Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Penisnijd

Niburu.nl (Lees Alexandra Heydebree) kan het niet aanzien hoe andere alternatieve media een hoop meer geld weten binnen te harken dan haarzelf.

Heydebree kan het niet langer aanzien. Hoe is het mogelijk dan anderen zoveel meer geld weten binnen te harken dan zijzelf. Heydebree stelt vast dat het “alternatieve medialandschap” een complete industrie lijkt te zijn geworden.

Om Heydebree maar uit de droom te helpen. Dat is het ook! En dat is het al jaren en jaren. De meest walgelijke praktijken worden niet uit de weg gegaan. Mede door Heydebree zelf. 

Heydebree die, samen met kompaan Jeff Poelstra, ooit de complete website van niburu.nl jatte, gaat nog even door: Het is allemaal de schuld van een Joods complot. Toch al een paradepaardje van Heydebree, die over de jaren heen al heeft laten blijken niet echt gesteld te zijn op het “Jodendom”.

Het is in de “alternatieve wereld” wel vaker hommeles. Maar weinig uitbaters van de verschillende alternatieve media gunnen elkaar het licht in de ogen. Een situatie die al duurt sinds de eerste van dergelijke websites het daglicht zagen. Niks nieuws onder de zon.

Met het uitbreken van de Coronapandemie zijn er echter andere alternatieve media opgedoken, zoals Café Weltsmertz, waar meer bij speelt. En er speelt inderdaad ook meer. Onder andere de zogenaamde John Birch Society heeft tentakels tot ver in de Nederlandse alternatieve media wereld.

Heydebree vraagt zich af hoe ze het doen, zoveel geld binnen harken.  Het antwoord daarop is dus in die richting te zoeken. Heydebree zelf houdt echter ook wel van een “potje sjansen” met Poetin, en daar moeten duistere clubjes als de John Birch Society juist niks van hebben. Daarnaast mag je ook gerust stellen dat Heydebree simpelweg compleet van het padje is, en het zelfs voor dergelijke organisaties te gortig maakt. Zoals dat het voor Heydebree duidelijk was dat de F1 overwinning van Verstappen een duidelijk complot was.

Websites als die van Heydebree (niburu.co) merken steeds meer de concurrentie van opkomende en goed gefinancierde andere media. Professioneler en duidelijk een stuk beter gefinancierd.  De Coronapandemie bood enorme kansen aan mensen als Willem Engel, die daar goed op in zijn gesprongen. Waar nepnieuws, desinformatie  en “anti-vaxxers” eerder nog een marginaal maar een lucratieve “bezigheid” was, is het sinds twee jaren compleet anders geworden. De alternatieve media is volwassen geworden met meer bereik, minder doorzichtig nepnieuws met mensen die handig in weten te spelen op de heersende sentimenten.

De gevolgen hebben we allemaal in het nieuws kunnen zien.

Websites als die van Heydebree zijn van leidend naar marginaal vervallen. Wat dan wel weer een positieve bijkomstigheid is.

Overigens vindt Heydebree het toch best wel vervelend als ze persoonlijk wordt aangesproken op haar “bezigheden”, getuige de aparte website die heeft opgetuigd om te benadrukken hoe moeilijk ze het toch heeft….

 

https://www.niburu.co/het-complot/17119-waar-kan-je-nog-de-waarheid-vinden

1 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x