze sites hebben dagelijks tienduizenden bezoekers en waren, al lang voordat wappies zo duidelijk en nadrukkelijk de kop op staken, en zelfs verantwoordelijk voor een teruggang in de Nederlandse vaccinatiegraad. De invloed van dergelijke websites reikt tot diep in de samenleving.

In navolging van deze twee grote spelers binnen de alternatieve media, doken anderen ook als paddenstoelen uit de grond. Min of meer dezelfde boodschap verspreidend: Vertrouw de overheid niet, en nog belangrijker, de zogenaamde deep state/Joden/WEF, of welke duistere organisatie dan ook, heeft achter de schermen de macht in handen en snode plannen voor de mensheid.

Dit alles al lang voor Donald Trump ten tonele verscheen en met zijn “fake news” keihard liegen en onwaarheden min of meer normaliseerde. Het was ook het begin van dat wat we nu wappies noemen zich begonnen te roeren en meer in meer in het openbaar traden met woorden en daden.

Wie herinnert zich niet het hele QAnon gebeuren. Niet een van zijn voorspellingen is ooit uitgekomen, en nog steeds wordt deze anonieme bedrieger op handen gedragen.

Maar wat de alternatieve media echt een boost gaf, en wappies nog meer brandstof gaf om zich te roeren was de uitbraak van de Corona pandemie.

Al ver voor de uitbraak van de pandemie was antivaccinatie een van de grootste paradepaardjes van de alternatieve media. Het had zoveel invloed dat hier en daar zelfs de vaccinatiegraad was gedaald. Met artikelen die verbazingwekkend onderbouwd lijken weten de alternatieve media meer en meer mensen binnen te hengelen. Mensen die vervolgens om een of andere reden ook niet meer vatbaar zijn voor echte onderbouwde feiten. Wat zover gaat dat echte onderzoekers, zoals virologe Marion Koopmans en de Belgische viroloog Marc van Ranst te maken krijgen met ernstige bedreigingen om het simpele feit dat zij hun werk goed uitvoeren.

En daar blijft het niet bij. Iedereen die een andere boodschap verkondigt dan de rotsvaste wappie overtuigingen kan rekenen op een flinke portie negatieve wappieaandacht.

De basis voor al deze ellende is al jaren geleden gelegd en is blijven door sudderen tot de situatie zoals die nu is.

Goede voorlichting en echte feiten schijnt deze groep mensen niet te deren, zodat een echte oplossing zomaar niet voorhanden is.

Wellicht dat een pandemie, zoals de Spaanse griep pandemie, deze groep mensen weer wat gezond verstand bij zal brengen. Gezien hoe snel ziektes in deze moderne tijd de hele wereld over kunnen reizen voor we ook maar in de gaten hebben dat we met een pandemie te maken hebben, is de kans groot dat we binnen afzienbare tijd ons mogen “verheugen” op de volgende pandemie.

https://www.dulcet.nl/docs/doc-virus/de-spaanse-griep-pandemie/

En dan hebben we nog de zogenaamde soevereinen. Ook een groeiende groep verdwaasden die ervan zijn overtuigt nergens voor te hoeven betalen. Geen huur, belasting, verzekeringen en niks wat als een verplichting wordt gezien. Ook erkennen ze het Nederlands recht niet, Rijden dus onverzekerd rond, hebben geen geldig rijbewijs, negeren bekeuringen en andere rechterlijke stukken.

Ondanks dat een dergelijke levenswijze onvermijdelijk leidt naar een leven onder de dichtsbijzijnde brug, en er onvermijdelijk dus beslagleggingen, onteigeningen en huisuitzettingen plaats vinden, is deze groep niet voor rede vatbaar.

Deze groep zijn de clowns onder de wappies, aangezien het keer op keer hilarische beelden oplevert van, onder andere, huisuitzettingen waarbij deurwaarders en politie worden geschoffeerd en om de oren worden geslagen met talloze nutteloze wetten die ze zou moeten weerhouden beslag te leggen.    


Ook dit is een groeiende groep mensen die voor problemen zorgt. Vooral voor zichzelf

Concluderen kan wel gesteld worden dat de zaadjes voor de huidige problemen al meer dan 20 jaren geleden werden gezaaid. Ondanks de tekenen aan de wand, zoals een dalende vaccinatiegraad, werd er niks tegen gedaan. Met als resultaat de huidige situatie.

We leven in een rare wereld. En dat zal voorlopig niet beter worden.

URLBeschrijvingOpmerkingen
https://www.martinvrijland.nl/Martin Vrijland (Martijn Christiaan Nico Alberda) is een oude rot in het alternatieve wereldje met veel overeenkomsten met Micha Kat. Vrijland ziet in iedere gebeurtenis van naam een “hoax” en is er van overtuigd dat de wereld waarin we leven niet echt is, maar vergelijkbaar met de fimlserie The Matrix.
https://revolutionaironline.com/Micha Kat. De site wordt al sinds Augustus 2021 niet meer onderhouden, en zal waarschijnlijk verdwijnen. Kat is op verzoek van Nederland opgepakt en is in afwachting van zijn uitlevering naar Nederland . Kat heeft nog openstaande straffen, maar zijn bijdrage aan het zogenaamde Red Pill Journal heeft hem uiteindelijk de das om gedaan.
https://www.niburu.co/De site werd rond 2001 onder de naam niburu.NL opgezet door Anton Teuben, en kende een roerige tijd. Later werd de site gestolen door Alexandra Heydebree en Jeff Poelstra, maar werden gedwongen de site terug te geven. Wel hielden beide partners in crime een kopie van de site, en gingen door onder de naam niburu.CO alsof er nooit iets was veranderd. Tegenwoordig presenteert de site dagelijks artikelen. Alexandra Heydebree heeft een bijzondere kijk op de wereld waarin niks is wat het lijkt. Daarnaast schuwt Heydebree het ook niet alternatieve medicatie aan de man te brengen aan, onder andere, kankerpatiënten en zelfs COVID. Volgens Heydebree bestaat er geen COVID. Toch biedt ze medicatie aan om jezelf tegen COCID te beschermen.
De site is doorspekt van dit soort advertorials
https://www.ninefornews.nl/De lucratiefste en tevens laatste website die is voortgekomen uit niburu.nl. Ditmaal ging Maurice Wasbauer er mee aan de haal. Wasbauer kreeg het domeinnaam op slinkse wijze in handen, en maakte er NineforNews van. De site wordt al jaren gevuld door Robin Boer. Boer struint dagelijks internet op zoek naar sitevulling, en is er onderhand zeer bedreven in. meer info hier.
https://www.antonteuben.nl/De site van Anton Teuben. Nadat anderen met zijn geesteskind aan de haal gingen, eindigde Teuben berooid weer in Winsum, waar zijn hele verhaal ooit ook is begonnen.
https://www.worldunity.me/Een van de sites van Everwijn Overberg, die naar eigen zeggen zo’n 8000 sites bezit die automatisch van content worden voorzien. Overberg zou daar rond de 10.000 Euro per maand mee binnen krijgen. De site wordt regelmatig gebruikt voor donatie acties. Meestal met een verhaal dat de site zal verdwijnen als er niet gedoneerd gaat worden om diverse redenen.
http://www.pateo.nl/De site van Johan Oldenkamp. Ooit lijstrekker van de zogenaamde “ufo partij” SOPN. Nu fervent holocaust ontkenner met een flinke dosis antipathie jegens Joden. Oldenkamp heeft een compleet nieuwe wetenschap/religie bedacht: Wholly Science. Alle andere wetenschappers van naam zijn charlatans, en de bijbelvertaling klopt bij lange na niet. Oldenkamp heeft voor beiden een eigen oplossing bedacht.
https://coenvermeeren.nl/Coen Vermeeren maakte furore binnen het “ufo wereldje” toen hij, als docent aan de TU Delft, vanaf ongeveer 2009 openlijk het ufofenomeen onder de aandacht begon te brengen. Het kwam hem ook op nogal wat commentaar te staan. In 2013 publiceerde Vermeeren ook een boek over het onderwerp. De jaren erna tot op heden is Vermeeren meer en meer verzand allerlei complottheorieën. In tegenstelling tot wat menigeen denkt, en Vermeeren ook zelf graag uitdraagt, heeft Vermeeren de TU Delft niet moeten verlaten wegens zijn opvattingen over ufo’s. Het waren de lezingen in de Studium Generale van de TU Delft over o.a. 911, Vrije energie, Graancirkels, Astrologie en de Maya kalender (2012) die zijn functioneren aan de TU Delft onmogelijk maakten.
https://www.wanttoknow.nl/De site van Guido Jonkers. Een met spiritualiteit en desinfo gepimpte webwinkel waar van alles wordt aangeboden. Van lezingen tot boeken en “stenen”. Zoals op zo goed als andere alternatieve media is ook hier Corona een complot en zijn vaccinaties dodelijk. De site heeft ondertussen ook het apenpokkenvirus omarmd. Ondanks dat dit bij lange na niet vergelijkbaar is met Corona en al erg lang bekend is. Ironisch genoeg voor de antivaxxers onder ons, zijn mensen geboren voor 1974 waarschijnlijk ingeënt met het pokkenvaccin en ook beschermd tegen het apenpokken virus. Hoe lucratief de business van Guido Jonkers kan zijn is enkele jaren terug al eens aangetoond aan de hand van wat lezingen van Martijn van Staveren opbrachten. Lees ook de commentaren onder het artikel!
http://www.voorbijhetnieuws.nl/websites/Een groter overzicht van alternatieve media in Nederland
5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x