Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Het doek valt

Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel verbaasden zich erover dat ze nooit de mainstream media haalden. Nu is het zover, en het kon ze wel eens vies tegenvallen

Na maanden in het wilde weg mensen beschuldigen van pedofilie en moord is het eindelijk zover. Het illustere trio heeft dan eindelijk de manstream media gehaald. De mannen vonden het eigenlijk schandalig dat de mainstream media geen aandacht schonk aan hun “zaak”. Nou, hier de lang verwachtte aandacht. Alleen niet op de manier zoals het illustere trio had gehoopt.

Joost, een meermaals veroordeeld crimineel met een psychische aandoening en een enorme berg schulden van zo’300.000 euro en op de vlucht geslagen naar Spanje, herinnert zich na een jaar of 30 ineens weer dat hij als vierjarige is misbruikt door Jaap van Dissel en zijn toenmalige huisarts. Sterker nog, hij heeft van Dissel een meisje de nek om zien draaien. Een wazig verhaal, met grote gevolgen.

Micha Kat en Wouter Raatgever en Joost Knevel weten steeds meer labiele geesten te bereiken, en ze aan te zetten tot het bedoezelen van graven en gedenkpunten, zoals die van Marianne Vaatstra en Nicky Verstappen. Vooral de gemeente Bodegraven, waar Joost is opgegroeid, moet het ontgelden. Ook de burgermeester werd gebombardeerd tot pedofiel en gemeentemedewerkers worden lastig gevallen en bedreigd. Ook thuis. Ook andere mensen, door het trio beschuldigd, kunnen zich verheugen op de aandacht van de door het trio aangespoorde labiele meute.

Verleden week stuurde de gemeente Bodegraven al een brief om aan te geven dat met de actie op de begraafplaats de grens is bereikt. Aangiftes waren gedaan, en het trio werd gewaarschuwd dat smaad en laster tot vervolging kan leiden. De gemeente verwoorde het netjes, maar het trio was te dom om de hint te snappen, en zette nog een tandje bij.

Zaterdag 20 Februari kwam het trio met een Engelstalige video. Daarin werden alle beschuldigingen nog maar eens herhaald, en wil het trio de wereld veroveren. Graag zou het trio zien dat de video viraal gaat. De rest van de wereld moet ook maar eens kennismaken met Joost en zijn waanzinnige verhaal. Lees: Nog meer inkomsten! Maar het besef dat ze nu toch wel een grens over zijn gegaan is nog niet doorgedrongen. Ondanks de brief van de gemeente Bodegraven.

Dezelfde Zaterdag, later op de avond, barst de bom en pakt de Nederlandse media het verhaal massaal op. Alleen niet zoals het trio had gehoopt. Het blijkt dat de maat bij alle betrokken goed vol is, en er al actie is ondernomen. Het trio gaat aangepakt worden. Micha staat al op de nominatie om uitgeleverd te worden retour Nederland voor openstaande straffen en nieuwe aangiftes. Joost staat wellicht hetzelfde te wachten en kan we eens het zonnige Spanje gaan verruilen voor een kille Nederlandse cel. Wouter, die de Nederlandse staat niet meer erkent, dus geen belasting, zorgpremie en boetes etc. meer betaald, staat waarschijnlijk dan eindelijk ook een roerige tijd te wachten.

Het was bepaald niet het heldenwelkom waar het trio op had gerekend. De media gooit het trio op de brandstapel, in plaats van mee te gaan in hun tenenkrommende waanzin. Het doek is gevallen en wat nu nog rest is het ter verantwoording roepen van drie mensen die bij zoveel mensen een hoop ellende veroorzaakt hebben. Twee veroordeelde criminelen en één luie stoel terrorist in spé hebben een massa labiele personen weten te bereiken, van ze geprofiteerd en ze aangezet tot misselijke daden terwijl ze zelf van een afstandje toekeken hoe dat zich ontwikkelt.  Er zijn mensen voor minder de bak ingedraaid.

 

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2369544-complotdenkers-hebben-het-gemunt-op-gedenkstenen-vaatstra-en-verstappen.html
https://www.ad.nl/binnenland/begraafplaats-bodegraven-doelwit-van-complotdenkers-over-pedo-netwerk-ook-rivm-deed-al-aangifte~ab4dab96/
https://www.telegraaf.nl/nieuws/712304819/begraafplaats-in-bodegraven-doelwit-complotdenkers-over-pedo-netwerk
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5215818/complotdenkers-bezoedelen-kindergraven-bodegraven

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x