Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Zelfmedelijden

Een nieuw fenomeen binnen de alternatieve media: Plotseling optredende aanvallen van zelfmedelijden. Want hoe durft iemand ze in Godsnaam complotdenkers te noemen.

Wil je als beheerder van een alternatieve media site nog meetellen, dan zul je op zijn minst toch duidelijk moeten maken dat niet jij het verkeerd hebt, maar iedereen behalve jij. Hoe kan iemand nou denken dat uitgerekend jij een complotdenker bent, nietwaar?

Zo goed als alle een beetje zichzelf respecterend complotsite, ja complotsite, heeft er de laatste tijd al aandacht aan besteed. Ellenlange artikelen waarin uiteen wordt gezet waarom iemand die al die complotten voor zoete koek slikt, toch vooral maar geen complotdenker is.

Want ja, iedereen weet toch wel dat de elite zich te goed doet aan het bloed van kinderen, ze vermoord en in stukken scheurt? Dat de wereld eigenlijk geregeerd wordt door reptielen van een andere planeet? Dat je van het simpele dragen van een mondkapje spontaan dood neervalt? Er helemaal geen pandemie bestaat? Of beter, virussen helemaal niet bestaan.

Vaccinaties hebben nooit gewerkt, en waar nu mee wordt gevaccineerd is niks minder dan iets wat je genen voor altijd zal aanpassen aan de wensen van de elite. Of erger, met nanodeeltjes die je lichaam eigendom zal maken van Microsoft. Of een hele hardnekkige, stukjes geaborteerd foetussen in vaccins.

Ook de media is niet te vertrouwen, allemaal gecontroleerd en nooit de waarheid vertellend. Het echte nieuws vind je bij de alternatieve media. Niemand gaat dood aan Corona, en wie met Corona wordt opgenomen in het ziekenhuis levert het ziekenhuis duizenden, zo niet tienduizenden Euro’s op. Wie echt wetenschappelijk bezig is, zou toch moeten zien dat mondkapjes en maatregelen nergens voor nodig zijn, en zelfs chemo als behandeling tegen kanker onzinnig is.

Trump is een held die in Februari, Maart, April, Mei (het gaat steeds maar weer niet door) weer aan de macht komt en de hele corrupte pedofiele zooi in Washington zal laten arresteren.

Jaap van Dissel is de leider van een pedofielennetwerk, en heeft voor de neus van getuigen kinderen vermoord,

De lijst met wat allemaal niet klopt gaat maar door en door.

Maar we zijn geen complotdenkers hoor!

 

Hou op met die complottheorieën..!?!

1 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x