Amanda Todd

Vandaag weer in het nieuws: De zoveelste zelfmoord wegens treiteren via social media. Een 15 jarige jongen zag geen andere uitweg meer dan zichzelf van het leven beroven.

Treiteren via social media lijkt een steeds grotere vlucht te nemen, en pubers blijken daar erg vatbaar voor. Schijnbaar is de anonimiteit van het internet voor velen aanleiding genoeg om alle moraal te laten varen, en het leven van anderen tot een hel te maken.

Wellicht moeten we Amanda Todd toch nog even onder de aandacht brengen.

Kijk en huiver.

http://www.ad.nl/binnenland/15-jarige-jongen-pleegt-zelfmoord-na-pesterijen~a42040ba/

Treitervloggers, laffe anonieme pesterijen en rellende en criminele pubertjes. Het gaat de goede kant op met de Nederlandse jeugd…

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
herman50

ik snap het niet , maar eigenlijk ook wel , toen ik het las vanmorgen dacht ik ,,,en wij dan vroeger máár ´k weet het ´wij´ hadden geen iPod laptop eh weet ik veel , dat is nu makkelijk, geheim geen naam lekker katten ….. dus gaat het echt de goeie kant op met de jeugd ,- dit wil zeggen dat ze natuurlijk niet allemaal zo zijn – máár goed ze zijn er …. en het zijn nog lafbekken ook maar wie brengt dat aan hun verstand ..voor zover dat aanwezig, het is wel erg dat wel …..maar je blijft… Lees verder »

Account
Inloggen of Account maken
Meest Gelezen
Laatste Artikelen
Ook Interessant
Rubrieken