Jodenhaat

We zijn het wel gewend van een hoop alternatieve idioten. Maar wat walgelijke acties betreft, spant Wouter Raatgever wel de kroon.

Wouter Raatgever, een van de drie droeftoeters samen met Micha Kat en Joost Knevel, geeft een duidelijke inkijk in hoe zijn gedachten werken en wat hij als mens waard is.

Wouter wil duidelijk maken wie er achter de, volgens hem, nep pandemie zit. In een speciale aflevering van hun “Red Pill” journaal maakt Woutertje dat wel eens even haarfijn duidelijk en duikt de gezamenlijke zondebok voor een groot deel van de alternatieve media weer eens op. De Joden zijn de schuldige met een plan de niet Joodse bevolking drastisch te reduceren en tot slaaf te maken.

Een verhaal die steeds maar weer in de alternatieve media opduikt. Onder andere de fijne mensen achter de site Niburu grossiert in dergelijk gedachtengoed.

Maar Wouter doet het graag in beeld.

 

Wouter streamt live op Youtube, die het ook prompt verwijdert.

Overigens, de bewuste video die heer Raatgever laat zien, is afkomstig van holodomorinfo.com. Een extreem rechtse website die inmiddels door de eigen provider op zwart is gezet.

De ware aard verloochen je niet. Zo bewijst Wouter Raatgever maar weer eens. Dat u het maar even weet. De Joden zitten achter alle ellende nu, en in het verleden, en zijn verantwoordelijk voor een neppandemie met als doel de niet Joodse mensheid drastisch te reduceren..

Om de redenatie van dit nare mannetje dan maar even te volgen, zijn de schuldigen dus kinderverkrachtende, kinderen vermoordende, kinder bloeddrinkende mensen met een Joodse afkomst. Volgt u het nog?

Niet zo erg als u het niet meer volgt, want er zit ook nergens enige logica in.

Het meest beangstigende aan mensen als dit is eigenlijk het geloof in de eigen verzinsels, en erger, de groeiende aanhang die meegaat in de waanzin en op basis daarvan ook letterlijk actie onderneemt. 

Z’n ouders zullen wel trots op hem zijn…

 

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MysteryX

Wat een idioot zeg! Hoe vind je al die figuren wel niet?

Wat ik mij dan afvraag, waarom zegt deze man dit?

MysteryX

Ja, de alternatieve media maken het nu wel heel erg bont. Het gaat op Ninefornews.nl nu bijna alleen nog maar over corona.

Bert Beukert

Wouter Raatgever is een uiterst gevaarlijke narcistische charlatan die al 6 maanden geleden opgepakt had moeten worden voor deze totale bullshit.

Natalie

Wouter raatgever zend nog altijd uit….elke avond en in het weekend alleen….Dagtaak om de kanalen bij te benen die als kakkerlakken uit de grond komen

Laatste Artikelen

Spijt deel twee

23 juni 2022

De advocaten van Wouter Raatgever, Hans Meijer en Joost Knevel weten het...

Lees Verder

Spijt

11 juni 2022

Daar zaten ze dan. Wouter Raatgever, Joost Knevel, en Hans Meyer.  Ondanks...

Lees Verder

Legerhelikopter filmt drie ufo’s

6 juni 2022

In het licht van de schijnbare huidige openheid van de Amerikaanse overheid...

Lees Verder

Knullige uitleg ufo-voorvallen in beeld.

3 juni 2022

De volledige Amerikaanse hoorzitting over ufo's (tegenwoordig uap) 17 Mei 2022

Lees Verder