Veelzijdig gevarieerd & allergisch voor onzin

Zielug

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal medelijden met zichzelf.

Alexandra Heydebree, de drijvende kracht achter de doorgedraaide website niburu.co, heeft nogal medelijden met zichzelf.

Internet is een plek waar je, als je pech hebt, vogelvrij kunt worden verklaard. Als je in het vizier komt van bepaalde lieden dan zijn de potentiële gevolgen groot voor je reputatie en zelfs je leven.

Wijze woorden. Hele wijze woorden zelfs.  Verrassend en beetje jammer dat ze afkomstig zijn van Alexandra Heydebree, zelf onbetwist kampioen in het bashen van personen en zelfs hele bevolkingsgroepen., Joden liggen Heydebree niet echt.

 Het is de favoriete  bezigheid van mevrouw Heydebree zelf. Joden bashen, lukraak mensen beschuldigen van de meest walgelijke misdaden en de meest doorgedraaide complotten aan de man brengen is dagelijkse kost voor mevrouw.

 De naam Klaus Schwab valt bijvoorbeeld wel erg vaak. Schwab zou de duivel in eigen persoon zijn en verantwoordelijk voor van alles en nog wat. Zou Heydebree dan niet doorhebben dat zij, en haar gelijkgestemden, het dagelijkse leven van Schwab toch best tot een risico maken?  Maar ook Nederlandse politici, medici en eigenlijk iedereen die Heydebree niet welgevallig is krijgt de behandeling waar Heydebree zelf zo over jammert.

Recent mocht Marc van Ranst zich weer verheugen op de verfrissende belangstelling van Heydebree. Natuurlijk mag iedereen het met iedereen grondig oneens zijn. Hoe onbenullig het in dit geval ook mag zijn. Maar.. Zoals dat de laatste jaren in “altoland” gangbaar is, moet van Ranst zich verantwoorden.  Want waar haalt van Ranst zomaar de gore lef vandaan om wetenschap boven kwakzalverij te stellen.

Het mag duidelijk zijn dat Heydebree Corona niet echt serieus neemt. Sterker nog, het bestaat simpelweg niet. Het is een hoax om de nietsvermoedende bevolking, of makke schapen zoals Heydebree ze ook wel placht te noemen, massaal aan de vaccinatie te krijgen want tja, daar gaan mensen pas echt dood door. Massaal en bij bosjes tegelijk.

Verrassend genoeg bestaat Corona dan ineens wel als er geld te verdienen valt aan Corona. Wie had dat gedacht, nietwaar?

Het was al opmerkelijk te noemen dat Heydebree iets als Ivermectine, letterlijk een paardenmiddel tegen parasieten ,  als wondermiddel tegen Corona  “promoot”. Waarom zou je een middel tegen Corona promoten als, volgens jou, Corona zelf niets eens bestaat. Als Corona al bestaat is het immer niet meer dan een mild griepje . Iets wat gewoon bij het leven hoort, aldus Heydebree.

Toch ruikt Corona naar meer, voor Heydebree. Het ruikt sterk naar “money in the pocket”. Als het op geld aftroggelen aankomt kent Heydebree maar weinig scrupules.  Corona bestaat niet, maar Heydebree ziet er geen been in om alsnog haar versie van vaccinaties aan de man te brengen.

Overigens deinst mevrouw er ook niet voor terug wanhopige mensen  met kanker een poot uit te draaien.

Recent ook weer een fraai staaltje van dit soort kwakzalverij te bewonderen op de site van deze enge mevrouw:

Gelukkig is er een voedingssupplement beschikbaar dat hoge doseringen Salvestrolen bevat. Een versie ter preventie (Shield) en één hoog gedoseerd (Platinum) voor wanneer er al sprake is van ziekte.

Het is dan ook verstandig om, ook al heb je geen kanker, een onderhoudsdosering van Salvestrolen te nemen. Salvestrolen hebben ook een voordelige anti oxidante werking in het lichaam. Voor mensen die kanker hebben, is het uiteraard een onmisbaar hulpmiddel in hun strijd om deze ziekte de baas te worden. Wel opletten met het gebruik van B17/Laetrile/Amygdalin/abrikozenpitten want dit interfereert met de werking van Salvestrolen. Advies is dus om ze niet tegelijk te gebruiken.

Deel deze kostbare informatie met je familie, vrienden en op sociale media.

Salvestrolen Shield en Salvestrolen Platinum zijn verkrijgbaar in de webshop van Orjana,

Kortom: Alweer een wondermiddel tegen kanker.  Voor 30 of 75 euries bent u spekkoper!

Overigens heeft de webshop van deze gewetenloze kwakzalver zelfs een protocol voor het genezen van kanker. 

Deze enge mevrouw, die zelfs de Simpsons voorspellende gaven toedicht, heeft dus het lef te jammeren over dat ze lastig gevallen wordt. Ergens bekruipt je toch het gevoel dat ze er dan nog verdomd genadig vanaf komt.

http://alexandraheydebree.nl/

https://www.niburu.co/

4.7 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x